Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7eleven

merhaba arkadaşlar
    http://www.amazon.com/Canon-LBP7110CW-Wireless-Color-Printer/dp/B00K5UZNX4/ref=sr_1_9?s=office-electronics&ie=UTF8&qid=1422869592&sr=1-9

linkteki yazıcıyı alsak bir sıkıntı çıkar mı ? kaça mal olur bize ?

teşekkürler.

Hani yazıcıda indirime gitmiş de olsalar, kocaman bir alet olduğundan hem büyük hem de ağır bir kolisi olacaktır, astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

Sonuçta oradaki "FREE SHIPPING" ifadelerine kanmayın, o sadece Amerika içi gönderilerde geçerlidir. 20~25kg gelecek bu büyük koli için yüklü bir kargo ücreti çıkacaktır.
    Üstüne bi de gümrük vergisi ilavesi...

En azından bu linkini verdiğiniz için sepete eklediğinizde, 356TK kargo, 135TL de vergi ilavesi ile toplamda 880TL'ye geldiğini görürsünüz.

Seçtiğiniz ürünü sepete ekleyip, gönderilecek adresinizi de seçtikten sonraki onay sayfasında toplam tutarlar tek tek yazıyor zaten, kendiniz de kontrol edebilirsiniz.
    Orada satın almayı tamamlamazsanız sizden ücret kesilmeyecektir, önizleme sayfasıdır o.

Diğer başka satıcılar da var gerçi, biraz daha ucuzları olduğu gibi 10$ fazlasına Amazon da satıyor kendisi ama dediğim gibi epey bi kargo ücreti binecektir üzerine...

• arkadaslar bu ürün toplamda ne kadara mâl olur.
    http://www.amazon.com/gp/product/B00JJNQG98/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

normalde 80+14(shipping)=94 dolara mâl olması lazım. dolar euro paritesine baktım 75 euro suan 85 dolar yapıyor. gumruk vergisi de olmaması lazım.
    ama kredi kartı bilgisinin girilecegi yerde en ustte 104 dolar gozukuyor. iste 104 dolar yerine bilmem ne kartıyla 94 dolara alabilirsin diyor. kart almıcam da oyle dedigine gore 104 dolardır diye dusundum. aradaki 10 dolar nerden geldi onu merak ediyorum.

tesekkurler simdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: mangalyurekli

arkadaslar bu ürün toplamda ne kadara mâl olur.
    http://www.amazon.com/gp/product/B00JJNQG98/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

normalde 80+14(shipping)=94 dolara mâl olması lazım. dolar euro paritesine baktım 75 euro suan 85 dolar yapıyor. gumruk vergisi de olmaması lazım.
    ama kredi kartı bilgisinin girilecegi yerde en ustte 104 dolar gozukuyor. iste 104 dolar yerine bilmem ne kartıyla 94 dolara alabilirsin diyor. kart almıcam da oyle dedigine gore 104 dolardır diye dusundum. aradaki 10 dolar nerden geldi onu merak ediyorum.

tesekkurler simdiden.

merhaba

urun $79.99

kargo $24.05

toplam $104.04

gumruk vergisi urun fiyati gumruk sinirinin altinda oldugu icin alinmiyor.

• turconj kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler
  • Arkadaşlar, amazon'dan resim yapmak amacı ile sıvı halde boya almak istiyorum. Türkiye gümrüğünde sıvı maddeler ile ilgili bazı kısıtlamalar mevcut, paketi açıp direk geri gönderebilirler. Ürünü 2. parti bir satıcı gönderiyor. Acaba paket gümrükte sorunla kaşılaşıp geri gönderilirse amazon paranın tamamını iade eder mi ? satıcı direk amazon olmadığı için bu konuda çekincelerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 4 Şubat 2015; 23:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Arkadaşlar, amazon'dan resim yapmak amacı ile sıvı halde boya almak istiyorum. Türkiye gümrüğünde sıvı maddeler ile ilgili bazı kısıtlamalar mevcut, paketi açıp direk geri gönderebilirler. Ürünü 2. parti bir satıcı gönderiyor. Acaba paket gümrükte sorunla kaşılaşıp geri gönderilirse amazon paranın tamamını iade eder mi ? satıcı direk amazon olmadığı için bu konuda çekincelerim var.

