Şimdi Ara

Amazon Acer Nitro 5 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acer Nitro 5 Gaming Laptop, 9th Gen Intel Core i7-9750H, NVIDIA GeForce RTX 2060, 17.3" Full HD IPS 144Hz 3ms Display, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Gigabit WiFi 5, Backlit Keyboard, AN517-51-76V6
    amazon.com
    Acer Nitro 5 Gaming Laptop, 9th Gen Intel Core i7-9750H, NVIDIA GeForce RTX 2060, 17.3" Full HD IPS 144Hz 3ms Display, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Gigabit WiFi 5, Backlit Keyboard, AN517-51-76V6
    https://www.amazon.com/dp/B087RSQGSV/ref=cm_sw_r_cp_api_i_sOlxFbWPRG979

Bu bilgisayarı amazondan almak şu an için ne kadar mantıklı tr fiyatlarıyla karşılaştırınca 1660ti 15.6 inch modeliyle aynı fiyata geliyor bu da beni biraz işkillendirdin ekstra vergi çıkar mı acaba yoksa yazan fiyata elime ulaşır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1150 dolar harici 325 dolar da kargo+vergi ödüyorsunuz, daha gümrükte bir ücret çıkmıyor diye biliyorum.

Bu arada i7-9750h ve acer nitro 5(2019) ısınma konusunda biraz problem olabilir haberiniz olsun

• Enes-_- E kullanıcısına yanıt
    kullanıcı yorumlarını okumadım kronik bir sıkıntı mı yoksa bazı bilgisayarlarda mı mevcut

• m.ozguryildirim kullanıcısına yanıt
    Acer nitro 5 (2019) larda kronik problem değil de soğutma yeterli değil. Ama i7 de de ısınma problemi olsuğunu söyleyen çoktu. Undervolt vb. şeylerle baya azalabilir

• Enes-_- E kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler peki bu fiyat bandında önerebileceğiniz bi marka model var mıdır?

• m.ozguryildirim kullanıcısına yanıt
    Valla bu fiyat segmenti hakkinda pek bilgim yok yenilerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes-_- -- 13 Eylül 2020; 13:47:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.