Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, sportif atıcılıkla uğraşıyorum ve amazon'dan ürün almam gerekli. ama maalesef neye elimi atsam does not ship diyor. gözlük, kulaklık gibi ürünler niye gönderilmez anlamadım.

var mıdır bunun bir çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yillardan beri ABD de yasayan ve Amazon da satis yapan biriyim.

Simdi sizler Turkiyede yasayan kisiler olarak Amazon.com a girip baktiginizda TR de cok ucuz ama Amazon da pahali buldugunuz ne var?

Yani siz olsaniz TR den ne getirip Amazon Amerikada ne satardiniz?
  • Beyler amazon warehouse den ürün alınır mı? Laptop almak istiyorum 1350$ ım boşa gitmesin

• misterno5 M kullanıcısına yanıt
    Amazonda satılıyormu bilmiyorum ama insan ticareti yap. TR de neredeyse bedava ...
  • Pazartesi verdigim ve bedeli hesabimdan cekilen siparislerim icin en uygun yol nedir? Uygulamada beklenen siparislerim kismi bos.

• Arkadaşım Amazon Amerika'dan ilaç sipariş etti,ben gelmeyeceğini düşünmeme rağmen geldi...Benim de ihtiyacım olan,Türkiye'de bulunmayan bir ilaç var-ama tıbbi ilaç değil galiba,kulak çınlaması için vitamin takviyesi...Amazon'un kendisinden yada "fullfilled by amazon" olarak gönderimi yok ama birkaç satıcı-Mr.Medical vs yolluyor...Yalnız shipping almasına rağmen deposit yani vergiyi otomatik hesaplamıyor amazon,bu gümrüğe kesin takılacağı anlamına mı gelir? Amazon.com Alışveriş tecrübesi Amazon.com Alışveriş tecrübesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 20 Ocak 2018; 14:39:37 >

• amazon.com'dan takip ettiğim bir laptop vardı, indirime girmiş sepete ekledim ve checkout ekranına geldim.

bedeli 2000 dolara yakın olmasına rağmen (+shipment 250 dolar civarı çıkıyor)

Estimated tax to be collected:* $0.00

diyor. Satıcı amazon değil.
    bu durumda gümrük işlemlerini benim halletmemi mi bekliyorlar demek yoksa sistemde bir hata olduğu için mi customs deposit hesaplanmayıp 0 çıkmıştır?
  • SBK S kullanıcısına yanıt
    Gümrük ücretini eklemiyor ise ürün geldikten sonra siz ödersiniz normalde amazon bunu hemen yansıtıyordu ama siyasilerin sürekli gümrük vergisi değiştirmesinden adamlarda ne yapacağını şaşırdılar birde satıcı amazon olmayınca böyle arada çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 4 Mart 2019; 6:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Gümrük ücretini eklemiyor ise ürün geldikten sonra siz ödersiniz normalde amazon bunu hemen yansıtıyordu ama siyasilerin sürekli gümrük vergisi değiştirmesinden adamlarda ne yapacağını şaşırdılar birde satıcı amazon olmayınca böyle arada çıkıyor
    cevap için teşekkürler hocam.

bunun gümrüğü vs nasıl hesaplanıyor acaba bilen var mı?
  • hocalarım bir saat beğendim 17 euro kargo ücreti gözükmüyor ve free uk delivery yazıyor. ingilizcemle idrak edebildiğim kadar 20 euoradan az seçili ürünlerde böyle olduğu gibi bi durum var. doğru mu anlamışım?

• Senelerdir Amazon.com'dan alışveriş yapmadım. Net hatırlamıyorum fakat sorma ihtiyacı hissettim. Almak istediğim bir ürün var.

AmazonGlobal Standard Shipping'de tracking veriyor mu site ?
  • evet veriyor..
  • Çok teşekkür ederim. ^-^
  • 000cat kullanıcısına yanıt
    Hocam bedava kargo yok yurtdışı amazonlarda eskiden Amazon.de de varmış sonra kaldırmışlar.

• Merhaba, amazon.co.uk ve amazon.de de başka satıcılardan müzik albümü aldım 4 tane, temmuz ayında. İki tanesini aynı satıcıdan farklı zamanlarda aldım. Diğer ikisini ise farklı satıcılardan. Ürünlerden sadece biri geldi aynı satıcıdan daha sonra ki aldığım ürün. Albümler Ağustos ayında gelmesi gerekiyordu ama 3 tanesi gelmedi ve parayı adamlar iade ettiler. Bir tanesi geldiyse diğerleri neden gelmedi acaba ? Gümrükte mi kayboldu ? Bir tanesinin gerçekten gelmesini istiyordum ilk defa aldığım şeyler gelmedi bana. Gelen üründe pazar günü gelmiş sanırım ve posta kutusuna bırakılmış yani gümrük vergisi almadılar benden. Diğer satıcılardan aldığım için tracking numarası olmadan gönderilmişti bu arada

• arkadaşlar merhaba ilk defa amozon.comdan alısverıs yapıcam ses sistemı için amfi almak istiyorum taramps 3000.1 modeli ufak birsey 2kg falan hesaplattıgımda 296 dolar falan çıkıyor normal ucreti 185 dolar vergi gümrük falan 296 buluyor ben bunu almak istiyorum ama buraya gelince buna ek hiçbir ücret ödemem degilmi bi bakarmısınız lütfen yardımcı olsanız fotografınıda çektim herşey dahilmi bu fiyat acaba?

Amazon.com Alışveriş tecrübesi

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn_

arkadaşlar merhaba ilk defa amozon.comdan alısverıs yapıcam ses sistemı için amfi almak istiyorum taramps 3000.1 modeli ufak birsey 2kg falan hesaplattıgımda 296 dolar falan çıkıyor normal ucreti 185 dolar vergi gümrük falan 296 buluyor ben bunu almak istiyorum ama buraya gelince buna ek hiçbir ücret ödemem degilmi bi bakarmısınız lütfen yardımcı olsanız fotografınıda çektim herşey dahilmi bu fiyat acaba?

ödemezsiniz.. peşin ödeyorsunuz zaten..

• ankaland kullanıcısına yanıt
    çok tesekkur ederimm
  • Selamlar, amazon.de'den bir AVR siparişi vermek istedim buradaki fiyatından 3000tl daha ucuza geldiği için. Fakat gümrük ve kargo ücreti hesap ekranında "standard shipping", hızlı gönderi ve öncelikli kargo fiyatlarından daha yüksek.? Garip geldi, çünkü tam tersi olması lazım. AVR'nin KDV'si düşülmüş o sabit hep, ama gümrük vergisi ve kargolama ücreti kargo türü seçme ekranında kargo süresini hızlandırdıkça düşüyor. Merak ettiğim, totalde en ucuza gelen "öncelikli kargo"yu seçersem, ürünü hem ucuza, hem de çok çabuk mu elde edeceğim?
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.