Şimdi Ara

Amazon.com dan Alınan Plus Üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amazonda kampanya varmış 1 yıllık üyelik 29.99 usd demin aldım kod verdi.Bu kodu Türkiye Psn de kullanabiliyor muyuz? Illaki Abd psn mi açmak lazım?
    Bu arada sadece kart no ve son kullanma tarihini girdim ccv kodu istemedi

• Amazon'da dağıtılan oyun, Season Pass, Plus üyelik tarzı tüm kodlar Amerika bölgesi için, yani US PSN şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Amazon'da dağıtılan oyun, Season Pass, Plus üyelik tarzı tüm kodlar Amerika bölgesi için, yani US PSN şart.

Teşekkürler
  • ps4 de onlıne oyun için plus uyelıgı ıstıyor amazondan aldığımız kodu us hesaptan gırdıgımızde onlıne oyunu tr hesabından oynayabılırmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_YILDIZ -- 29 Kasım 2013; 12:31:03 >
  • arkadaşlar şans eseri gördüm ve hemen aldım 29.9 dolar.. Çok iyi fiyat. Bir sorum olacak ps4 ü ilerleyen aylarda almayı düşünüyorum o tarihe kadar aldığım kodu kullanmasam sorun olur mu? son kullanma tarihi şudur gibi bir durum var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler
  • bende 29 dolara aldim acaba 2. yi alip 2 yila cikarabiliyormuyuz ? birde pc den kodu girmeyi kabul etmiyor , sadece playstation cihazlardan oluyor diyor , sizdede böyle mi ?
  • evet pc den olmaz bende bir tane daha alsam mı diye düşünüyorum iki tane alıp sisteme girince 2 yıl oluyorsa bir tane daha alacam
  • @alpert86

Her kodun son kullanma tarihi vardır ancak 1-2 ay içinde biteceğini sanmıyorum. İşi garantiye almak için en kısa sürede kodu kullanmanı tavsiye ederim.

@ulwi
    2 kod alıp üyeliği 2 yıl yapabilirsin ancak Amazon'da satış sınırı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Kasım 2013; 13:00:40 >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler bende bir bilgi paylaşim, amazon her hesaptan maksimum 2 adet dijital kod alınabileceğini belirtiyor, yani sınır 2 arkadaşlar
  • iki tane aldim kodlar geldi , simdi ps4 ü bekleyecegiz eklemek icin, umarim zaman siniri yoktur kodlar icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

iki tane aldim kodlar geldi , simdi ps4 ü bekleyecegiz eklemek icin, umarim zaman siniri yoktur kodlar icin.

Zaman sınırı ile ilgili bir bilgisi olan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUPON KODU:

Son kullanma tarihi: 31/12/2013
  • O tarih amazon instant video için verilen promosyon kodu tarihi plus kodu için değil. Plus kodu için bir son kullanma tarihi belirtilmiş değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Steam gibi olsa, alınan kodları TR hesabımızdan da aktif edebilsek.
  • bende aldım 25$ tuttu sanırım amazondan çok ürün aldım die kıyak geçildi bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.