Bildirim
AMAZON 200 e 80 Sepette İndirim !!! (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullandım, teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pril 115 tl iki tane alıp yanına birde ıslak mendil ekleyin 250 tl olunca prime üyesine %10 düşüyor %10 nays iade ediyor daha ne olsun
-
Hayret teklife uygun çıktık, yine para harcayacak yer çıktı başımıza. Pil alayım bari varsa, çocukların oyuncaklarına lazım oluyor sürekli :)
-
Sizinki farklı bir kampanya olsa gerek %10 indirim 250 üstüne geçerli çünkü, 250ye tamamlayıp %10 alsanız 225 -80 kampanya 145 -14,5 nays 130,5 hadi 5te kazı kazan desek 125 tl olur en son
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne alınır ya
-
Ben geçen ayda alacak bir şey bulamadım. Ne bulsam piyasa fiyatına geliyor.
-
Yeterince elite prime değilsiniz dedi :)
-
Hep üzgün bana karşı bu amazon herhalde ara vermek lazım biraz
200 tl ye tamamlamak için 2 tane de hediyelik bebek çorabı aldım nasıl olduysa sepet 104,00 TL ye düştü...:)
amazonU.S. Polo Assn. Erkek T-Shirt, Yeşil, Mhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C1T27T11/ref=ox_sc_saved_image_6?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 -
ne alcaz arkadaşlar stokluk falan link atında alalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel olarak şuan nelerde indirim var? bilgilendirebilecek var mı?
-
Arkadaşlar daha önce amazonu kullanmış kişiler bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? İlk defa alışveriş yaptım ve mağdur ediliyorum konuyu okuyup yardımcı olurmusunuz?
https://forum.donanimhaber.com/amazon-tr-nin-bana-uyguladigi-muamele--158108987#158110595
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 saattir alacak bir şey arıyorum bulamadim. Yarınki indirimlere bekleticem artık
Yalnız değilsin reis 😂
-
Bir şey bulabildin mi reis :D
Dün prime siz hesapta kullanmıştımki
Prime olan hesabımda 3 gün önce çıkmamıştı bugün baktım anasayfa da çıktı birden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBeardMan -- 26 Şubat 2024; 1:43:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X