|
Amazfit yeni akıllı saatini tanıttı: 1.000 nit AMOLED ekrana sahip
-
-
Apple watchın android versiyonu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu hiçbir firma için demedim ama amazfit için çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Amazfit Ürünlerinden uzak durun. Pil ömrünü bilerek kısa tutarlar ki amaçları size yeni saat aldırmaktır.
Beni bilen bilir. Ürünlerimi temiz ve dikkatli kullanırım bu rağmen 2 tane en tepe model akıllı spor saatleri de aynı sebepten pilden dolayı kullanılmaz hale geldi ve pil değiştirme işlemi yapmaktan bile aciz bir firma. Bu sebeple eğer ürün pilden dolayı kullanılmaz hale gelirse size yenisini hiçbir indirimde bulunmadan sıfır almanız öneriliyor.
Bu firmadan ve evofone gibi garanti hizmeti vermekten aciz firmalardan mümkün olduğunca uzak durmakta yarar var. Sonra teknik servis rezaletleri ile uğraşmak zorunda kalmayın diye önceden sizi uyarıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Ağustos 2023; 17:35:52 >
-
Çok kaliteli saatler üretiyor Amazfit. T-rex pro modelini ilk çıktığı zaman almıştım 200 tl mi neydi fiyatı kaç yıl oldu hatırlamıyorum saat her koşulda bana mısın demedi. Hala 1 hafta full kullanımda batarya bitmiyor bile.Yarım asırlık G-Shock kullanıcısıyım
-
229 Euro çok değil mi?
-
Apple Watch Ultraya Benzetmişler
-
Dediklerinize kesinlikle katılmıyorum.4 yıl önce Amazfit GTR aldım. O zamanlar pili 30 gün civarında gidiyordu. Şimdilerde 15-20 gün civarı gidiyor. Muhtemelen pilini çıkarsam yine de Iwatch'tan uzun süre gidecek
-
Şunu sormak lazım. Teknik servisi yada satış sonrası hizmeti iyi olan bi marka var mı. Örnek vereyim akılda kalsın. Bi ara net hatırlamıyorum. İphone telefonların eğilme bükülme kronik sorunu vardı. Hangisi hatırlamıyorum benimkide eğildi. Servise gösterdim sen eğmissin dedi. Herkesin övdüğü uyduruk elma dedi bunu bana. Amerikada tüm vatandaşlar bu marka tazminat ödedi. Eşşeğim diye bağıranı eşşek yaparlar.
Sorun markalarda değil bence. Ülkede kimse bedel ödemiyorki. Ben şirket olsam bende mına koyarım müşterinin. Birincisi tepki gösterme kültürü yok. ikincisi yasa yok. Uygulayan yok. Daha da kötüsü bunuları zerre umursayan bi tüketici vatandaş yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 16 Ağustos 2023; 15:48:31 > -
Siz şanslılardansınız demek. Şikayetvar a bakarsanız benim gibi pil döngüsü sorunu yaşayanları görebilirsiniz.
Aşağıda sergiledikleri müthiş! performans mevcut(1299 şikayetten sadece 47 sini çözebilmişler)
www.sikayetvar.comXiaomi Yetkili Servis (Evofone) Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvarhttps://www.sikayetvar.com/xiaomi-yetkili-servis-evofone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Ağustos 2023; 17:51:53 > -
Samsung da güç girişine su değdirmişlerdi bizimkiler. Kadıköydeki teknik servisi ücretli anakart değişimi yaparak bunu sağladı. Ama bu amazfit firması ve evofone daha sattıkları ürünün pilini dahi değiştiremiyorlar. Değiştirilebilir bir ürün yapsalardı sadece pilin parasını vererek aynı ürünü samsung da olduğu gibi kullanabiliyor olacaktım. Anakart ücreti de öyle yüksek değildi bu arada. Telefonun sıfırıyla kıyaslanamayacak kadar düşük ücret ile aynı telefonu kullanmaya devam ettim.
-
Hocam nazarınız değdi galiba kaybettim saati :) Şimdi S1 Pro modeline geçiş yapacağım sanırım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bunu hiçbir firma için demedim ama amazfit için çok rahat bir şekilde söyleyebilirim. Amazfit Ürünlerinden uzak durun. Pil ömrünü bilerek kısa tutarlar ki amaçları size yeni saat aldırmaktır.
Beni bilen bilir. Ürünlerimi temiz ve dikkatli kullanırım bu rağmen 2 tane en tepe model akıllı spor saatleri de aynı sebepten pilden dolayı kullanılmaz hale geldi ve pil değiştirme işlemi yapmaktan bile aciz bir firma. Bu sebeple eğer ürün pilden dolayı kullanılmaz hale gelirse size yenisini hiçbir indirimde bulunmadan sıfır almanız öneriliyor. Bu firmadan ve evofone gibi garanti hizmeti vermekten aciz firmalardan mümkün olduğunca uzak durmakta yarar var. Sonra teknik servis rezaletleri ile uğraşmak zorunda kalmayın diye önceden sizi uyarıyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X