Şimdi Ara

Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
81
Favori
86.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100+50+25 / 25+50 / 25+100

gibi farklı kombinasyonlarda kod verme konusunda sıkıntı yapmayan Carrefoursa şubelerini söyleyebilecek var mı? Özelden de yazabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosadan son günlerde amazon kodu alan oldu mu ? Bugün gittim, sistem hatasından dolayı satış olmadığını söylediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProfessionalDoctor P kullanıcısına yanıt
    Satmıyorlar artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Carrefour dan banka puanlarıyla kod alabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: costanT14

Carrefour dan banka puanlarıyla kod alabiliyor muyuz?
    Evet , alınabiliyor.
  • Bugün itibariyle CarrefourSA da amazon hediye kodları bir fiste 1 adet olacak şekilde sinirlandi.25 lik amazon kart ile 50 lik olanı aynı fiste alınmasına sistem izin vermiyor artik

• Bugün gittim Carrefoura amazon kod alıcam dedim, anlamadım o nedir dedi 1 2 kişiye sordu onlarda bilmiyor ne yazıkki alamadım almam için kısa bir yolu var mı kasiyere anlatmayla?

• costanT14 kullanıcısına yanıt
    Bütün CarrefourSA lardan digital kod alabilirsiniz.barkotu biliyorsanız söyleyin kasadan geçsin kasiyer ödemeyi yapin

• Carrefour çoklu satışa izin vermiyor artık 1 fiş 1 satış 100-50-25

• paşa1978 P kullanıcısına yanıt
    Amazon u 1000 TL'ye kadar alabilirsiniz artık arka arkaya ancak her fiste sadece bir ürün geçiyor

• Carrefour a gidip 125 tl lik kod alamıyoruz o zaman ? 25 50 100 tl olarak mi veriyorlar?

• Amazonun durum iy değil gidici gibi, 17 gündür iademi yapmadılar ürün ellerine ulaştı hiçbir sorun yokken. Yarın harcama itirazı yapacağım artık bankaya

• Yaklaşık 1 ay önce 125tl kod aldım tek fişte carrefourdan. Kodlar çalışmadı. Geçersiz kod sattılar. Amazon yardımcı olmuyor 3 kere kayıt açtırdık dönmüyorlar. Carrefour da topu Amazona atıyor. İade etmiyorlar. Thhye başvurduk. Kodlar sıkıntılı alacak olanlar dikkatli olsun.

Edit: Kodlar silik çıkmıştı okunmuyordu tekrar basıp gönderdiler 1 ay sonra. Düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebmilebi -- 5 Ağustos 2020; 9:4:39 >
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Evet aynen dediğiniz gibi

• lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Ben kodu Bursa'dan aldım. Bende de çalışmadı. Sonra baktım. Kod fişini yazan yazıcının şerit halinde yani bir çizgi gibi yazdıkları eksik çıkmış.
    Onu fark edince bazı harflerin örneğin O harfinin C gibi yazdığını farkettim. Bir kaç deneme ile doğru kodları buldum. Sizinde büyük ihtimalle öyledir. Hele de Bursa ise tam öyledir.

• 100+25 yada 50+25 kod alan oldu mu bugün

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    Kasadan geçmiyor ki nasıl alalım

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    Ben Istanbuldan aldım. Dediğiniz doğru. Neyse ki bir ay sonra kodları düzgün basıp gönderdiler Carrefour merkezden. Bendeki kodlar çok silikti ama. Dediğiniz gibi 3 4 half düzeltilmiş.
  • Tek ödemede ne kadarlık alınıyor

• Bu hediye kartlarının olayı ne arkadaşlar. Mesela teknosadan taksit yaptırıp amazondan telefon falan mı alıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.