Şimdi Ara

Amatör yama yapmak için proglam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizcemi geliştirmek için amatör yama yapamk istiyorum herhangi bir proğram önerebilir misinz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKİSS33 -- 5 Ocak 2020; 17:33:25 >

• Sitenin sağ tarafında yüzdeler yazıyor zaten?
  • Kardeşım zenhax sitesine gir quikbms ile başla.ben 7 tane yaptım.sadece geri paketleme sıkıntı az kaldı onuda çözücem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nosferatu'dan başla istersen, direk metin belgesinden yapılmış. İstersen sana özelden atarım.
  • aluca A kullanıcısına yanıt
    tamam hepsine sırasıyla bakim özelden atarsanız mutlu olurum ve şimdiden teşşekür ederim
  • Bence önce Ana dilinizi geliştirin.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    hmm teşşekür ederim :) sizde konuyla alakasız yorum yapmakdan ve anadiliniz geliştirmenizi tavsiye ederim cümle ortasında ana dilin (A) ı büyük yazılmaz önce kendi diliniz geliştirmeniz tavsiyem burayada yazım kuralarına uymadan yazıyorum yama yaparken özen gösteririm merak etmeyin bay bilmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yani kısaca kardeşim mobil giridiğim ve finallerim olduğu için acele yazıyorum sizin gibi alakasız kişiler yorum yapmasa iyi olur işiniz gücünüz yok biliyorum :) burda boş yorum yapıp cringe olma derdindesiniz ama dedigim gibi konu senle alakalı değil iyigünler
  • Nosferatu ile başlarsınız umarım. Gerçek den zamanının en iyi oyunlarından dır kendisi.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Şuanlık sadece yama iyi olursa yayımlarım forumda. Onu da çevremde yabancı uyruklu tanıdıklarım var duyuruda yapmayı düşünmüyorum insanları beklenti içinde bırakmayı. Öncelikle kendimi geliştirip elimden geldigince boş vakitlerde bu sektöre faydalı olmak. Dillimi ilerletince b1-b2 seviyesi suan yama güzel olursa neden yayımlamım elbet.
  • hocam siz bu gereksiz zat'lara bakmayın
    o kadar çok boş vakitleri var ki hatta dolu vakitleri olduğundan da şüpheliyim!
    Çoğu oyunun dil dosyaları farklı şekilde şifrelenmiş kimisi pak dosyası kimsi clt dosyası kimi pak içinde locres uzantılı dosya
    araştırma seviyorsan zenhax sitesinden ve youtube dan araştırma yapabilirsin
    yok beceremem diyorsan forumda gönüllü yardımcı olacak bir sürü arkadaş var
    sen çevireceğin oyuna karar ver yeter!
  • TURKİSS33 T kullanıcısına yanıt
    Benimki sadece bir tavsiyeydi. Ama programı "ğ" ile yazan birisine ne tavsiye versem gereksiz kalır. Finallerinizde başarılar bilerim.
  • Ne yaması?
    dilemeği bilemek yazan biri düşündürücü
    ve proğram diye yazılır
    sozluk.gov.tr
    Türk Dil Kurumu | Sözlük
    https://sozluk.gov.tr/?kelime=pro%C4%9Fram

tdk proğlam olarak geçer türk dil kurumu tdk nın açılımıda belki bilmesin

Amatör yama yapmak için proglam

Size özel TDK mı var?
    Vallahi hocam tartışamayacağım sizinle, iki dakikada cahil kaldım. Üniversiteye kadar iyi gelmişsiniz diyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Vallahi hocam tartışamayacağım sizinle, iki dakikada cahil kaldım. Üniversiteye kadar iyi gelmişsiniz diyorum sadece.
    Hocam o değilde steam profilinizde burun deliklerinizi koyma sebebiniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Sitenin sağ tarafında yüzdeler yazıyor zaten?
    Bu mesajı yazdığımda konu animus projesi Yama ilerlemelerini nereden görebilirim gibi bir şeydi. Neden konu başlığı ve içeriği değişmiş anlamadım. Konuyu açan yüzdeleri bulamayınca kendi çevirmeye karar verdi herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.