Bana alibabada olmuştu dispute order diye bişe var ondaki formu doldurunca geri iade yaptilar parayi amazonu bilemem belki aynidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende ekran karti söyleyeceğim fakat cok fark var birisi ayni ekran kartini 90$ koymus digeri 140$ digeride 290$ bi fark neden

• Burada ki yorumların çoğunu okudum öncelikle yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
    Arkadaşlar amazondan ilk defa alışveriş yapıcam 59Dolarlık bi ürün yanında Free Shipping yazıyor ama sanırım amerika için sadece kargo seçenekleri çıkıyor 2-4 ve 8-16gün arasında aradaki fiyat farkını ortalama olarak bilen var mı acaba ?
  • Merhaba arkadaşlar. Amazon.com'a üye oldum ama adres bilgileri nasıl doldurulmalı büyük küçük harf kuralları var mı ?
  • adresini sadece ingilizce karakter girmelisin. amazondan alışveriş yapmadım ama diğer alışverişlerde adresim hep ingilizce karakterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Standard Shipping'de kargo takip numarası verilmiyormuş doğru mudur?

Standart kargoda takip kodu veriliyor mu ? Öğrenebildiniz mi ?

Bilen var mı arkadaşlar ? Amazon standart kargolar takip no veriyorlar mı ?

Standart (12-15 gün)

AmazonGlobal Öncelik (6-11 gün)

AmazonGlobal Express (1-4 iş günü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 9 Şubat 2015; 19:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Standart (12-15 gün)

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201182000

Note: Some shipments, such as standard international shipments, are not trackable.

Standard Shipping'de verilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gky159

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Standart (12-15 gün)

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201182000

Note: Some shipments, such as standard international shipments, are not trackable.

Standard Shipping'de verilmiyor

Vay be . Standart kargo bile İtalya üzerinden gelince 60 TL tutuyor . Diğerini seçsek 85 90 TL civarı . Yinede ürünler Türkiye'ye göre daha ucuza geliyor

Teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 9 Şubat 2015; 19:57:57 >

• Slm arkadaslar bi urunaldm amazondan istanbula gelmis gozukuyo fakat hangi kargoda su an ptt kargo sorgulama yaptm cikmiyo nasil ogrenicem. Eve gelme ihtimali varmidir simdiden teskrler.

February 9, 2015, 9:04 am, ISTANBUL TR
    Initiated customs clearance process
    February 7, 2015, 3:15 am, TR
    Package arrived at destination country

Tracking #:
    AEICAE10000666168

Ptt de cikmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: gokox34

Slm arkadaslar bi urunaldm amazondan istanbula gelmis gozukuyo fakat hangi kargoda su an ptt kargo sorgulama yaptm cikmiyo nasil ogrenicem. Eve gelme ihtimali varmidir simdiden teskrler.

February 9, 2015, 9:04 am, ISTANBUL TR
    Initiated customs clearance process
    February 7, 2015, 3:15 am, TR
    Package arrived at destination country

Tracking #:
    AEICAE10000666168

Ptt de cikmiyo

Merhaba,
    Amazon'dan satin alinan ve normal kargo ile gelen urunlerin Turkiyedeki dagitimini PTS adli sirket yapiyor.www.pts.net e gidip Ana sayfanin sag kosesindeki yere takip numaranizi yazarak detayli bilgi edinebilirsiniz. Bu arada paket adresinize yerel kargo sirketi ile teslim edilecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok teskkr edrm hocam ürunun gumruk isleri suruyo yaziyo hergun takip edim ararim olmazsa.

• quote:

Cok teskkr edrm hocam ürunun gumruk isleri suruyo yaziyo hergun takip edim ararim olmazsa.

Birsey degil. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok teskkr edrm hocam ürunun gumruk isleri suruyo yaziyo hergun takip edim ararim olmazsa.

merhaba benimki de sizinkiyle aynı durum hala gümrük bekliyoruz izindeler galiba

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzi -- 11 Şubat 2015; 1:23:32 >

• lazzi L kullanıcısına yanıt
    evet hocam su an bende baktm pts sayfasına aynı durumdayız:) beklemekten baska çaremiz yok büyük ihtimale yurd içi kargo ile evlerimize gelicektir karda başladı istanbulda erteleme görünüyor gibi:(((
  • Ben oglen saatlerinde aradim ve gumruk bilgisayar sistemlerinde ariza oldugundan islemler durmus. Sistem calisir hale gelir gelmez en kisa zamanda islemler halledilecekmis. Genel bir sorun var yani, telasa mahal yok. ;)
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.