Şimdi Ara

Amazfit gtr2 1300₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/amazfit-gtr-2-47mm-sesli-gorusme-3gb-klasik-akilli-saat-p-HBV00001AVPAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.752,75 TL görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    siyahı 1347

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almadan yorumlarını okuyun, vazgeçeceksiniz.

• Arkadaşlar bu akıllı saatlerde bazısı 2000 tl bazısı 200 tl bu kadar fark yaratacak ne gibi özellikler var ? Mesela bu saatin 200 tl lik olan markalardan artısı ne ? Cidden bir şey yok gibime geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsedrzxc

Arkadaşlar bu akıllı saatlerde bazısı 2000 tl bazısı 200 tl bu kadar fark yaratacak ne gibi özellikler var ? Mesela bu saatin 200 tl lik olan markalardan artısı ne ? Cidden bir şey yok gibime geliyor

Bazı telefonlar 1350 TL Bazısı 18.000 TL

Bazı arabalar 185 Bin TL bazı arabalar 5 Milyon Dolar.

Malzeme, donanım, yazılım vb bir dünya fark var aralarında.

Akıllı saatlerde de benzer durum var.

• Nasıl sizce? Bu işlerden pek anlamıyorum. Motor üstündeyken iş görür gibi ama iwatch mı alsam acaba 600-700 daha koyup?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Hocam malzeme kalitesi metal vs tabiki biraz artar ama ben daha çok işlevsellik olarak dedim, yani adım kalp ritmi vs, pahalı olanlarda ekstra özellik göremedim gözden bir şey mi kaçırıyorum demek istedim.. metal kasa, şık tasarım vs o farkları ayrı tutuyorum, mesela bazılarında aramayı cevaplama var bazılarında yok bi tek bu farklı geldi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

Aynı cevap bu sorunuz için de geçerli.

Fiat'da da 4 silindirli motor var, Mercedes'de de

İkisinde de oto teyp var. İkisinde de fren sistemi balata vs var.

Kullanılan malzeme, o frenin tepkisi etkisi vs. Her şey etkili.

İkisinde de ekran var. ve ölçüleri bir birine benzer.

Birinde 1 mlyon renk var diğerinde 16 milyon.

Birinin çözünürlüğü 72X72 diğeri 144X144 vs vs.

Birinin bataryası 2 hafta gidiyor (Huawei)

Ucuz Çin mallarınınki 1-2 günü çıkartamaz.

vs vs vs.

• Akıllı saat araştırması yaptığımda aklımda şu modeller vardı.

Huawei Watch GT2 hatta telefon görüşmesi istenmiyorsa yani mikrofon hoparlör olmasa da olur deniliyorsa daha uygun fiyatlı Huawei Watch GT2E bile olabilir.

Daha fazla para çıkartılırsa Mobvoi Ticwatch Pro 3 bu akıllı saat sanırım 2020'nin en iyisi seçilmiş. Ancak fiyatı fazla yüksek.

Tabi beklenti tarz vs olarak değişiklikler gösterilebilir. Misal Huawei Band 6 şekil itibariyle akıllı bilekliklerden biraz daha geniş ekranları ile eğer gps'e de ihtiyaç yoksa uygun fiyatıyla ihtiyacı karşılayabilir.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

Ben de arastiriyorum su siralar, Xiaomi watch hosuma gitti. Dediginiz huawei modeller telefonunuz Huawei degilse tum ozelliklerini kullanilamiyormus, incelemelerdr oyle diyorlar. Bu yuzden sogudum onlardan

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

200TL 'lik ile 2000TL lik saatin sadece incelemelisini izleyin aradaki farkı görmüyorsanız bişey diyemem ekranın kalitesi, menülerin akışkanlığı bile belli ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Ben de arastiriyorum su siralar, Xiaomi watch hosuma gitti. Dediginiz huawei modeller telefonunuz Huawei degilse tum ozelliklerini kullanilamiyormus, incelemelerdr oyle diyorlar. Bu yuzden sogudum onlardan

Android telefonlarda fark olacağını sanmıyorum. Iphone olursa bir özellik olmuyordu galiba çok net bilmiyorum. Ancak android de ille Huawei olmalı yoksa özelliklerin kullanılmama durumu bildiğim kadarıyla yok. İncelemelerde hangi özellikler konusunda bahsedildi acaba?

Bana göre şu an Huawei Watch GT 2e çok fiyat performans duruyor. 879 tl sadece telefon görüşmesi yok. Ona da çok gerek olduğunu düşünmüyorum. Hatta kupon indirim yakalanırsa daha da güzel fiyata düşebilir.

Uzun süredir Amazfit Pace kullanıyorum. Zamanında çok uygun fiyata gearbestten almıştım :)

Kullanış özellikleri olarak aşağı yukarı aynı olsa gerek. Yazılımsal ufak tefek farklar olabilir. Detaylı incelemek lazım.

• Hocam 100 tl indirim kodu ve 100 tl puan hediyesiyle satın aldım saati. Aklıma şimdi bir kurt düştü acaba gtr 2e modelimi bu diye? Diğer satıcılarla arasında ciddi fark var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.