Şimdi Ara

Amazon’da Bahar Fırsatları başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
24.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar Amazon Alpha S'i 600 liraya sattı. 1000 liradan pahalı kulaklık normalde. Daha ne yapsınlar. Keşke çoğalsa böyle indirimler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bol miktarda kablo ve philips hue dan başka bi şey yok.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Benim bahsettiğim olay alışveriş yapılmaması değil. Birisi gerçek olmayan bi indirimden bahsetmiş. Bende gaza gelinmemesinden. Şu konuda yazılanlara çizilenlere bakarsanız, gaza gelip alışveriş yapan çok. Yoksa banane isteyen alır istemeyen almaz. Nacizane bi öneriydi benimkisi. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owermars -- 25 Mart 2021; 15:35:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owermars

Benim bahsettiğim olay alışveriş yapılmaması değil. Birisi gerçek olmayan bi indirimden bahsetmiş. Bende gaza gelinmemesinden. Şu konuda yazılanlara çizilenlere bakarsanız, gaza gelip alışveriş yapan çok. Yoksa banane isteyen alır istemeyen almaz. Nacizane bi öneriydi benimkisi. İyi forumlar.

1000 İndirim var ise 5 tanesi belki sıcak oluyor. Kimse salak değil kar yapmadan ürün satsın, fiyatları pompalıyorlar sonra eski kar ettikleri gerçek para değerine getiriyorlar alın size indirim. :D

• Ben ucuz ayakkabı varmı diye girdim konuya ama yanlış geldim galiba :)

• Yine amazon.tr yine hayal kırıklığı. Şu eski amazon konusunu o kadar çok özlüyorum ki.

O fırsatları kaçırdığıma... Bilseydim kredi çeker alışveriş yapardım o zamanlar.

• Ufak tefek ürünler dışında uygun birşey çıkmıyor. Trendyol bu alanda aldı götürdü. Hb biraz çabalıyor ama n11 hep seyrediyor. 11 Kasım onlara yetiyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Yine amazon.tr yine hayal kırıklığı. Şu eski amazon konusunu o kadar çok özlüyorum ki.

O fırsatları kaçırdığıma... Bilseydim kredi çeker alışveriş yapardım o zamanlar.

Amazon hayal kırıklığı değil hocam, yurtdışı de ve com da baya indirim yaptılar fiyatlar eskisi gibi iniyo zaten ama saolsun paramız çok kıymetli o yüzden fırsat yok gibi geliyor. Amazon yerine kur a biraz kızmak lazm

• RipHyper R kullanıcısına yanıt
    kısaltılmış linkle, konuyla alakası olmayan yazınızla, ne yapmak istemektesiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Mayıs 2021; 17:22:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

kısaltılmış linkle, konuyla alakası olmayan yazınızla, ne yapmak istemektesiniz?

Şikayet ettim ve blokladım. Bilinmeyen bir link bırakıyor her konuya.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.