Bildirim
Amazon.com dan Alınan Plus Üyeliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazon'da dağıtılan oyun, Season Pass, Plus üyelik tarzı tüm kodlar Amerika bölgesi için, yani US PSN şart. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Amazon'da dağıtılan oyun, Season Pass, Plus üyelik tarzı tüm kodlar Amerika bölgesi için, yani US PSN şart.
Teşekkürler -
ps4 de onlıne oyun için plus uyelıgı ıstıyor amazondan aldığımız kodu us hesaptan gırdıgımızde onlıne oyunu tr hesabından oynayabılırmıyız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_YILDIZ -- 29 Kasım 2013; 12:31:03 > -
arkadaşlar şans eseri gördüm ve hemen aldım 29.9 dolar.. Çok iyi fiyat. Bir sorum olacak ps4 ü ilerleyen aylarda almayı düşünüyorum o tarihe kadar aldığım kodu kullanmasam sorun olur mu? son kullanma tarihi şudur gibi bir durum var mı? yardımınız için şimdiden teşekkürler -
bende 29 dolara aldim acaba 2. yi alip 2 yila cikarabiliyormuyuz ? birde pc den kodu girmeyi kabul etmiyor , sadece playstation cihazlardan oluyor diyor , sizdede böyle mi ? -
evet pc den olmaz bende bir tane daha alsam mı diye düşünüyorum iki tane alıp sisteme girince 2 yıl oluyorsa bir tane daha alacam -
@alpert86
Her kodun son kullanma tarihi vardır ancak 1-2 ay içinde biteceğini sanmıyorum. İşi garantiye almak için en kısa sürede kodu kullanmanı tavsiye ederim.
@ulwi
2 kod alıp üyeliği 2 yıl yapabilirsin ancak Amazon'da satış sınırı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 29 Kasım 2013; 13:00:40 > -
bilgi için teşekkürler bende bir bilgi paylaşim, amazon her hesaptan maksimum 2 adet dijital kod alınabileceğini belirtiyor, yani sınır 2 arkadaşlar -
iki tane aldim kodlar geldi , simdi ps4 ü bekleyecegiz eklemek icin, umarim zaman siniri yoktur kodlar icin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
iki tane aldim kodlar geldi , simdi ps4 ü bekleyecegiz eklemek icin, umarim zaman siniri yoktur kodlar icin.
Zaman sınırı ile ilgili bir bilgisi olan yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KUPON KODU:
Son kullanma tarihi: 31/12/2013 -
O tarih amazon instant video için verilen promosyon kodu tarihi plus kodu için değil. Plus kodu için bir son kullanma tarihi belirtilmiş değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke Steam gibi olsa, alınan kodları TR hesabımızdan da aktif edebilsek. -
bende aldım 25$ tuttu sanırım amazondan çok ürün aldım die kıyak geçildi bana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X