< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon.com.tr tüm Apple ürünlerini satmaya başladı (5. sayfa)
-
-
Sırf kullanılmış ürün almamak için amazon tercih etmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aylıgına deneyeyim sonra iade ederim diyenler için yazayım. Büyük ihtimal taksitle alacaksınız. 5-6 ay taksit yaptınız diyelim. Para iadenizde 5-6 taksit olarak geri gelecek. :d Yazmasaydım daha mı iyiydi :D Bu niyetle 12 ay taksit yapanlar 12 ay boyunca param param diye aglayacak çünkü :D. keşke yazmasaydım ama o kadar yazdım bu yorumu enterliyorum.
-
Telefonlarda taksit var mıydı ki? Uzun süredir tüm cep telefonlarında taksit yasak değil miydi?
-
Yasak diye hatırlıyorum, 12 taksitle A51 aldım hb'den.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı modellerde taksit mi var ,kafam karıştı. Kredi çektirtip yaptırmadı di mi HB?
-
Alışveriş kredisi ile indirim olduğu için o dönem farka rağmen piyasa fiyatına geldi, dediğim gibi fiyata göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesajı editle de 12 ay taksit yapsınlar hatta taksite falan yönlendirelim :)
Bu arada amazon tüm paranızı iade ediyor. Banka size taksit sayısına göre geri veriyor.
-
-
Apple watch , apple şarj aletleri , alüminyum kasalı iphone serileri bir çoğu geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiliyor.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam yeni seri apple watchların geri dönüştürülmüş teneke kutulardan yapıldığına dair iddialar vardı.
Ayrıca apple yılın çok az bir bölümünde üretim yapıyor. Yaklaşık 3 ay kadar. Geriye Kalan sürede yeni iphone için arge yapılıp fabrika düzenleniyor ve tekrardan 3 aylık üretim başlıyor.
Yani geri dönüşümde gitmiş bir iphone 11 i konuşuyorsak o telefonun tekrar iphone 11 olarak çıkması imkansız çünkü üretim o telefon geri dönüştürülene kadar çoktan bitmiş oluyor.
Geri dönüşümden kastım kamerası şuraya ekranı buraya gitsin şeklinde değil HAMMADDE olarak geri dönüşümden bahsediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde neden kötü ticaret yapılıyor sorusunun cevabı yorumlarda :) arkadaş bize ürün satanlarda burada alanların bir değişik versiyonu, haliyle zihniyet bu olunca alanda satanda, iyi niyetli insanların canını yakıyor.
Tamam da hocam 11 kaç senedir satılıyor, demek ki üretimi devam ediyor (bu kadar çok telefon stoktan nasıl satılır bilemedim). 14 gün kullanılmış telefonu hammaddelerine ayırmak yerine en kötü değişim cihazı olarak kullanmak daha kârlı olmaz mı? Dediğiniz hammadde olayını biliyorum ama hatta Apple’nin özel bir robotu vardı diye hatırlıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
Sırf kullanılmış ürün almamak için amazon tercih etmiyorum.Amazon ile alakası yok hocam. Web üzerinden sipariş ettiğiniz bütün ürünlerde "Mesafeli Satış Sözleşmesi" gereğince 30 gün içinde iade süresi mevcut. Mesela Decathlon bunu ileriye taşımış, 60 gün yapmış iade süresi.
-
Satılması önemli değil ki , bir ülkeye tek seferde milyona yakın cihaz getiriliyor her gemiyle. Yani stoktan satış
Dediğim gibi üretim süresi çok kısa sürüyor.
Üstelik bu 14 günde iade eden kişiler oldukça azınlık durumda o yüzden bu cihazların bir kısmı yedek parçaya bir kısmı geri dönüşüme gidiyor.
Yasa gereği 14 gün yani 30 gün değil.
Amazon kendi insiyatif kullanarak 30 gün iade alıyor. Amazon mesela ben 14 gün den sonra iade almıyorum derse Devlet hiç bir şey yapamaz. Sadece yasa gereği 14 gün iade hakkınız var. Amazon kendisi 30 yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 3 Eylül 2021; 13:55:34 > -
Ülkeye göre asla uygun olmamış. 1 ay kullanıp imesini klonlayıp hatta anakart vb. içini tamamen değiştirip çakma Apple bile gönderirler buralarda. Yazık olmuş. Amazon TR için iadeleri kapatmalı acayip şekilde suistimal ediliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TulparHANYasa gereği 14 gün yani 30 gün değil.
Amazon kendi insiyatif kullanarak 30 gün iade alıyor. Amazon mesela ben 14 gün den sonra iade almıyorum derse Devlet hiç bir şey yapamaz. Sadece yasa gereği 14 gün iade hakkınız var. Amazon kendisi 30 yapıyor.
Kargoda geçen zaman buna dahil mi acaba? Şayet değilse, kargoda geçen zamanı da düşersek ortama 10 gün gibi bir süre kalıyor bize.
-
Siz ürünü teslim aldıktan itibaren diğer sitelerde 14 günlük Amazonda ise 30 günlük iade zamanınız başlar.
Sipariş tarihi itibari ile başlamıyor. Teslim almanız gerekir.
-
Cidden şuna bak amazona çamur atan atana. Aynen krdşm trdeki tüm satıcılar amazondan daha iyi ve namuslu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satıyor ama zamlı olarak :) iPhone 11 yada 12 mini alacaktım fırladı fiyatı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X