Şimdi Ara

Amazon.com Korgu ucretsızmı bı bakarmısınız (SS Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Amazon.com Korgu ucretsızmı bı bakarmısınız (SS Lİ)

• Sağ ustten chart a tıklayıp sağ taraftaki panelden estimate kısmına tıklayın hesaplasın.Shipping kısmı ödeyeceğiniz kargo ucretidir.

Ankaraya kendi adresime bu urunun ucretlendirmesi;

Urun 57.47 $
    Kargo 16.13 $
    Gumruk tutarı yok
    Toplam tutar 73.60 $- 164.901 TL

Guncel döviz fiyatları ve çevirici:http://www.doviz.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih211 -- 6 Kasım 2014; 13:15:34 >
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Hocam Free Yazıyoda TR yedemı Free oluyo onu mrk ettim Birde Nasıl getirtebilir gümrük v.s. takılırmı k.bakma oyundayım bakamadım
  • SymTR S kullanıcısına yanıt
    Takılacağını sanmıyorum 75 euro altına gumruk alınmıyor ve bildiğim kadarıyla cep telefonu anakart gibi şeyler getirtilemiyor bunun takılacağını zannetmiyorum.Free shipping dediği amerika içine özgu.Dediğim gibi hesabına adresini eksiksiz gir kaydet bir urun alacağın zaman add to chart yaparsın chart kısmına tıklayıp estimate kısmına tıkladığında otomatik hesaplar tr ye gönderi yoksa zaten orda hata verir.

Dikkat etmen gereken şeyler adresin ile kredi kartındaki fatura adresinin birebir aynı olması lazım yoksa sıkıntı çıkıyor siparişi beklemeye alınanlar tanıyorum bir de alacağın urunu amazon prime satıcısından yani sitenin kendinden alın başka firmalar genelde fiyatlara fazla yazıyor yada kargoya daha fazla para ödemek zorunda kalıyosunuz.

Bir urunu arama yaptığınızda çıkan seçeneklerde bir new yani yeni bir de used kısmında fiyatlandırma var.New'e tıklayıp satıcının amazon.com olduğu linke tıklayıp sepete atın.Hem kargoda hem gumrukte hemde guven anlamında daha kolay alışveriş yapmış olursunuz.

Benim sepete Eklediğim Ürün nasıl oluyo mesela satıcımı amazonmu ?
    Onu ben bilemem sepetini boşalt sonra anasayfaya gel arama kısmına ;Creative sound blaster X yaz seçenekler çıkacak electronics yazana klavye ile gel enter'a bas.Çıkan sonuçlardan mavi new yazısına tıkla aşağıda sonuçlar gelecek amazon.com logonunun yanındaki add to chart'a tıkla sonra sayfanın ustunde sepetine tıkla orda sağda estimate'ye tıkla.Adresini doğru girdiysen hesaplar tutarı.
    Hesapladı 176 TL :)
    Vatanda zaten 186 TL Deymez heralde o kadar beklememe :)
    Kesinlikle değmez.Zaten ordan getirtilen urunlerde istisnalar hariç garanti yurtdışından oluyor.Uğraştırır sonra 10 lira için senin dediğin urun ordan getirtilmez.
  • Arkadaslar Birde Bi Sorum Olcak Acaba Nasıl Bir Ses Kartı Alsamki Cok Kararsız Kaldım
    http://www.sanalmarketim.com/asus-xonar-u3-hifi-usb-ses-karti/p_41320/
    http://www.sanalmarketim.com/creative-xfi-surround-pro-51-usb-ses-karti/p_31835/

Bu 2 si Arasında Kararsız Kaldım ://

• Laptopmu kullanıyorsun masaüstümü ve neden ses kartı istiyorsun sorularına cevap verirsen ilk :) bu tip şeyleri USB almayın...
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam notebook kullanıyorum tek sıkıntım o işde masaustu olsa secenek cokta notebookta fazla secenek yok ucuz yollu
    Amacım muzik film için onceden kullanıyordum sımdı cok arıyorum işin gercegi :\ ses kalitesi olsun bass duzenlemesi olsun v.s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım kardeşim ama baştan söyliym usb'li bu cihazlarda istediğini elde edemezsin... HDMI cıkısı varsa tvnin sesini kullanabilirsn anca hani bir mantık ekran kartından alırsın sesi... yinede ucuz olan bir usb yi alıp dene istersen ama usb kablosu oldukca kaliteli altın uclu bişey al

Yada çift başlı usb kablo al biri power biri veri için olanlar var 2 usbden güç alıyor eski usb harddisklerde vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 7 Kasım 2014; 0:10:55 >
    Anladım hocam tesekkurler almaya degmez diyosun kısaca usb kullanmadıgım için bilmiyodum pcı usb donusturucu olsa ah bi kesin alırdım ses kartı takmak ıcın ama malesef yokk

• Laptoplarinda pci cikisi var pcmcia idi eskiden suan daha ufak bir soket her laptopta yok ama ona usb3 - ethernet karti gibi donanimlari takabiliyorduk eskiden bir arastir belki ses kartida bulursn :)

Dıdımın dıdısının dıdısı diyosun bosver gitsin hocam ugrasmama deymez bunu anladım genede allah razı olsun ilgin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: SymTR

Dıdımın dıdısının dıdısı diyosun bosver gitsin hocam ugrasmama deymez bunu anladım genede allah razı olsun ilgin icin

Aynen oyle dostm rica ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.