Şimdi Ara

AMAZON - 'Black Friday' İndirimleri - 27 Kasım 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
12
Favori
3.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.com'un geleneksel "Black "Friday" indirimine çok az bir süre kaldı. Alınabilecek ürünlerin listesini bu başlıkta toplayabiliriz.

Ürünlerin listesi için BURAYI takip edebilirsiniz.

Gelelim kullanabileceğiniz fazladan indirimlere:
    Minimum 10$ alt limitli harcamanız için 5$ indirim (Amazon mobil uygulamasını ilk defa yükleyecek olanlar için geçerlidir ve yalnızca bir kez kullanılabiliyor. Yalnızca Amazon tarafından satılan ürünlerde geçerlidir.) - Referans kodu için PM atabilirsiniz.
    50$ Amazon gift card (50$ karşılığı alındığında, alacağınız üründe 10$ indirim uyguluyor ve yalnızca bir kere kullanılabiliyor.) - TIKLAYINIZ

İlk defa yurtdışından veya Amazon.com'dan ürün alacaklar, almayı düşünenler için notlar:
    -Tek kargo ile alacağınız ürün tutarı kargo hariç en fazla 75€ olduğu takdirde vergi ödenmez.
    -Tek kargo ile alacağınız ürün tutarı 75€'yu geçtiği takdirde bu sınırı geçen miktar üzerinden vergi ödenir.
    -75€'yu geçen alımlar için Amazon.com'a vergi miktarını da ödersiniz ve başka bir ödeme yapmadan ürününüz kapınıza kadar ulaşır (Bu şekilde Amazon.com'dan alınan ürünler gümrüğe takılmaz).
    -Bazı ürünler vergiye tabidir veya yasaklıdır (Örneğin cep telefonu, ayakkabı, kesici aletler vb.)
    -Sepeti onaylamadan önce kargo süresini seçerken "AmazonGlobal Standard Shipping (averages 12-17 business days)" olanı seçerseniz en uygun kargo ücretini ödersiniz.
    -Kur farkından zarar görmemek için, sepeti onaylarken "Selected payment currency: USD" seçin. Ödeme sonrasında, kredi kartınızın harcamasının sitede yazan TL değerine göre değil de bankanızın kuruna göre ayarlandığını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motherannorthe -- 27 Kasım 2015; 15:55:34 >

• kargo ücreti ne civarda oluyor?
  • Benim gibi daha once amazon'dan hic alisveris yapmamis birisi icin yararli bilgiler, tesekkurler, beklemedeyiz.
  • Teşekkürler beklemedeyiz umarım güzel şeyler indirime girecek.
  • Artık eskiye göre oldukça cüzi durumda. Alacağınız ürün için sepeti onaylamadan önce kargolama süresini seçiyorsunuz. "AmazonGlobal Standard Shipping (averages 12-17 business days)" şeklinde yeni eklenen bir adım var.

Yani artık kimsenin "kargo ücretini almayın" tarzı mesajlar atmasına gerek kalmadı. Amazon.com, pahalı kargo ücretlerine çözüm bulmuş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Artık eskiye göre oldukça cüzi durumda. Alacağınız ürün için sepeti onaylamadan önce kargolama süresini seçiyorsunuz. "AmazonGlobal Standard Shipping (averages 12-17 business days)" şeklinde yeni eklenen bir adım var.

Yani artık kimsenin "kargo ücretini almayın" tarzı mesajlar atmasına gerek kalmadı. Amazon.com, pahalı kargo ücretlerine çözüm bulmuş durumda.

nasıl çözüm? mesela eskiden kaçtı şuan kaç?
  • Eskiden yanılmıyorsam en uygun olarak "AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-14 business days)" seçilebiliyordu. Sepetinizdeki Türkiye'ye gönderimi olan herhangi bir üründe kıyaslama yaparsanız, yarısı veya üçte birine kadar ücret avantajı olduğunu görürsünüz.
  • quote:

