Şimdi Ara

Amazfit yeni akıllı saatini tanıttı: 1.000 nit AMOLED ekrana sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Amazfit markası Cheetah serisi kapsamında yeni bir akıllı saat piyasaya sürdü. Cheetah Square olarak adlandırılan model 9 mm kalınlığında dikdörtgen gövdeye sahip. Ayrıca alüminyum çerçeve ve 5 ATM'ye kadar su geçirmezlik özelliği ile geliyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi Smart Band 8 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Şirket cihazda 1.75 inç boyutunda AMOLED ekrana yer vermiş. Panel 450 x 390 piksel çözünürlük ve 1.000 nit maksimum parlaklık değeri ile öne çıkıyor. Akıllı saatin 100'den fazla kadran ve Always On Display (Daima Açık Ekran) desteği ile sunulduğunu belirtelim.

Amazfit Cheetah Square'da Amazon Alexa dijital asistan, uyku takibi, kalp atış hızı izleme ve kandaki oksijen doygunluğunu ölçme gibi fonksiyonlar mevcut. Çift bantlı GPS ile donatılan cihaz bunun yanında harita verilerini indirme imkanı sunarak akıllı telefon bağlantısına ihtiyaç duymadan navigasyon olanağı sağlayabiliyor.

Fiyatı da açıklandı

Zepp OS ekosisteminde Runtastic ve Strava da dahil olmak üzere 100'den fazla üçüncü taraf uygulama mevcut. Amazfit Cheetah Square koşu, yürüyüş, bisiklet ve yüzme dahil olmak üzere sekizi otomatik olarak algılanan 150'den fazla spor modunu destekliyor.

Kullanıcılar cihaza 2.3 GB'a kadar müzik depolayabilir ve bunları bağlı Bluetooth kulaklıkları aracılığıyla dinleyebilirler. Amazfit'in en yeni akıllı saati 8 güne kadar veya hassas GPS takibi etkinleştirildiğinde 13 saate kadar pil ömrü vaat ediyor. Amazfit Cheetah Square için belirlenen fiyat etiketi 229 euro. Cihaz şu anda Avrupa'da satışa sunulmuş durumda.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Amazfit-Cheetah-Square-New-Cheetah-series-smartwatch-arrives-with-1-000-nit-AMOLED-display.741223.0.html

• Bunu hiçbir firma için demedim ama amazfit için çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Amazfit Ürünlerinden uzak durun. Pil ömrünü bilerek kısa tutarlar ki amaçları size yeni saat aldırmaktır.

Beni bilen bilir. Ürünlerimi temiz ve dikkatli kullanırım bu rağmen 2 tane en tepe model akıllı spor saatleri de aynı sebepten pilden dolayı kullanılmaz hale geldi ve pil değiştirme işlemi yapmaktan bile aciz bir firma. Bu sebeple eğer ürün pilden dolayı kullanılmaz hale gelirse size yenisini hiçbir indirimde bulunmadan sıfır almanız öneriliyor.

Bu firmadan ve evofone gibi garanti hizmeti vermekten aciz firmalardan mümkün olduğunca uzak durmakta yarar var. Sonra teknik servis rezaletleri ile uğraşmak zorunda kalmayın diye önceden sizi uyarıyorum.
  • Apple watchın android versiyonu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu hiçbir firma için demedim ama amazfit için çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Amazfit Ürünlerinden uzak durun. Pil ömrünü bilerek kısa tutarlar ki amaçları size yeni saat aldırmaktır.

Beni bilen bilir. Ürünlerimi temiz ve dikkatli kullanırım bu rağmen 2 tane en tepe model akıllı spor saatleri de aynı sebepten pilden dolayı kullanılmaz hale geldi ve pil değiştirme işlemi yapmaktan bile aciz bir firma. Bu sebeple eğer ürün pilden dolayı kullanılmaz hale gelirse size yenisini hiçbir indirimde bulunmadan sıfır almanız öneriliyor.

Bu firmadan ve evofone gibi garanti hizmeti vermekten aciz firmalardan mümkün olduğunca uzak durmakta yarar var. Sonra teknik servis rezaletleri ile uğraşmak zorunda kalmayın diye önceden sizi uyarıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Ağustos 2023; 17:35:52 >
  • Çok kaliteli saatler üretiyor Amazfit. T-rex pro modelini ilk çıktığı zaman almıştım 200 tl mi neydi fiyatı kaç yıl oldu hatırlamıyorum saat her koşulda bana mısın demedi. Hala 1 hafta full kullanımda batarya bitmiyor bile.Yarım asırlık G-Shock kullanıcısıyım

• 229 Euro çok değil mi?

• Apple Watch Ultraya Benzetmişler

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Dediklerinize kesinlikle katılmıyorum.4 yıl önce Amazfit GTR aldım. O zamanlar pili 30 gün civarında gidiyordu. Şimdilerde 15-20 gün civarı gidiyor. Muhtemelen pilini çıkarsam yine de Iwatch'tan uzun süre gidecek  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Şunu sormak lazım. Teknik servisi yada satış sonrası hizmeti iyi olan bi marka var mı. Örnek vereyim akılda kalsın. Bi ara net hatırlamıyorum. İphone telefonların eğilme bükülme kronik sorunu vardı. Hangisi hatırlamıyorum benimkide eğildi. Servise gösterdim sen eğmissin dedi. Herkesin övdüğü uyduruk elma dedi bunu bana. Amerikada tüm vatandaşlar bu marka tazminat ödedi. Eşşeğim diye bağıranı eşşek yaparlar.

Sorun markalarda değil bence. Ülkede kimse bedel ödemiyorki. Ben şirket olsam bende mına koyarım müşterinin. Birincisi tepki gösterme kültürü yok. ikincisi yasa yok. Uygulayan yok. Daha da kötüsü bunuları zerre umursayan bi tüketici vatandaş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 16 Ağustos 2023; 15:48:31 >
  • şubart kedisi kullanıcısına yanıt

Siz şanslılardansınız demek. Şikayetvar a bakarsanız benim gibi pil döngüsü sorunu yaşayanları görebilirsiniz.

Aşağıda sergiledikleri müthiş! performans mevcut(1299 şikayetten sadece 47 sini çözebilmişler)

www.sikayetvar.com
    Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/xiaomi-yetkili-servis-evofone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Ağustos 2023; 17:51:53 >
  • jubeii kullanıcısına yanıt

Samsung da güç girişine su değdirmişlerdi bizimkiler. Kadıköydeki teknik servisi ücretli anakart değişimi yaparak bunu sağladı. Ama bu amazfit firması ve evofone daha sattıkları ürünün pilini dahi değiştiremiyorlar. Değiştirilebilir bir ürün yapsalardı sadece pilin parasını vererek aynı ürünü samsung da olduğu gibi kullanabiliyor olacaktım. Anakart ücreti de öyle yüksek değildi bu arada. Telefonun sıfırıyla kıyaslanamayacak kadar düşük ücret ile aynı telefonu kullanmaya devam ettim.

Hocam nazarınız değdi galiba kaybettim saati :) Şimdi S1 Pro modeline geçiş yapacağım sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.