|
Amazon.com.tr tüm Apple ürünlerini satmaya başladı (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcan_91
Bu ülke amazonu haketmiyor. Açıldığı günden beri amazon tr den alışveriş yapıyorum. Her sorunda hızla ve beni memnun edecek çözümler ürettiler. Yeni evlendim eşim trendyol yüzünden 3k civarında zarar etmiştir. Amazon her zaman teşafi eder hatta fazlasını sunar.fiyatlar gayet iyi. Müşteri memnuniyeti bu kadar iyi bir e ticaret firması ülkemizde yok ne yazık ki. Mesela amazon indirip günlerindeki tüm indirimler gerçektir. Trendyol gibi önce fiyatları kaldırıp indirmezler. Şiddetle tavsiye ederim.
Örnek bir hikaye yazayım arkadaşım razer klavye aldı ucu kırık geldi. Eskisi kalsın diyip yenisini gönderdiler.ben de bi ayakkabı aldım. 6 ay sonra yırtıldı, dedim ki bi iade deniyim nolacak. 107 liraya puma smash v2 almıştım ve fiyatı 300e çıkmıştı. hem iade aldılar hem de yenisini alırsam aynı fiyata alabileceğimi söylediler. yani ister iade ister değişim imkanı.
trendyoldan bir krem almıştım ürün geldi ve çakma olduğunu anlamam 10 saniyemi aldı. iadeye yolladım günlerce şubede bekledi satıcı bilerek teslim almadı. müşteri hizmetleri umursamıyor bile.
konumuza gelecek olursak bizim millete iyilik yapan yaramaz. amazon iphone satıyor diye fırsatçılık yapanlar ortaya çıkmış hemen. yazıklar olsun.
-
Umarım amazonun iyi biyetini burdakiler sömürmezler. Çok kaliteli beni hiç mağdur etmedi -
On numara iş olmuş gerçekten. Acil telefon lazım diye trendyolda 100 lira ucuz demedim gittim hepsiburada dan aldım efsane teslimat var bir gün sonra elinizde diyor diye. Bekle ki telefon gelsin kaç gün oldu. Ben kandım siz kanmayın. Amazon un standart teslimatı gece 9 da verdiğim siparişi sonraki gün teslim ediyor. Hepsiburada utanmadan efsane teslimat diyor bir de adına. Kestane teslimat. -
-
umarım ciddi değildir.
-
Yeni İphone çıksın Amazon Güvencesi ile alırım bozulunca 2 sene içinde iade ederim kafam rahat olur. Servis Servis gezmeme gerek kalmaz.
1 senedir amazonun satmasını beklediğim için iphone 12 pro alamamıştım
-
Ne zaman ürün alsam hepsi acilmiş kullanılmış geliyor o yüzden Amazon’dan alışverişi kestim artık 27” monitor aldım o bile acilmiş vidaları eksik koymuş alan arkadaş sağlam kufur yedi benden alıp alıp iade eden vizyonsuz laleler yüzünden bıktım artık. -
O yurtdışında oyle Türkiye’deki Amazon’da sıfır olarak tekrar satışa sunuluyor. -
ben de onu diyorum zaten
-
Şu xr'da bari 5.999 fiyat yapsalar da bi silkelense ortalık 😃
İphone 11'in 7.100 liralık fiyatı şahsen tatmin edici değil banka kampanyaları hariç 6.999 yapsın bitsin. -
İphone eskiden bir noktada alınabilirdi de yanına yaklaşılacağı kalmadı . -
İroni yaptım da herkes çoktan linçledi bile -
Pahalı ürünlerde keyfi iade olmamalı,özellikle iPhone gibi ürünlerde çok suistimale açık. -
Eyy Amazon yetkilileri yapın şu iPhone 11'leride taksitli alalım 12'yi ne güzel yapmışınız 11 başı kel mi.
Burayı okuyordur yetkililer elbet duyun sesimizi -
Hocam hangi ürün taksitli tam olarak? -
12 128lik yeşil -
Bende gözükmüyor. Belirli bi saatliğine falan mıydı acaba -
BDDK düzenleme yaptı, 3.500,00 TL ve altına cep telefonları için 12 taksit 3.500,00 TL ve üzeri modeller için 3 taksit sınırlaması geldi. Amazon taksidi felan sallamıyor artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X