Eskiden yanılmıyorsam en uygun olarak "AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-14 business days)" seçilebiliyordu. Sepetinizdeki Türkiye'ye gönderimi olan herhangi bir üründe kıyaslama yaparsanız, yarısı veya üçte birine kadar ücret avantajı olduğunu görürsünüz.

iyiymiş fava attım bekliyorum yararlı konu haberdar ettiğin için teşekkürler..
  • motherannorthe kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Diger konu cok yuklu. Sade basit olmus
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Sağ olun. Güzel indirimler yakalarız umarım geçen seneki gibi. Burdan devam öyleyse
  • quote:

Sağ olun. Güzel indirimler yakalarız umarım geçen seneki gibi. Burdan devam öyleyse
    75 euro yu geçmediği sürece ayakkabıdan vergi alınmıyor ve yasak değil.
  • 40 usdye 50 usdlik kupon Nasıl alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLKeR88

40 usdye 50 usdlik kupon Nasıl alınıyor
    50$ , 40$a mı alınıyor yoksa 50$ alana 10$ promosyonunan mı bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

50$ , 40$a mı alınıyor yoksa 50$ alana 10$ promosyonunan mı bahsediyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    80 dolardan 50 dolara inmiş bir ürün var. Bu ürün ne zamana kadar o fiyatta duracak. Daha önce amazondan alışveriş yapmadım. Gift card ve uygulamadan nasıl yararlanırım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

80 dolardan 50 dolara inmiş bir ürün var. Bu ürün ne zamana kadar o fiyatta duracak. Daha önce amazondan alışveriş yapmadım. Gift card ve uygulamadan nasıl yararlanırım. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    dün güzel bir indirimle Kingston fury beyaz 8gb ram kiti aldım. 41,99 Dolardı fiyatı birde 10 dolar indirim kullandım.kargosunuda adam iptal etti chatten.

31,99 a almış oldum 90,70TL çekti enpara. türkiyede 190-200 tl aynı ürün.

http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E91T0?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

• Kargo ücretini nasıl iptal ettirdin ki? Herkes iptal eder mi? Amazondan ilk kez alışveriş yapacağım black fridayde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 23 Kasım 2015; 10:49:55 >
  • SturmpioneeR kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın aldığı üründe 5,25 $ kargo ücreti varmış. Eskiye göre zaten indirimli. Görüşünce rica-minnet kargo ücretini iptal edebiliyorlar. Ancak bu eskiden müşteri memnuniyeti adına yapılıyordu. Sonraları Türkiye için indirimli kargo olayını çıkardılar ve ben hala yaptıklarını bilmiyordum. Çok tasvip ettiğim bir durum değil açıkçası. Eskiden bu tip nedenlerden dolayı Türkiye'ye ürün gönderimini kaldırmış bir site çünkü. Ebay'de yine birçok satıcı Türkiye'ye bu yüzden ürün göndermez. O yüzden kötü bir imaj, uzun vadede zarardan başka bir şey değil.
  • quote:

Arkadaşın aldığı üründe 5,25 $ kargo ücreti varmış. Eskiye göre zaten indirimli. Görüşünce rica-minnet kargo ücretini iptal edebiliyorlar. Ancak bu eskiden müşteri memnuniyeti adına yapılıyordu. Sonraları Türkiye için indirimli kargo olayını çıkardılar ve ben hala yaptıklarını bilmiyordum. Çok tasvip ettiğim bir durum değil açıkçası. Eskiden bu tip nedenlerden dolayı Türkiye'ye ürün gönderimini kaldırmış bir site çünkü. Ebay'de yine birçok satıcı Türkiye'ye bu yüzden ürün göndermez. O yüzden kötü bir imaj, uzun vadede zarardan başka bir şey değil.

Teşekkürler.Bencede iyi birşey değil dediginiz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

quote:

Teşekkürler.Bencede iyi birşey değil dediginiz gibi.

Alıntıları Göster
    Gift card ne demek 5 dolarıda nasıl yapacağımı bilmiyorum biri buraya güzel açıklarsa birçok kişi faydalanacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO HERE -- 23 Kasım 2015; 16:02:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.