< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1 saatte yalan olmuş :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kulakta durması hakkında bilginiz var mı hocam ? sporda kullanım için ? buds 2 var. günlük kullanımda nasıl tabir etsem durduğu yerde "gevşiyor" diyebilirim. Birşey içiyor ve ya yiyorsam düşme noktasına geliyor. Sporda ve tlfn görüşmesinde kullanmak istiyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bende aldım. bu fiyata daha iyisi zor. 30tl zubizu ve 100tl ininal ile 1120tl ye geldi. |
kulaklığı beğenmez isek iadede sorun çıkıyor mu arkadaşlar. tecrübe eden oldu mu ayrıca jabra elite 4 indirime girmiş 1.149-tl amazon Jabra Elite 4 Active Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - Güvenli Aktif Oturma Özelliği ile Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, 4 Dahili Mikrofon, Aktif Gürültü Engelleme ve Ayarlanabilir HearThrough - Siyah https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09NKSGNZ5/ref=ox_sc_act_title_13?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 15 Eylül 2022; 9:35:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 15 Eylül 2022; 10:19:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben jabrada karar kıldım hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benimde kulaklık ihtiyacım var.Xiaomi ye 1250 lira vermeye elim varmıyor bir türlü.Jabra da dip ses sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam. |