Şimdi Ara

Amazon.com Alışveriş tecrübesi (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.899
Cevap
132
Favori
401.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki arkadaşlar yılbaşlarında gümrük limiti amazon için ne aralıkta oluyor . Normalde bir artış oluyor deniliyor ama ne kadar doğru ?
  • Amazondan alışveriş için bana yardım eder misiniz? Casio marka bir saat almak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Lutfen biri bana yardım etsin lütfen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dezao D kullanıcısına yanıt
    İyi günler dilerim. Ben casio marka saatimi kaybettim. Amazon da var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim

• Arkadaşlar amazondan ssd alacam. Yaklaşık 90 dolar olan ssd nin altında 22 küsür dolar vergi falan var diyor. Şimdi bu 22 dolar 90 dolarlık ücretin içinde mi yoksa ilave mi olcak ekte resim var yardımcı olursanız sevinirim.
     Amazon.com Alışveriş tecrübesi

• quote:

Orijinalden alıntı: shademan34

Arkadaşlar amazondan ssd alacam. Yaklaşık 90 dolar olan ssd nin altında 22 küsür dolar vergi falan var diyor. Şimdi bu 22 dolar 90 dolarlık ücretin içinde mi yoksa ilave mi olcak ekte resim var yardımcı olursanız sevinirim.

siparişin son aşamasında gümrük vergisi dahil fiyat çıkıyor, toplamda ne kadar ödeyeceğinizi görebilirsiniz.

• shademan34 kullanıcısına yanıt
    Ürünü yılbaşına kadar amazon de üzerinden almanızı tavsiye ederim. 80 euro gibi bir fiyata alabilirsiniz. Kargo ücreti ödemezsiniz.
    Ödeme kısmında indirim kısmına merhaba yazarak 10 euro indirim alırsınız.
  • Ödemeye geldiğimde 116 dolar falan çıkıyor yüzü astarını geçiyor anlamadım beredenhata yapıyorum.

• Beyler bazı aradım ürünler bitmiş gösüküyor amazonda.ve "warehouse deals" adında mağaza sanırım uygun fiyat sunuyor bu ismini yazdım nedir?? Güvenilir mi? Yoksa ikinci el mi cevaplarsanız sevinirim çok mühim mesele.
  • Yıl olmuş 2017 ve konuyu hortlatıyorum. Ben amazon'dan usb wireless adaptör alacağım Türkiye'de yok. Kafam şu noktada karışıyor ürünü .com'dan mı alsam .de'den mi alsam iyi olur?
  • Fiyat farkı yoksa ben olsam Almanya'dan alırdım, daha hızlı gelecektir

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    .de'de aradığım üründen sadece 1 adet var ve de kötü yorum almış. .com'da ise birkaç tane var ve yorumlar iyi.
  • Aynı ürünse sorun değil. O yorumlar kişisel değerlendirmeler sonuçta. Atıyorum bu satılan elma olsun, Amerikalılar bunu ağız tatlarına uyduğu için beğenip 5 yıldızla oylamışlardır, Almanya'dan ürünü alan kişinin de ağız tadına uymamıştır 1 yıldızla oylamıştır ürünü.
    Bozuk/kırık gelme durumu da her iki site için aynı ihtimal, fiyat olarak neresi uygunsa onu tercih edin derim. Her ikisi de olası bir sorunda müşteriden yana davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad112

.de'de aradığım üründen sadece 1 adet var ve de kötü yorum almış. .com'da ise birkaç tane var ve yorumlar iyi.

eğer ürün amazon tarafından satılıyorsa gözün kapalı alabilirsin hocam.
    şahıs satıyorsa sıkıntı çıkabilir, ancak çıksa bile 1 ay süre ile iade edebiliyorsun.
  • Arkadaşlar 1 haftadır bu şekilde bekliyor. KArtta para var fakat çekmiyor. Bankkart olduğu için mi nedir anlamadım. Amazondan ilk alışverişim.

• Merhabalar.Arkadaşlar iki tane sorum olacak.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Birincisi ben Amazon'dan bir tane ürün almak istiyorum.Fakat ürünü Amazonun kendisi satıp kargolamıyor.Başka bir satıcının kargolayıp sattığını söylüyor.Ben şimdi bu satıcıdan ürünü alsam kargomu nasıl takip edebilirim.Bana takip numarası verecek mi?

İkinci olarakta aldığım ürün 30 euroyu geçiyor.Doğal olarak gümrüğe takılacak.Hayatımda hiç gümrük vergisi ödemedim.Nasıl ödeniyor söylerseniz sevinirim.Bazıları diyor Ankara'ya falan gitmen lazım.Bunu açıklığa kavuşturursak çok makbule geçer.

Saygılar.
  • Edward Kenway kullanıcısına yanıt
    Amazon.de'den önceki gün 100 euro civarı bir sipariş verdim üç parça ürün. satıcı amazon dışında. kargo takibi an be an yapılabiliyor gerek almanya gerek türkiye için. muhtemelen haftaya elime geçer. vergi vs tecrübemi de paylaşırım inşaallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultfilm -- 25 Mayıs 2017; 15:53:21 >
  • Sorusu olan burada boşuna vakit kaybetmesin, altta neredeyse bütün soruların cevapları fazlasıyla var.

TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ 3.YILINDA!

https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-25-05-17-50-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Sorusu olan burada boşuna vakit kaybetmesin, altta neredeyse bütün soruların cevapları fazlasıyla var.

TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ 3.YILINDA!

https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-25-05-17-50-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530

Sen ortalarda yokken biz bu konuyu açip millete yardim ediyorduk

• quote:

Orijinalden alıntı: kultfilm

Amazon.de'den önceki gün 100 euro civarı bir sipariş verdim üç parça ürün. satıcı amazon dışında. kargo takibi an be an yapılabiliyor gerek almanya gerek türkiye için. muhtemelen haftaya elime geçer. vergi vs tecrübemi de paylaşırım inşaallah :)

Bugün elime geçti ürünler 4.60 gümrük işlem ücreti ödedim. Kutuda veya içinde fiyat bilgisi yoktu. Üç ürün tekstil ürünü olunca muhtemelen 30 eurodan fazla olacağını tahmin etmediler. Bir de bayram önü zaten gevşiyor biraz denetimler.
    özet olarak amazon.de'den amazon dışı satıcıdan toplam 110 euroluk 3 ürün alışverişimin takibini an be an dhl ve ptt sitesinden yaptım. toplam sekiz günde ürün elime ulaştı. vergi de ödemedim.

• Arkadaşlar bir üründen en fazla 5 tane getirebileceğimizi söylemişsiniz.Geçenlerde Fedex ile görüştüm en fazla 3 tane getirebilirsiniz dediler.Aynı üründen getirtme sınırı nedir? Biri açıklığa kavuşturursa çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.