Yapıkredi puanlrıyla amazon kodu alabileceğimiz bir mağaza var mı |
Amazon.com.tr hediye kartı satışı başladı (Carrefour,Bim,Teknosa) (27. sayfa)
-
-
Bu amazon hediye karta bakiye yükleme olayı bir tek bendemi geç sürüyor müşteri hizmetlerini aramadan yüklenmiyor
Böyle sorun yaşıyan varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tutar yüksek oldukça herkeste aynı durum Amazon kendi bünyesinde kredi kartına şüpheyle bakıp eğer kartın güvenliğini dogrularsa hediye kartını alıma izin veriyor bu işlemde on dakika ile bir iki saati de bulabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam deneme amaçlı 1 tl yüklüyorum hiç kendi yüklenmedi arıyorum 5dk sonra yüklüyorlar 3tl nin 2 si gitti kayıp
500 tl atıcam uğraşmak istemiyorum trendyol cüzdana aynı hızla gönderiyor.
Hocam benim yüklemeler de 500 TL olursa 5/10 dk ama 1000 TL ve üzeri olursa iki saati de buluyor fakat 500 TL altı olursa anında geçiyor.
Teşekkürler hocam yarın olmazsa arıyacam
Hocam rica ederim keyifli alışverişler.
CarrefourSA
Garanti bonus puanlarını amazon koduna çevirmenin (tercihen online) bir yolu var mı?
Arkadaşlar merhaba.
Benim bir teknosa iade çekim var. Paramı hiçbir şekilde geri alamadığım için Teknosaları mağaza mağaza geziyorum. 1 aydır ne bir ürün ekleme var, ne bir düzgün indirim. Zaten piyasanın üzerinde fiyatlar hep. Mağazaların çoğunda katalogtaki ürünler bile mevcut değil. İade çeklerinin internet üzerinden kullanımı mevcut değil, yani teknosa mağazasında harcamalıyım.
Ben de mağazalarda amazon gift kartlarını gördüm. Elimdeki çek ile bu karttan alıp çek kadar tutarı amazonda harcayabiliyorum, bunu teyit ettim. Fakat 3 tane mağaza gezmeme rağmen raftan aldığım kartı kasada bana satmıyorlar. Satış yok deniyor ve kartı rafa geri koyuyorlar. Satış yoksa rafta neden duruyor? Satış olmadığını benle birlikte öğreniyorsa personel neden rafa geri yerleştiriyor kartı. Bu kartın bir stok bilgisi yok, bunu da öğrendim. Zaten sanalda oluşturulan bir kod bu. Ticaret bakanlığına şikayet ettim fakat bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı? Teknosa paramı rehin aldı diyebilirim.
-
Teknosa artık Amazon kodu satmıyor diye biliyorum. En son gittiğimde aldım kodu kasadan geçti. Parasını ödedim. Bir baktık kod çıkmadı kasadan. Kasadan geçse bile sisteminde stok yoksa kod vermez zaten
Amazon hediye kartları hâlâ Carrefour bim'den alabiliyor muyuz arkadaşlar ? Alabiliyorsak maksimum kaç TL lik alabiliriz ? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim... Teşekkürler -
Carrefour'dan tek fişte en fazla 100 tl alınabilir. tek fişte 50 ve tek fişte 25 tl. de almak mümkün. Arka arkaya alım yapılamaz, bunu aşmak için başka bir ürün geçirilip iptal edilmeli. Örnek olarak ekmek kodu girilip iptal edilebilir.
Açıklayıcı cevabınız için çok teşekkür ederim ...Allah razı olsun ... -
Bim de satış hâla gerçekleşiyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: SlimShay
Bim de satış hâla gerçekleşiyor muhiç olmadı ki bimde. adı geçti sadece ama hiç satılmadı
-
teknosa ve carrefoursa bonus veya world puan ile gift card satıyor mu? deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
birde amazon un sitesi elektronik sektör olarak mı geçiyor alışveriş yapınca?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihb111 -- 7 Mayıs 2021; 13:48:49 > -
Hala aynı mı? 150 ya da 200 lük kodlar geldi mi acaba fikri olan var mı?
100 TL ile düzgün bir şey alınamıyor artık malesef.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X