Şimdi Ara

Amazon.com.tr tüm Apple ürünlerini satmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
17.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.com.tr tüm Apple ürünlerini satmaya başladı

Hızlı teslimat ve sorunsuz iade özellikleriyle dikkat çeken Amazon.com.tr’de Apple ürünleri bugüne başka satıcılar tarafından satılıyordu. Bugün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Apple marka ürünler doğrudan Amazon.com.tr tarafından satışa sunuldu. Görünen o ki Amazon ve Apple arasındaki uyuşmazlık çözüme kavuşmuş.

iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch, AirPods, Apple TV ve tüm Apple ürünleri Amazon.com.tr tarafından satılıyor. Cihazların yanı sıra Apple tarafından üretilen aksesuarlar da satışa sunuldu.

Sepete Ekle kısmının altında “Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir.” yazan ürünleri sepete ekleyerek Amazon Türkiye güvencesi ile sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Apple Watch Series 7'nin yeni tasarımını gösteren görseller yayınlandı

Amazon, uzun süredir Apple ürünlerini doğrudan satmıyordu. Taraflar arasındaki anlaşmazlık sona erdiğine göre yakın zamanda büyük indirimler görebiliriz. Şimdiden bazı ürünler, diğer e-ticaret sitelerinden daha uygun fiyata sunulmaya başladı. Fiyatları takip etmekte fayda var.

Doğrudan Amazon.com.tr tarafından satılan tüm Apple ürünleri: Amazon Apple ürünleri

Amazon güvencesi ile satın alabileceğiniz bazı ürünler

• Hızlı teslimat 🤠
    10 gündür Almanya'nın siparişimi kargolamasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iade telefonları yollarlar artık

• Bu işten kullandım ben bak niye bunca zaman satılmıyordu şimdi satmaya başladılar hayırdır la.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    Ben Nisandan beri bekliyorum.

• maxpeck M kullanıcısına yanıt
    Amazon TR yokken DE üzerinden mouse pad satın almıştım 4 günde gelmişti.

• HB ile Apple anlaşmasi vardi. Anlaşma bitti herhalde Amazon'da da satiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi malını satmayan amazon, apple ürünleri sattığı için övünüyor mu diyelim.

• Türkiye de Türk gibi iş yapıyorlar. Gerçek amazon bu değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnşallah bu iyi niyet mi diyeyim kanunu mu diyeyim kötüye kullanmazlar 29 gün telefonu kullanıpta 30 .gün iade edip parasını geri alıp tekrar telefon alanları banlamaları falan lazım beğenmediysen et de art niyetliler keşke ölse

• Valla ne yalan söyleyeyim Amazon'a güvenerek onlardan Apple ürünü almam, malum her türlü iadeyi kabul ettikleri için kullanılmış iPhone, Airpods falan göndermeye kalkarlar.

Hadi ufak tefek şeyler alıyoruz güveniyoruz ama 20.000 TL'lik telefonu Apple Online Store dışında hiçbir yerden almam.

Ha 20.000 TL telefona verilmez o apayrı bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 1 Eylül 2021; 1:7:21 >
  • Adam demiş ki, ıphone 12yi bir ay deneme vakti geldi. Bir diğeride demiş ki, artık kullanılmış ürünleri gönderir dururlar.
    Başka bir şey demiyorum

• Apple TV 4k'yı görüp fiyatı görünce dedim nasıl bu kadar ucuz olur. Medya oynatıcıymış Peh!

• bu basics ürünlerini, kendi ürünlerini getirsen önce sonra apple ürünlerini satsan keşke

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Iade ürünleri tekrar satıyorlar mi gerçekten? Daha ucuza satiyolar zannediyodum

• Artık İPhone alabilirim
    Hepsiburada hiç sevmiyorum ne alsam sorun oluyor arkadaş. Yatak aldım yanında nevresim ile nevresimler geldi yatak gelmedi. Ama hepsi teslim edildi diyor

• Yorumlara bak, vallaha sizin gibi insanlarla aynı toplumda yaşadığım için utanıyorum. Size kaliteli hizmet fazla. Daha fazla şeyler söyleyeceğim de neyse

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Böyleleri çok fazla maalesef. Hayatı boyunca birileri tarafından kullanılıp kandırılan insanlar, sistemdeki açığı kullanıp kar ettiklerinde iyi bir şey yaptıklarını zeki olduklarını zannediyorlar.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.