< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
aslında kötü haber, bence kimse şuan mecbur değilse almasın. Yurtdışı sayfalarında amazon hediye kart alımına ekstra kampanya ile puan veriyordu. Zamanında çok yaptık. Kampanya yapsın millet değerlendirsin bu kadar ucuz muyuz?
|
fire tv , kindle vb. getirmek yerine hediye kartı getir amazon. sana övgüler düzecek saflar nasıl olsa bulunur.
|
bugün hem teknosa hem de carrefourdan Amazon kodu aldım. Başlayalı bir kaç gün olmuş. Haber vermeyip sessizce kendi alan arkadaşlara da teşekkür ederim, sayenizde bir kaç mağaza yetkilisi ile ahbap olduk. Direk onlardan haber alırım artık.
|
Taksit olmaması dezavantaj
|
amazon'un kendisi de satıyor.
https://www.amazon.com.tr/Amazon-307_TR_Email-Amazon-com-tr-Hediye-Kart%C4%B1/dp/B07SL6ZFGZ |
Amazon gitsin migros'la anlaşsın yoksa carrefour'la olmaz bu iş
|
Hayır satın alınan şeyler bakiyeden düşüyor.
|
alacağınız ürünlerin fiyatı sabit kalmıyor, ama şimdiden 10 yıl sonra satın alacağınız malın parasını ödüyorsunuz.
Bu nedenle hemen harcamayacaklar için dezavantajdır. Avantaj olması için n11 gibi çek satışı yapılması gerektiğini düşünüyorum. |
estağfurullah. kısaca kredi kartı diyor ki , şu kadar harca şu kadar iade al . teknosa veya carrefourdan bu kartı alıyor, alışverişi gerçekleştirmiş oluyor. iade geliyor. kartı da ihtiyaç olduğunda amazon'da kullanıyor . benim bildiğim bu. ayrıca bir durum varsa yazsın birileri yahu.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Aralık 2019; 1:56:16 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacıletto -- 5 Aralık 2019; 1:18:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|