Şimdi Ara

Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
81
Favori
86.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden fazla hediye kartımız varsa hepsini tek alışverişte kullanabiliyor muyuz? Yani birden fazla hediye çeki ekle seçeneği mi var?
    Alışveriş kampanyaları için farklı günlerde belirtilen miktarda çek alsak sonra tek alışverişte kullanabilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tosun Pasha kullanıcısına yanıt
    Hediye kartını ekle bölümünden hediye kartlarını farklı zamanlarda eklesen de sorun olmaz. Bakiyen yükledikçe artıyor. Bakiyeni de istediğin zaman herhangi bir alışverişinde kullanabilirsin.
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim.
    Peki alacağım ürün çek tutarından az ise çekten artan para yine çek kısmında olacak mı? Yoksa çek miktarından daha az fiyatlı bir ürün alınamıyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tosun Pasha kullanıcısına yanıt
    alınabiliyor. Çekten arta kalan miktar bakiyenizde duruyor.
  • lebmilebi L kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkür ederim. 👍

• ANKARA mamak dikimevi tarafındaki carrefoursa çalışanları çok ters ve lüzümsuz işler yapıyor.Kart puanları ile amazon kod alıcam bana kart puanları ile amazon satışımız yok artık nakit veya kredi kartı ile alabilirsiniz merkezden öyle talimat geldi diyor.Sizene kardeşim alışverişimi neyle ödediğim sizi ne alakadar eder desem'de satış yapamayacaklarını söylediler.

Kart puanları ile alkol alabiliyorsunuz fakat amazon kod alamıyorsunuz şu kod satış işi migros bim vs gelsede kurtulsak şunlardan.Carrefour'un başka şubesine gittim sorunsuz amazon kod aldım çıktım ve puanlarım ile ödedim.Gına geldi artık bu kasiyerlerden,aman başım ağrımasın laf yemeyim diye tuhaf şeyler yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 17 Ağustos 2020; 21:7:52 >

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hocam carrefourda amazon kartlari kacar ₺ lik olarak satiliyor ?

• Migros da aynı şekilde hocam Bazı şubeler kart puanı ile hediyem kart yüklemesi yapmıyor. (Israr edince müdürüne soruyor, o da yok yazı geldi artık yapılmıyor vs diyor.) Başka şubeye gidiyorsun yapıyorlar. Bir şubenin yaptığını, diğer şube yapmıyor. Şubeler arası kurallar mı farkediyor, nasıl oluyorsa artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Saçmadan seçmeler hocam bıkkınlık geldi bunlardan valla müdüre diyorum ki şimdi alkol Alicam Kredi kartı puanı ile ödeme yapıp çıkıcam varmı bir sorun diyorum ? Yok diyor... saçma sapan iş yapmayın o zaman alkol satıyorsunuz Amazon kod satmıyorsunuz bune saçmalık dedim sustu kaldı sonra yine yok merkezden şöyle böyle bilmem ne muhabbetleri.

@hydraman
    Hocam 25-50-100 şeklinde

• hydraman kullanıcısına yanıt
    25/50/75 ve 100 Luk kart satışı var

• BİM'de hâlâ satılıyor mu? Satılıyorsa kaçlık kartlar var?
  • carrefour dışında satan var mı aktif market bilen var mı
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Bugün BİM'lere baktım, yoktu. BİM'de sadece Google, Apple ve BİM hediye kartları satılıyor.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Hayır yok

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Saçmadan seçmeler hocam bıkkınlık geldi bunlardan valla müdüre diyorum ki şimdi alkol Alicam Kredi kartı puanı ile ödeme yapıp çıkıcam varmı bir sorun diyorum ? Yok diyor... saçma sapan iş yapmayın o zaman alkol satıyorsunuz Amazon kod satmıyorsunuz bune saçmalık dedim sustu kaldı sonra yine yok merkezden şöyle böyle bilmem ne muhabbetleri.

@hydraman
    Hocam 25-50-100 şeklinde
    Carrefour cebeci magaza muduru mu. Eger oysa sikintili biri. iletisim kurabileceginizi, herhangi bir konuda ikna edebileceginizi sanmiyorum.

• altın dolar al daha cok kazanırsın
  • nerde carrefour bim hediye kartı? kalkmış heralde bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Aynen onlar, biri Dikimevi metro karşısında, öteki de tıp fakültesi içindeki karfur.Çok tuhaf hareketleri var

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Dikimevi carrefour ve tip fakultesi carrefour mudurleri sorunlu olan iki carrefour subesidir.. Personel de mecburen mudurlerin direktiflerine uyuyor. Bu sahislar onundeki talimatnameyi okuyup anlamaktan aciz, basindan asiri korkan, musteriyle iletisime tamamen kapali, memur gibi inisiyatif almadan calisan kisilerdir. Sinirlenmemek icin onunden bile gecmemek gerek :)

• Carrefour da kod satışı var mı acaba bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.