Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.878
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Kenway

Arkadaşlar bir üründen en fazla 5 tane getirebileceğimizi söylemişsiniz.Geçenlerde Fedex ile görüştüm en fazla 3 tane getirebilirsiniz dediler.Aynı üründen getirtme sınırı nedir? Biri açıklığa kavuşturursa çok makbule geçer.

Kardeş ilk sayfada yazılan herşey eski kanuna göre yazılmış şeylerdi yeni kanun ve yaptırımlara göre daha güncellemedim
  • merhaba

Amazon'dan uzun süredir alışveriş yapıyorum, gümrük muafiyet tutarını aşanların depozit vergisini otomatik olarak benden alıyor amazon ve kapıma da kadar da sorunsuz geliyor ürünler.. Fazla vergi alırsa da iade ediyor bana, mükemmel çalışıyor adamlar..

Şimdi Amazon.com'da toplam ağırlığı 125 kg olan bir ürünü takip ediyorum indirime girerse de alma düşüncem var, ürünün fiyatı da 1,500 Euro üstü, satıcısı da Amazon.. Amazon Türkiye'ye gönderebileceğini söylemiş ürün sayfasında hatta shipping ve gümrük masrafını da belirtmiş..

Sizce 1500 Euro ve 30kg üstü oldugu için Türkiye'de ekstra bir masrafla karşılaşma olasılığım nedir? Sorun cıkarsa da Amazon'mu halledecek aldığı depozit vergi ile..

Düşünüyorum satıcı Amazon, Türkiye posta gümrük kanunu da biliyordur 1500 Euro ve 30kg üstü ithalat rejimine giriyor, buna rağmen gönderebiliyorum diyorsa sanırım kendi halledecek diğer mevzuat işlerini diye tahmin ediyorum..

Tecrübesi ve bilgisi olanlar yanıtlarsa memnun olurum..

Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Sorusu olan burada boşuna vakit kaybetmesin, altta neredeyse bütün soruların cevapları fazlasıyla var.

TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ 3.YILINDA!
    https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-25-05-17-50-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530

Sen ortalarda yokken biz bu konuyu açip millete yardim ediyorduk

Konuyu ilk siz açmışsınız ama adamın başlığındaki bilginin ve ilk mesajdaki emeğin yanında sizin konu sönük kalmış maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 11 Haziran 2017; 15:0:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

quote:

Sorusu olan burada boşuna vakit kaybetmesin, altta neredeyse bütün soruların cevapları fazlasıyla var.

https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-25-05-17-50-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530

Konuyu ilk siz açmışsınız ama adamın başlığındaki bilginin ve ilk mesajdaki emeğin yanında sizin konu sönük kalmış maalesef.

O zamanlar hic bir yerde bilgi yoktu dikkatinizi cekerim fazlası ile ilgilenip fazla kişiye yardim ettik fark ettiyseniz konu 5 yıllık eski bir konu hatta konudaki resimler bile durmuyor artık resim serverı kapanmış uzun lafin kısası kimse ile sidik yarışı yapmiyorum eskisi gibi donanimhaber e zamanda ayirmiyorum arkadaşin konusu şuan super olsa ben kiskanmam aksine sevinirim benim başladığım birşeyi birileri yukarı taşımış diye ama herşeyinde bir üslubu vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

144 sayfa olmuş hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

144 sayfa olmuş hocam.

Haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 12 Haziran 2017; 1:43:55 >

• Ben amazondan amFilm adlı markasından telefon için kırılmaz cam alicaktim fiyatı 23.14 € fiyatı şimdi ben bunu kartla odedigimde türk lirası mi oluyor yoksa Euro olarak mı alıyor karttan ve de kargo ücreti alıyor mu ben yeni 18 e girdim ve yardım gerekiyor bilgi verirseniz çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrel

Ben amazondan amFilm adlı markasından telefon için kırılmaz cam alicaktim fiyatı 23.14 € fiyatı şimdi ben bunu kartla odedigimde türk lirası mi oluyor yoksa Euro olarak mı alıyor karttan ve de kargo ücreti alıyor mu ben yeni 18 e girdim ve yardım gerekiyor bilgi verirseniz çok iyi olur

Turk lirası yada euro olarak seçebiliyorsunuz ödeme bölümüne geldiğinizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garrel

Ben amazondan amFilm adlı markasından telefon için kırılmaz cam alicaktim fiyatı 23.14 € fiyatı şimdi ben bunu kartla odedigimde türk lirası mi oluyor yoksa Euro olarak mı alıyor karttan ve de kargo ücreti alıyor mu ben yeni 18 e girdim ve yardım gerekiyor bilgi verirseniz çok iyi olur

Firma adı çok sakatmış be hocam.

