Şimdi Ara

Amatör Futbolcu Maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
53.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bank asya 2 lig , 3 lig ve bal lgindeki oyuncular ortalama ne kadar para alıyor aylık bilen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amatör Futbolcu Maaşları

Türkiye'de amatör futbolcu maaşları, lig ve oyuncu yaşına göre değişmektedir.

Altyapı Futbolcu Maaşları

Altyapı futbolcuları genellikle para almazlar. Ancak bazı büyük kulüpler, yetenekli genç oyunculara eğitim ve konaklama karşılığında küçük bir ücret ödeyebilirler.

U19 Futbolcu Maaşları

U19 futbolcuları da genellikle para almazlar. Ancak bazı kulüpler, profesyonel sözleşme imzalamaya yakın oyunculara sembolik bir ücret ödeyebilirler.

BAL Ligi Futbolcu Maaşları 2022

BAL Ligi'nde futbolcu maaşları genellikle asgari ücretin altında veya civarındadır. Ancak bazı kulüpler, tecrübeli veya yetenekli oyunculara daha yüksek ücretler ödeyebilirler.

Altyapı Oyuncuları Para Alıyor Mu?

Türkiye'de altyapı futbolcuları genellikle para almazlar. Ancak büyük kulüpler, yetenekli genç oyunculara eğitim ve konaklama karşılığında küçük bir ücret ödeyebilirler.

BAL Ligi Maaşları 2022

BAL Ligi'nde futbolcu maaşları genellikle asgari ücretin altında veya civarındadır. Ancak bazı kulüpler, tecrübeli veya yetenekli oyunculara daha yüksek ücretler ödeyebilirler.

BAL Ligi Oyuncu Maaşları 2022

BAL Ligi'nde oyuncu maaşları kulüpten kulübe değişmektedir. Ancak genellikle asgari ücretin altında veya civarındadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oynamak için üste para veriyorlar.
  • Enayimi bunlar üste para versinler illaki 3 5 bişiler alıyodurlar ebnde mrk ettim açıkcası gs a2 takımında 1500 2500 arası alıyolar a2 takımda böyleyse 2 lig bank asyada fln en azından aylık 5 10 bin olur die düşünyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Oynamak için üste para veriyorlar.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka bir yana 3. ligdekiler de 1000#1500 alıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: YNSMDRGL

Şaka bir yana 3. ligdekiler de 1000#1500 alıyordur

Olabilir bank asyadaki zenciler fln yıllık 250 bin dolar alıolar :D
  • 2. ve 3. de para varda BAL'da zorunlu 750 lira maaş var amatörde çok zor para veren klüp bulursun hepsi yalancı ödemezler
  • Bizimkilere zenci olsun da.. Zenciler mahallenin halı saha takımında bile alır o parayı.

• Bu devirde topcu olmak gerek

• Ben ilerisi için mrk ediyorum bizm mahllede bir sürü boş kulüplerde oynayan oyuncular var filizspor sefaköy spor fln :D Bende bi ara beşiktaşın alt yapısında oynamıştım şimdi yeniden bir kulübn altyapısına girmeyi düşnüyorum süper lig kulüplerindne biirni düşünorum ordan çıkınca para alıyım en azından :D
  • olum bırakın uğraşılmaz futbolla hiçbi garantisi yok ileriyi görmeniz çok zor ne kadar kendinizi geliştirdiniz anlamanızda zor kendinize göre iyi olabilirsiniz ama antrenör almadımmı takıma almaz.

en iyisi süreye dayalı sporları yapın
  • up
  • kulübe bağlı bu durum.bank asya nın bir altı olan 2. ligde maaşları bilmiyorum ama primler 15 binle 50 bin arası oynuyor,dediğim gibi kulübün gücüne göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

kulübe bağlı bu durum.bank asya nın bir altı olan 2. ligde maaşları bilmiyorum ama primler 15 binle 50 bin arası oynuyor,dediğim gibi kulübün gücüne göre.

Ne yani bank asyada bir maçı kazandında mı o kadar prim alıyor yoksa yıllık prim ücretimi o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoooLBanned

quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

kulübe bağlı bu durum.bank asya nın bir altı olan 2. ligde maaşları bilmiyorum ama primler 15 binle 50 bin arası oynuyor,dediğim gibi kulübün gücüne göre.

Ne yani bank asyada bir maçı kazandında mı o kadar prim alıyor yoksa yıllık prim ücretimi o.

yukardaki arkadaslara ne bakıyosun kardes bank asyada primler o civardadır ama altta dustukce yayın geliri felan gitceği için pek zannetmiyorum orda para kazanacağını.prim=1 maçı kazanman sonucu verilen ödül...
  • Peki bu U17 U18 de oynayan çocuklar yol parası ymek parası fln alıyomu kulüpten a2 takımdakielr 1500 2500 arası alıolarda bu okul ubiten 19 yaşlarında fln futbol oynayan oyuncular napıolar o süreçte.
  • 4 bin 5 bin civarı
  • Bayrampaşa 2.lige çıktı diye 100 bin lira pirim vermişler.25 Kişilermiş sen düşün adam başı ne kadar para alıyorlar.3 ligde 1500 2000 arası bişey..
  • iyi para valla millet 5yıl üniversite okuyup 2 bin tl alamıyor.
  • Isparta gibi bir şehirde oynayan bır futbolcunun alabılecegı ortalama maaşlar :

Süper amatör lig maç başı 150 tl + yol

Bölgesel amatör lig aylık 500-1200 Genç oyuncu olursa maç başı 50 civarı alır. (16 -17 yaş )

3. Lig aylık 1000 - 2000

2. Lig 2000 5000 Genç oyunculara Asgari ücret - 1500

1. Lig (Bank asya ) 5000 30000

Süper lig : geçmişine , bi onceki sezonki performansına göre ,boyuna posuna, iki ayagını kullanıp kullanamamana göre, seni alacak takımın senın oynadıgın bolgedekı acığına göre alacagı para değişir . 1. Lig in kat kat üstündedir . Çok butyuk paralar döner ve ayrıca acayıp prım verırler .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.