|
Amazon, akıllı televizyonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor
-
-
Hemen 1 ay deneyelim tvleri bakalım nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon iyidir kotu ciksa bile ürünün arkasında kalip iade alir
Tabi Android telefon yapıp gözümüze gözümüze sokan başka kimse yok bi Amazon eksikti
-
Amazonun tüm ürünleri türkiyeye gelse çok güzel olur
telefon ne alaka televizyon diyo haberde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon kalitesiyle gelirse kafa rahatlığıyla alınır.
Sonuçta paneli büyük ihtimalle LG den alacak. En pahalı komponent o zaten. Bakalım fiyatları nasıl olacak.
biraz ileriyi görmüş ne var bunda
TV ler Android olmıyacakmı?
sonrada küçültüp.....
Dünyanın lojistik devi nasıl oluyor da kendi televizyonları için lojistik sorunu yaşıyor ?
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş hocam
evga markasının ürünleri ve amazon basic ürünleri evet gelse çok iyi olurdu; evga markasının ürünleri yok değil ama satıcıları yabancı menşeili veya bazı ürünleri haddinden fazla pahalı muadillerine göre
-
Akıllı asistana çok yatırım yaptılar telefon yaparlarsa da şaşırmam
quote:
Orijinalden alıntı: Rockiestelefon ne alaka televizyon diyo haberde
Danla biliç ne alaka teknoloji sitesi diyo burda
Rekabet iyidir Televizyonlarin gelismesi icin..
Rekabet iyidir. Ama amazon daha iyidir. Herhangi bir ürünün fiyatı 5-10 TL de fazla olursa amazondan alıyorum.
-
Akıllı TV, Aptal izleyici.
(Türk kanalları için geçerli bir eleştiri olduğunu düşünüyorum)
-
Şuan LG den sonra Tcl Dolby visionu IQ yu kullanıyor . Yani Amazon dan güzel özellikli bir TV geliyor olabilir
Türkiyeye gelir mi acaba ? Gelse iyi olur. Piyasada ne kadar ürün çeşitliliği olursa o kadar iyi. Ayrıca Amazon güvencesi de var.
Apple da yapsın televizyon.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Amazonun tüm ürünleri türkiyeye gelse çok güzel olur
|
amazon bok üretse alırım. tr'ye geldiğinden beri internet alışverişinin aslında ne kadar güzel ve zevkli bir deneyim olduğunu saolsunlar bana yaşattılar. yüzlerce kalem siparişimden daha 1 kere sıkıntı yaşamadım. iade ettim sorgusuz aldılar. değişim istedim sorgusuz değiştirdiler. sıkıntılı ürün ise hiç gelmedi. ürünlerin fiyatları da çoğu zaman piyasadan bikaç tık daha ucuz veya piyasa fiyatında. amazon prime üyeliğim var tabii ki prime videoyu da çok kullanıyorum. netflixim olmasına rağmen aylardır netflix açmıyorum. prime üyerlerine özel indirim ve en önemlisi kargonun ücretsiz olması çok iyi. 2 liralık şey bile alsam koca kutuda kargo ücretsiz evime geliyor. inşallah bozmazlar ve pazar paylarını büyütürler. amazon'a şiir yazasım geldi not:valla amazon çalışanı değilim |
Rekabet iyidir. Ama amazon daha iyidir. Herhangi bir ürünün fiyatı 5-10 TL de fazla olursa amazondan alıyorum.
|
Benzer içerikler
- whatsapp durum beğenme
- tiktok keşfet saatleri
- whatsapp neden açılmıyor
- gizli story izleme
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X