Şimdi Ara

Amazon Adata Ssd 120gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 110tl ücretsiz kargo. Sizce daha düşer mi alalım mı?
    Bu markayı beğeniyorum almayı düşünüyorum. Kara cuma daha fazla düşer mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşmesine düşebilir de ne kadar düşecek 10 lira düşecek diye beklediğinize değer mi

Buradaki esas sormanız gereken soru bu ürünü almayı gerçekten istiyor musunuz. 40 50 lira fazla verip 240 gb almayı düşünür müsünüz. Ya da başka bir marka almayı vb. bunlar önemli

• Eptt avm de hi level dha iyi okuma yazma hızlı ssd var. 117tl. Ama bir kere alışveriş yaptım e ptt avm göndermemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: haksancan

Düşmesine düşebilir de ne kadar düşecek 10 lira düşecek diye beklediğinize değer mi

Buradaki esas sormanız gereken soru bu ürünü almayı gerçekten istiyor musunuz. 40 50 lira fazla verip 240 gb almayı düşünür müsünüz. Ya da başka bir marka almayı vb. bunlar önemli
    Önceden araştırma yapmıştım Adata güzel beğeniliyordu. 240gb lar 100tl daha fazla açıkcası. Sadece windows kurcam zaten çok kullanmayacam. Ssd merak ettiğimden alıyorum.

• dönem içi en yüksek fiyatı ₺130, sonuç olarak efsane bir indirim yok +₺10 a başka firmadan bulunabilir.
    ayrıca tavsiyeler için "sistem tavsiyeleri" konumuz ve "ssd sıcak fırsatlar" konumuz var

Link:
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HCCWWWF
  • Hocam 120 çok yetersiz, 240 aşağısı almayın. Bir de ssd lerin kötüleri çabuk bozulabilir. Sizi yarı yolda bırakmalarını geçtim verileriniz kaybolur. 10-20 kar edeceğim kafasına değmez. 110 a onu alacağına git 170-180 civarına düzgün bir markanın 240 ını al rahat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: kddrh

Hocam 120 çok yetersiz, 240 aşağısı almayın. Bir de ssd lerin kötüleri çabuk bozulabilir. Sizi yarı yolda bırakmalarını geçtim verileriniz kaybolur. 10-20 kar edeceğim kafasına değmez. 110 a onu alacağına git 170-180 civarına düzgün bir markanın 240 ını al rahat et.
    Teşekkürler hocam be 1ay filan kullanacam zaten idare eder diye düşünüyorum. Kendime alacağımda dediklerinizi dikkate alacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KINGSTON A400 240GB SSD
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trendyol'dan alınca 20 lira kupon kullanıp 100 liraya alırsınız.

Şu an elimde farklı 250GB var, elden çıkartıp, 100 liraya 120GB'lık alsam mı diye kafamda sorular oluştu. (Bende de sadece sistem kurulu ve ufak tefek bir kaç şey daha)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Trendyol'dan alınca 20 lira kupon kullanıp 100 liraya alırsınız.

Şu an elimde farklı 250GB var, elden çıkartıp, 100 liraya 120GB'lık alsam mı diye kafamda sorular oluştu. (Bende de sadece sistem kurulu ve ufak tefek bir kaç şey daha)
    Hocam trendyol da ne kuponu kullanacam. Yeni üyelere mi veriliyor anlamadım

• 3-4 tane aldim bu markadan. Biri kutudan bozuk cıktı servise gönderdim burst diye bir ssd gönderdiler sıfır. 6-7 aydır kullandığımız başka bir taneside bozuldu servise göndereceğim. Diğer ikisinde şimdilik sorun yok.

• Döngü10 kullanıcısına yanıt
    Bak sıcak fırsatlar da onunda konusu var. Trendyol'da indirim diye.. Trendyolda sepet sayfasına gidince, kupon kodu yerine "mega20" diye yazınca sepet 100 lira üzeri olunca 20 lira indiriyor, az önce bir ssd'de denedim, 20 lira indirim yaptı. 119'du 99 oldu. (Ben olsam Adata almak yerine yine daha önce kullandığım gibi Hikvision veya Patriot gibi markalar tercih ederdim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 18 Kasım 2019; 18:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slckssmz

3-4 tane aldim bu markadan. Biri kutudan bozuk cıktı servise gönderdim burst diye bir ssd gönderdiler sıfır. 6-7 aydır kullandığımız başka bir taneside bozuldu servise göndereceğim. Diğer ikisinde şimdilik sorun yok.
    vazgeçtim resmen şuan :) diğer arkadaşın dediği trendyol indirimini kullanıp başka marka alacam sağolun hocam
  • quote:

Bak sıcak fırsatlar da onunda konusu var. Trendyol'da indirim diye.. Trendyolda sepet sayfasına gidince, kupon kodu yerine "mega20" diye yazınca sepet 100 lira üzeri olunca 20 lira indiriyor, az önce bir ssd'de denedim, 20 lira indirim yaptı. 119'du 99 oldu. (Ben olsam Adata almak yerine yine daha önce kullandığım gibi Hikvision veya Patriot gibi markalar tercih ederdim.)
    Adata için üstte arkadaşın biri korkuttu benide hocam. şu kodu deneyecem eğer olursa. hikvison nasıl
  • hi level kullanan var mı arkadaşlar. hi level alayım mı????????
  • başlığa fiyat ekleseniz çok güzel olacak ama 240-250 gb ssd yi 150 lere aldığımız şu zamanda bunun bir sıcaklığıda yok hatta 960 gb lık ssd 480 lere aldık 11.11 de
  • quote:

denedim de şuan çalışmıyor kod :)
  • quote:

vallaha oldu :) ikinci denememde kabul etti
  • Döngü10 kullanıcısına yanıt
    Amazon Adata Ssd 120gb

ssd'de denedim, zaten siz de olduğunu belirtmişsiniz. Hikvision sıcak çalışıyordu ama sorun yaşatmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 18 Kasım 2019; 19:7:33 >
  • quote:

ssd'de denedim, zaten siz de olduğunu belirtmişsiniz. Hikvision sıcak çalışıyordu ama sorun yaşatmadı.
    Hocam çok sağolun 99.99 a bir adet ADATA 120GB aldım sağolun varolun :()
  • Kesinlikle 40 50 tl fark varsa 240 al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.