Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler çok acil bir sorum olacak. amazondan bot almıştım hatalı numara gönderilmiş. iade ücreti nekadar tutabilir tahmininiz varmı diye soruyorlar şimdi chatte tahmini bilgisi tecrübesi olan var mı acil cvp lutfen...
  • Skechers ayakkabi almak istiyorum amazonun kendi sattigi pek model yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd ve araba cilası almıştım. Ürün geri dönmüş, para iade sürecine girmiş. Sebep, yolda hasar, adreste olmama vs. diyor.
  • Iparcel de Yurtiçi Kargo Takip No Ref2 Ye , yazıyor ama ortada takip no yok. Nasıl takip edicez?
  • Aldığım ürün gümrükte takılırsa geri gönderduklerinde para iadesi yaparlar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

Aldığım ürün gümrükte takılırsa geri gönderduklerinde para iadesi yaparlar mi

Gümrükte takılırsa gider gümrük ücretini öder ürünü alırsınız istemiyorsanızda geriye göndertip paranızı geriye alırsınız
  • Amazon dan alınan ürünler bir tanıdık aracılığı ile abd den getirilecek. Ödediğim tax havalimaninda geri alınabilir mi? Yoksa 1 ay sonra amazon k.kartına tax iadesini yapıyor mu? Tecrübesi olan paylaşabilir mi?

• macro73 M kullanıcısına yanıt
    Alınamaz, zaten amerika içi alışveriş yapacağın için tax kesmezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• beyler ekran kartı getirtsek garanti durumu nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnline

beyler ekran kartı getirtsek garanti durumu nasıl oluyor?

Bozulursa yurt dışına gönderiyorsunuz ama bazı ekran kartlarının evga gibi Türkiyede garantisi geçerli sayılıyor ve burda garanti sürecini baslata biliyorsunuz

• Merhaba arkadaşlar. Biraz okudum ama sabırsızlığımdan hemen sormak istedim 🙈
    Amazon'dan elektronik ürün almayı düşünüyorum. Mikser, tost makinesi,robot.. gibi yaklasık olarak hepsi 600$ yapıyor. Vergi olarak yüzde 10 demişsiniz. Yüzde 10 mu %20 mi ?
    Ve tabiki bu ürünleri getirtmek sorun mu ( elektronik olduğı için)
    Okuduğunuz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: unutma1234

Merhaba arkadaşlar. Biraz okudum ama sabırsızlığımdan hemen sormak istedim 🙈
    Amazon'dan elektronik ürün almayı düşünüyorum. Mikser, tost makinesi,robot.. gibi yaklasık olarak hepsi 600$ yapıyor. Vergi olarak yüzde 10 demişsiniz. Yüzde 10 mu %20 mi ?
    Ve tabiki bu ürünleri getirtmek sorun mu ( elektronik olduğı için)
    Okuduğunuz için teşekkürler

%20 ödersiniz

• Teşekkürler hocam peki bu tarz ürünler getirtmek sıkıntılı mı ne düşünüyorsunuz ? @AnadoluEfes

• quote:

Orijinalden alıntı: unutma1234

Teşekkürler hocam peki bu tarz ürünler getirtmek sıkıntılı mı ne düşünüyorsunuz ? @AnadoluEfes

Cep telefonu dişında hic birisi sorun yaratmiyor rahatlikla alabilirsiniz

• Merhaba arkadaşlar son kargo kampanyasından sonra kargosu Almanya'da veya İngiltere'de takılan var mı? Eskiden en fazla bir gün beklerdi kargo.
  • Herkese mrb.Amazon dan alisveris yapmak istiyorum fakat tecrubesizim.Sirt cantasi almak istiyorum arattigim zaman 9$-111$ arasinda gosteriyo bi urunu.bu kadar fark ayni urunde neden oluyor acaba?
    Birde bi canta begendim 20 dolardi ama 49 dolar uzerine ucretsiz kargo oldugu yaziyor fakat benim odeyecegim kargo ucretiyle ilgili bir bilgide yok.Acaba urun kapima geldigimde mi benden kargo ucreti alinacak yani kapida bi surprizle karsilasir miyim?
    Son olarak amazondan almanin esprisi var mi turkiye ile fiyat farki cok mu?

• Öncelikle alacağın ürünün aynısını veya benzerini tr de araştır öyle al. Ürünü sepete eklenince kargo ücreti otomatik çıkıyor. Başka kargo ücreti ödemezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

amazon.de'den amazon'un kendi sattığı 50€ değerinde ayakkabı almıştım fakat küçük geldiği için iade etmem gerekiyor; tahmini iade miktarı *50€ yazıyor fakat sitede iade işlemi gerçekleştirirken "8.22 iade gönderim ücreti ödenebilir" gibisinden anlamsız bir şey yazıyordu ama tam anlayamadım. 8.22€ iade gönderim bedeli mi alacak yani bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turconj

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Arkadaşlar amazondan ininal kart ile bir alışveriş yaptım fakat baktım ki ininal hesabımdan o para çekilmemiş. Bunun sebebini bielen biri var mı?

Merhaba

satin aldiginiz urun paketlenip gonderilmeye hazir olana kadar ucret hesabinizdan cekilmez. bu surec bazen 48 saate kadar cikabilir. eger urun ellerinde yoksa daha fazla da olabilir, bu durumda size mesaj gonderip haber verirler.

peki hocam ben şimdi mesai saati içinde alışverişi yaptım, euro kuru 3,70 lerde iken,
    henüz ücret bankadan kesilmedi,
    eğer amazon bu ücret çekimini akşam saat 9 gibi yapmak isterse bu sefer banka kuru 3,90 larda olacak,
    böyle bir durumda hangi kur üzerinden hesaplama yapılarak ücret geçilecek?

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.