Şimdi Ara

///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Amazfit GTS 3 Graphite Siyah Akıllı Saat + Metal kordon - 12.01.2024'e kadar garantil
    Ürünü 12.01.2022 tarihinde Mediamarkt'ın online sitesinden satın aldım.

İlan içeriğinde ürüne dair tüm gerekli bilgileri tek tek belirttim, lütfen soru cevap için iletişime geçmeyiniz.

Saati satın aldığımda android kullanıyordum, artık ios'a geçiş yaptığım için apple ekosisteminden devam etmeye karar verdiğimden ürün boşa çıktı. Her iki platform için de uygulaması mevcut, zepp uygulamasını telefonunuza indirerek ister android, ister ios ile saatin tüm fonksiyonlarını sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ürün hangi renk?;
    -Siyah. (Graphite)

Üründe herhangi bir çalışmayan fonksiyon var mı?;
    -Hayır, tüm her şeyi sorunsuz olarak çalışıyor.

Ürünün şarjı nasıl gidiyor?;
    -Tek şarj ile 15 günü aşkın yoğun bir kullanımım oluyor, rahatlıkla da kullanılabilir.

Ürünün garantisi, kutusu, faturası var mı?;
    -Saatin garantisi 12.01.2024 tarihine kadar devam ediyor. Ürünün kutusu ve faturası mevcut olup, kutudan çıkan standart silikon kordonu hiç kullanmadım.

Ürünün kozmetik durumu nasıl?;
    -Ekranında kılcak çizik dahi yoktur, yan düğmenin olduğu bölgede telefon kenarına temas etmesinden kaynaklı küçük bir boya atması oldu. (Mat bir ürün rengi olduğundan normal karşılanabilir.)

Ürün her iki kol için de kullabılabilir mi?;
    -Saati ister sağ, ister sol kola takmak mümkün. Yazılım ile de gerekli değişiklik yapılabildiği gibi, kordon yönü de değişerek düğmenin konumu belirlenebiliyor.

* Saatin yanında Amazon Amerika'dan satın aldığım, siyah renkli metal kordon mevcut. (40$ değerinde.)

Saat konusunda kullanım süresi boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Ürün Zepp OS'dur, gayet akıcı ve stabil olarak çalışıyor. Android'in problemleri bunda yok, uygun fiyatlı olur olmadık ürünler ile kıyaslamayınız.

Ürün linki:https://tr.amazfit.com/urun/amazfit-gts-3-graphite-siyah/

Herhangi bir ürüne ihtiyacım yok, kredi kartınız ile taksitli olarak satın almanızı sağlayabilirim. Takas veya pazarlık mesajları ile ilgilenmiyorum, üretici linkinden de saati detaylıca inceleyebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• taksit nasıl, vade farklı mı oluyor?

• 7 aylık ürünü sıfır fiyatına satmanızın mantığını anlayamasam da iyi satışlar dilerim.

akakce.com
    Amazfit Gts 3 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/arama/?q=+Amazfit+GTS+3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.