Şimdi Ara

Amazfit GTR 2 İOS KULLANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazfit gtr 2 aldım iphone 7plus ile kullanıyorum.ios için tamamen uyumlu olduğu belirtiliyor ancak whatsapp ve mesajlar uygulamasının bildirimlerini saat üzerinden alamıyorum.Sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• Bildirimler geliyor ayni saat bendede var. Telefondan ve Zepp Appten Bildirim izinlerini kontrol et bende iPhone ile kullaniyorum.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    İphone hangi model ile kullanıyorsun ?
  • CITAK7 kullanıcısına yanıt
    iPhone modeli farketmiyor ben 2 iPhone ile
    kullaniyorum biri SE2020 digeri iPhone X. Her ikisiylede hem telefon gorusmesi yapabiliyor hemde tum bildirimleri aliyorum.
  • Farklı telefonlar ve modellerle denedim ios 13 ve üzerinde whatsapp ve mesaj uygulaması bildirimlerini bildirim ayarlarından “önizlemeleri göster” seçeneğinden “kilitli değilken”i seçersem bildirimler geliyor.İos13 altı sürümlerde ve androidde her seçenekte whatsapp ve mesajlar bildirimi geliyor.
    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Whatsapp mesajlarının içeriğinin hem telefonda hem saatte açmak zorunda kalarak kullanmak zorunda olduğum için iade ettim ürünü bugün.
  • CITAK7 kullanıcısına yanıt
    Ben saatten cok memnunum. Bu saati istediginiz kadar telefonla eslestirmek mumkun. Digerleri ikinci telefonla eslestirirken ayarlari sifirlayip herseyi siliyor. Pili muthis gidiyor ekran hep acik sekilde 10 gun kullaniyorum. Daha once Samsung Garmin gibi cesitli saatler kullandim. En iyisi bu cikti. Cok hos gorunuyor ayrica bende Classic versiyonu var degisik kayislarla kullaniyorum. Uyku analizi cok iyi. Fiyatida uygun o acidan simdilik bence en iyisi bu.
    Benide hem tasarımı hem pil süresi hemde yüzde yüz ios uyumu cezbetmişti.Fiyatıda piyasaya göre gayet uygun.Önizleme açık kullanmak zorunda olmasam iade etmezdim.İnşallah güzel günlerde güle güle kullanın saatinizi çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.