Şimdi Ara

# Amazon.com'dan Türkiye'ye ücretsiz kargolama başlatılsın kampanyası # (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
5.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: la-bombonera

Arkadaşlar linkte sorun mu var sitede anket yok.

Link'te herhangi bir sorun yok kontrol ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

şimdi paylaştım :) elektronik ürünler amerikada ucuz fakir insanlar bile bir şey alıp kullanabiliyor. 200 dolarlık bir şey bile türkiyede 800 tlye satılabiliyor bazen telefonda falan mesela. bizim halkımız neden pahalıya alsın ki ucuza almak varken Bilal Bey iyi düşünmüşsünüz videonuzu da izlemiştim amazondan nasıl alışveriş yapılır diye olanı çok güzel.

Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için

Umarım istediğimiz hedef e ulaşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyan

Sonuca ulaşırsa Yarın bu uyanık devletimizde amazondan mal getirmek yasak der .yaparmı? Yapar bence para nerdeyse devletimiz Orayı kapatır Yada kendine bağlar

İnşallah öyle birşey olmaz da Bu kampanya'yı daha başarıya ulaştıralım, eğerki öyle birşey olursa onun içinde bir kampanya başlatırız
  • Ben de şöyle bir şeyler yazdım,

To whom it may concern,

As you may have noticed already, the number of people who buy items from your web site has been increasing significantly in the last months. The reason is actually obvious: the price difference between your company and the companies in Turkey. Even though, there is some extra cost, like shipping cost, taxes, Turkish people tend to buy more and more stuff from your web site as you know. You may even increase this number much more than before by taking the extra costs to a reasonable range, such as waiving the shipping cost for over $35 just like you did for U.S. and some other countries, or at least decreasing the shipping cost.

The shipping cost is killing some opportunities and sells since sometimes they are much more than that they should be. I know that it is automatically calculated, but still you sometimes do some exceptions for some Turkish costumers when they ask gently.

As a Turkish community, we would like to hear from you that you are going to apply the same shipping cost rule just like you did for U.S., or at least some exceptions or reasonable shipping costs. As a result, I am sure that this will increase your selling at least as twice as now considering the price differences between Turkey and U.S. and variety in your web site.

We are looking forward to hearing from you as soon as possible for such a good news for the people who lives in Turkey.

Best Regards,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 1 Aralık 2014; 6:58:07 >

• Bende attım imzamı. İnşallah sesimizi duyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Ben de şöyle bir şeyler yazdım,

To whom it may concern,

As you may have noticed already, the number of people who buy items from your web site has been increasing significantly in the last months. The reason is actually obvious: the price difference between your company and the companies in Turkey. Even though, there is some extra cost, like shipping cost, taxes, Turkish people tend to buy more and more stuff from your web site as you know. You may even increase this number much more than before by taking the extra costs to a reasonable range, such as waiving the shipping cost for over $35 just like you did for U.S. and some other countries, or at least decreasing the shipping cost.

The shipping cost is killing some opportunities and sells since sometimes they are much more than that they should be. I know that it is automatically calculated, but still you sometimes do some exceptions for some Turkish costumers when they ask gently.

As a Turkish community, we would like to hear from you that you are going to apply the same shipping cost rule just like you did for U.S., or at least some exceptions or reasonable shipping costs. As a result, I am sure that this will increase your selling at least as twice as now considering the price differences between Turkey and U.S. and variety in your web site.

We are looking forward to hearing from you as soon as possible for such a good news for the people who lives in Turkey.

Best Regards,

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum.

Biraz düzenleme yapıp kampanya'ya ekleyeceğim . Elinize sağlık.

• Bende attım hadi hayırlısı ama 58 kişi çok az :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Her imza çok değerli , Daha fazla insanı teşvik ederseniz çok daha hızlı şekilde amacımıza ulaşacagımızdan eminim . Teşekkür ederim
  • GOXIN G kullanıcısına yanıt
    İmza kampanya'sını daha 1- 2 saat önce başlattık, zaman içerisinde sayı muhtemelen artacaktıri yavaş olsun önemli değil, yeter ki istikrar olsun

Facebook ve twitter gibi sosyal Ağlarda paylaşarak hedefimize ulaşabiliriz.
  • Kampanyayı facede paylaşın sanırım otomatik hesabınızda paylaşıyor ben imzaladım arkamdan arkadaşım da imzalayıp yorum attı baktım facemde paylaşmışım haberim olmadan.
  • Her halde imzaladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Kampanyayı facede paylaşın sanırım otomatik hesabınızda paylaşıyor ben imzaladım arkamdan arkadaşım da imzalayıp yorum attı baktım facemde paylaşmışım haberim olmadan.

Teşekkür ederim emekleriniz için
  • Olacağını sanmam...Türkiye avrupada görünüyor ve US den hiçbir avrupa ülkesine ücretsiz gönderim yoktur amazonda...
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Moralimizi bozmayalım Tamamen ücreti kaldırmasalarda belki indirim yapabilirler
  • mohijito kullanıcısına yanıt
    Bende paylaştım bakalım ne olacak? Umarım bizi duyarlar. Peki karşıdan herhangi bir dönüş yapıldı mı? Yani şu kadar rakam olursa okey dediler mi? Yoksa şu anda şansımızı mı deniyoruz?

• Orayı yıkarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Bende paylaştım bakalım ne olacak? Umarım bizi duyarlar. Peki karşıdan herhangi bir dönüş yapıldı mı? Yani şu kadar rakam olursa okey dediler mi? Yoksa şu anda şansımızı mı deniyoruz?

Her imzada mesela 100 olunca gidecek sonra 1000 olunca gidecek sonra 10000 olunca gidecek ondan sonra her 10 bin de bir mail olarak bilgilendirilecek, Amazon.com a ve Amazon CEO Jeff Bezos a Change.org tarafından mail gönderiliyor,

Bu rakamlara ulaşmak zor fakat, bunun yükseldiğini gören yetkililer zaman içerisinde iletişime geçecektir ki eminim Amazon bunu yapacaktır ben şu zamana bu kadar böyle iyi firma görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

Kargoyu bedava yapmazlar. Ama elektronik ürünlere standart kargo getirebilirler. Bu şekildeen düşük kargo ücreti 15 dolar civarında 7 dolar civarına düşer. Büyük ürün getirirken kargo fiyatı ciddi oranda azalır. Ürünlerde yalnız 1 ayda gelir. Bence bu şekilde kampanya başlatın daha faydalı olur.

Hali hazırdaki kampanya yazısını biraz daha derleyeceğim zaten , önerileriniz için teşekkür ederim, daha düzgün ve daha mantıklı istekler her zaman ideal olur
  • 102. kişi olarak imzaladım, hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.