|
Amazfit GTR 4 ve GTS 4'ün yüksek kaliteli fotoğrafları ortaya çıktı
-
-
E sim var mı?
Mesaj yanıtlayabilme?
Bunlar artık bir akıllı saatte olabilmeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende GTS 3 var. Önceden belirlediğiniz hazır mesajlarla yanıt verebiliyorsunuz. Veya emojiler ile seçerek yanıt verebiliyorsunuz.
-
Ne zaman çıkar acaba bilgisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazfit saatler genel olarak Ocak - Şubat - Mart dolaylarında çıkıyor.
-
GTR 4 çok güzel gozukuyor ama bu ay akıllı saat almam lazm baya varmış bunların çıkmalarına olmadı watch 5 i beklicez
Akıllı saat almadaki amacınızı kısaca belirtirseniz yardımcı olurum.
-
Hocam pili en az 5 gün gitmeli. Telefon ile görüşme araç sürerken işime çok yarıyor. Fitnese yardımcı antrenman planlamalarında süre felan konusunda yardımcı olması.
Sensörlerin doğru ve net olması ki aslında tansiyon olayı yeni çıktı o efsane bı özellik o da olabilir.
Müzik depolayabilme fitness sırasında telefona ihtiyaç olmadan Tws kulaklık bağlayıp kullanabilme.
Şekli de güzel olmalı bileklerim ince sayılır kalın saatler çok kaba oluyor.
Bildirimlere cevap verme hazır cevapda olabilir sorun değil
Samsung s22 ultra telefonum var yani android ile uyumu da önemli
Sanırım çok fazla istek oldu bu yüzden bulamıyor olabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İncememed01 -- 7 Ağustos 2022; 14:58:55 >
1) Hocam arabada telefonla saat üzerinden konuşmayı daha önce denediniz mi bilmiyorum ama o bir işkende. Onun yerine arabanıza "Handsfree" özelliği kazandıracak bir bluetooth cihazı almanız daha mantıklı olacaktır.
2) GW4 kullanıyorum. Saatten tansiyon ölçme işi TAMAMEN yalan. Hep aynı sonuçları veriyor.
Gelelim spor işine...Huawei'nin TruSeen 5.0+ sensörünü kullanan saatler sensör bazında çok iyiler. Bunu ben söylemiyorum, Youtube'da ciddi spor yapan herkes söylüyor. Aynı şekilde Garmin Elevate 4.0 kullanan saatler de iyi sensör bazında. Sağlık ve sensör bazında güvenmemen gereken 3 marka var. Samsung, Xiaomi ve Amazfit :)
Ben sizin yerinizde olsam Huawei Watch GT Runner düşünürdüm.
-
Üstad teşekkür ederim anlayışın ve cevabın için hemen bı bakayim inceleme videolarını bı izleyeyim huawei runner
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X