• Merhaba ingiltereden 2. El bir ürün aldım, satıcı ürünü Parcel2go diye bir firmayla türkiyeye gönderebileceğini söyledi fakat bu firmayı ben türkiyede hiç duymadım daha önce bu şirketi kullanarak alış veriş yapan kargo teslim olan oldumu acaba? Bu şirketin Türkiyede PTT olma ihtimali varmı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Üslup konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama o şahıs üslup ve insan ilişkileri konusunda zaten mimli.
  • Merhaba arkadaşlar amazondan fossil marka saat almayı düşünüyorum. Ürün 110 dolar civarında. Merak ettiğim konu şu ürün gümrüğe takılır mı? Takılırsa ne kadar öderim. Bir de amazonda satılan fossil saatler orijinal midir? Orijinallik konusunda endişelenmeli miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: substar

Merhaba arkadaşlar amazondan fossil marka saat almayı düşünüyorum. Ürün 110 dolar civarında. Merak ettiğim konu şu ürün gümrüğe takılır mı? Takılırsa ne kadar öderim. Bir de amazonda satılan fossil saatler orijinal midir? Orijinallik konusunda endişelenmeli miyim

satıcı amazon ise zaten direk adrese gelir baika bir şey ödemezsiniz.. satıcı amazon dışı ise gümrük ödersiniz yine ürün size teslim edilir.. saatlerin yurt dışı satışı serbesttir..
  • İyi günler arkadaşlar, daha önce yurt dışından birkaç alışveriş deneyimim oldu ancak amazon üzerinden alışveriş hiç yapmadım. Projeksiyon cihazı almak istiyorum ama amazon.com daki fiyatı 675 dolar amazon.de üzerindeki fiyatı ise 508 avro. İkisininde satıcısı amazon sizce hangi site üzerinden sipariş vermeliyim? Türk lirası üzerinden mi yoksa sitenin para birimi üzerinden mi ödeme yapmalıyım? Ödeme ekranında şu andaki kur ile ödeme ekranındaki kur arasında çok fark çıkıyor. Dolar kurunda 150-TL, avro kurunda 350-TL lik bir fark var.
  • Selamlar. Amerika Amazon'un artık Türkiye'ye gönderim yapmadığını, sadece Almanya Amazon'dan ürün alınabildiğini duymuştum. Bunun doğruluğu var mıdır? Ben Amerika Amazon'dan 29.99$ fiyatlı bir ürün almak istiyorum. Gümrük ücreti ve vergi ayrı şeyler midir ekstra ödeme yapar mıyım. Yardımınızı bekliyorum. İlk alışverişim olacak amazondan.
  • kultfilm K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 4.60 dediğiniz fiks ödenen bişey mi aldığınız ürün 30 € altında kalsa bile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: auslaender

Selamlar. Amerika Amazon'un artık Türkiye'ye gönderim yapmadığını, sadece Almanya Amazon'dan ürün alınabildiğini duymuştum. Bunun doğruluğu var mıdır? Ben Amerika Amazon'dan 29.99$ fiyatlı bir ürün almak istiyorum. Gümrük ücreti ve vergi ayrı şeyler midir ekstra ödeme yapar mıyım. Yardımınızı bekliyorum. İlk alışverişim olacak amazondan.

böyle bir şey yok. kim nasıl uydurmuş anlamıyorum, bu hafta içinde 2 adet kargom geldi amerika'dan. biri de yolda.
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Kartınızdan çekilen tutar hariç başka ücret ödemeniz gerekti mi acaba? Ben ürünü sepete eklediğimde 5.43$ Global Shipping ve 0.00$ Import Fees Deposit çıktı.
  • auslaender kullanıcısına yanıt
    Gümrük kontrolüne girerse alınır. 30 dolar altı yasaklı şüphesi varsa alınabilir ama alınan görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.