Şimdi Ara

Amazfit GTR 4 ve GTS 4'ün yüksek kaliteli fotoğrafları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazfit GTR 4 ve GTS 4'ün yüksek kaliteli fotoğrafları ortaya çıktı

Henüz duyurulmamış Amazfit GTR 4 ve GTS 4 akıllı saatlerinin tanıtım fotoğrafları ve yüksek kaliteli renderları yayınladı. Çıkış tarihi belli değil, ancak bu sızıntı göz önüne alındığında akıllı saatleri beklemek uzun sürmeyecek.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'den cihazları zihin gücüyle kontrol etmeyi sağlayan kafa bandı: MiGu

Amazfit GTR 4

Kod adı Berlin olan saat, Always On Display (her zaman açık ekran) modu ile yuvarlak 1,43 inç 466×466 piksel AMOLED ekrana sahip olacak. Gümüş ve siyah versiyonları (her ikisi de alüminyum) olacak ve uyumlu deri, silikon ve naylon kayışlarla gelecekler.

Kullanıcılar 200'den fazla saat yüzü ile 150 spor modu ve dahili GPS'e sahip olacaklar. Amazfit GTR 4 modelinde aramaları cevaplamak ve müzik çalmak için bir mikrofon ve hoparlör mevcut. Güncellenmiş 4PD BioTracker 4.0 sağlık izleme modülü, kalp atış hızını, kan oksijen doygunluğunu ve stres seviyelerini sürekli olarak izleyebilecek.

Kutudan çıktığı haliyle cihaz Zepp OS 2.0 üzerinde çalışacak ve bazı bölgelerde Amazon Alexa sesli asistanı mevcut olacak. Ayrıca Amazfit hizmetleri önceden yüklenmiş olacak ve bir GoPro kontrol yardımcı programı ve mini oyunlar da dahil olmak üzere üçüncü taraf uygulamalar da indirilebilecek. Öte yandan 475 mAh kapasiteli pil ise 12 gün standart kullanım sağlayacak.

Amazfit GTS 4

Kod adı Lille olan bu sürüm, GTR 4 ile neredeyse aynı, ancak dışta 1.75 inçlik dikdörtgen bir ekrana sahip. Bu modelin ekranı da AMOLED ve çözünürlüğü 390 × 450 piksel. Cihaz kayışsız şekilde sadece 27 gram ağırlığında.

Kullanıcıya siyah, kahverengi veya pembe altın kasa seçenekleri sunulacak ve başlangıçta kayış seçimi silikon ve naylon ile sınırlı olacak. Arayüz ve sensörler Amazfit GTR 4 ile aynı, ancak pil kapasitesi üçte bir daha az: 300 mAh. Bu nedenle pil ömrü sadece 7 günlük bir standart kullanım sunacak. Akıllı saatlerin fiyatları konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/exclusive_amazfit_gtr_4_and_gts_4_full_set_of_images-news-55270.php

• E sim var mı?
    Mesaj yanıtlayabilme?
    Bunlar artık bir akıllı saatte olabilmeli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    Bende GTS 3 var. Önceden belirlediğiniz hazır mesajlarla yanıt verebiliyorsunuz. Veya emojiler ile seçerek yanıt verebiliyorsunuz.

• Ne zaman çıkar acaba bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İncememed01 İ kullanıcısına yanıt

Amazfit saatler genel olarak Ocak - Şubat - Mart dolaylarında çıkıyor.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

GTR 4 çok güzel gozukuyor ama bu ay akıllı saat almam lazm baya varmış bunların çıkmalarına olmadı watch 5 i beklicez

Akıllı saat almadaki amacınızı kısaca belirtirseniz yardımcı olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hocam pili en az 5 gün gitmeli. Telefon ile görüşme araç sürerken işime çok yarıyor. Fitnese yardımcı antrenman planlamalarında süre felan konusunda yardımcı olması.

Sensörlerin doğru ve net olması ki aslında tansiyon olayı yeni çıktı o efsane bı özellik o da olabilir.

Müzik depolayabilme fitness sırasında telefona ihtiyaç olmadan Tws kulaklık bağlayıp kullanabilme.

Şekli de güzel olmalı bileklerim ince sayılır kalın saatler çok kaba oluyor.

Bildirimlere cevap verme hazır cevapda olabilir sorun değil

Samsung s22 ultra telefonum var yani android ile uyumu da önemli

Sanırım çok fazla istek oldu bu yüzden bulamıyor olabilirim Amazfit GTR 4 ve GTS 4'ün yüksek kaliteli fotoğrafları ortaya çıktı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İncememed01 -- 7 Ağustos 2022; 14:58:55 >

1) Hocam arabada telefonla saat üzerinden konuşmayı daha önce denediniz mi bilmiyorum ama o bir işkende. Onun yerine arabanıza "Handsfree" özelliği kazandıracak bir bluetooth cihazı almanız daha mantıklı olacaktır.

2) GW4 kullanıyorum. Saatten tansiyon ölçme işi TAMAMEN yalan. Hep aynı sonuçları veriyor.

Gelelim spor işine...Huawei'nin TruSeen 5.0+ sensörünü kullanan saatler sensör bazında çok iyiler. Bunu ben söylemiyorum, Youtube'da ciddi spor yapan herkes söylüyor. Aynı şekilde Garmin Elevate 4.0 kullanan saatler de iyi sensör bazında. Sağlık ve sensör bazında güvenmemen gereken 3 marka var. Samsung, Xiaomi ve Amazfit :)

Ben sizin yerinizde olsam Huawei Watch GT Runner düşünürdüm.

Üstad teşekkür ederim anlayışın ve cevabın için hemen bı bakayim inceleme videolarını bı izleyeyimAmazfit GTR 4 ve GTS 4'ün yüksek kaliteli fotoğrafları ortaya çıktı huawei runner

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.