Şimdi Ara

Amazon.com.tr Bahar Fırsatları başladı: İşte öne çıkan fırsat ürünleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
11.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    otomatik scriptleri var Forumun.

her amazon linkine otomatik yapıştırıyor kendi refini. kaçarı yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuusuuf Y kullanıcısına yanıt
    Satış taktiği. İnsanlara "fırsat varmış bak kaçırdık" psikolojisini yerleştirmek amaç, heleki ortada fırsat mırsat yokken.
  • aynen beyler işim gücüm yok al sat puma roma alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 11 Nisan 2019; 13:47:2 >
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    fırsatın ne demek oldugunu bilmiyorsunuz sanırım. kasım ayında 6 ay giyemeyeceğiniz ayakkabıyı 110'a almak (o zaman 110TL'ydi) fırsat ama alıp hemen giymeye başlayabileceğiniz aynı ayakkabıyı 150'ye almak fırsat değil yani ?

o zaman benden size söylemesi bir daha hayatınız boyunca 110 TL'ye roma bulamayacaksınız o ayakkabılara iyi bakın. çünkü bir daha 110'a düşmeden almazsınız.

"fırsat" anlayışınız bu kadar basit ise.
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam, işine yarıyor ve memnunsan ne güzel. Ama açıkça yazdığın üzere o ürün 150TL'ye fırsat değil, maalesef daha düşüğüne satılıyor zaman zaman.

Fırsat anlayışımın gelişmişliğini hiç sorgulamamıştım, basit mantıkla yaklaşıyormuşum demekki. Fiyatına bakıp fırsat yada değil şeklinde değerlendiriyorum. "Şöyleyse fırsat ama böyleyse şu tarihde şu koordinatlarda fırsat olmayabilir ancak öznel bir yaklaşımla güneş tutulmasından önce de fırsat olarak değerlendirilmeli" gibi gelişmiş bir fırsat anlayışım yokmuş, haklısın.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 11 Nisan 2019; 14:13:35 >
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    dalga geçebilirsiniz, ancak güneş tutulmasından önce güneş gözlüğü fiyatları düşebilir mesela :)

aynı araba fiyatları gibi, cabrio veya spor arabalar nasıl yaza doğru artıyorsa spor ayakkabı veya bot da o hesap. benim için 6 ay sonra 40tl pahalıya almak daha büyük bir fırsat ayrıca. parayı 6 ay önce dolaba koymamış oluyorum.

dalga da geçseniz en azından üslubunuz için teşekkür ederim, iyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 11 Nisan 2019; 14:17:59 >
  • Puma suede modelinden 1 adet aldım haber veren arkadaşa teşekkürler. Çoğu yerde bu fiyatlardan bir hayli pahalı görünüyor.
    Daha önceki puma, Nike vs gibi markalar için amazondan alışveriş yapan arkadaşlar için orijinallik noktasında sıkıntı yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mf.kaya -- 12 Nisan 2019; 11:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.