< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon’da Bahar Fırsatları başladı (4. sayfa)
-
-
Bol miktarda kablo ve philips hue dan başka bi şey yok.
-
Benim bahsettiğim olay alışveriş yapılmaması değil. Birisi gerçek olmayan bi indirimden bahsetmiş. Bende gaza gelinmemesinden. Şu konuda yazılanlara çizilenlere bakarsanız, gaza gelip alışveriş yapan çok. Yoksa banane isteyen alır istemeyen almaz. Nacizane bi öneriydi benimkisi. İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owermars -- 25 Mart 2021; 15:35:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: owermarsBenim bahsettiğim olay alışveriş yapılmaması değil. Birisi gerçek olmayan bi indirimden bahsetmiş. Bende gaza gelinmemesinden. Şu konuda yazılanlara çizilenlere bakarsanız, gaza gelip alışveriş yapan çok. Yoksa banane isteyen alır istemeyen almaz. Nacizane bi öneriydi benimkisi. İyi forumlar.
1000 İndirim var ise 5 tanesi belki sıcak oluyor. Kimse salak değil kar yapmadan ürün satsın, fiyatları pompalıyorlar sonra eski kar ettikleri gerçek para değerine getiriyorlar alın size indirim. :D
-
Ben ucuz ayakkabı varmı diye girdim konuya ama yanlış geldim galiba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine amazon.tr yine hayal kırıklığı. Şu eski amazon konusunu o kadar çok özlüyorum ki.
O fırsatları kaçırdığıma... Bilseydim kredi çeker alışveriş yapardım o zamanlar.
-
Ufak tefek ürünler dışında uygun birşey çıkmıyor. Trendyol bu alanda aldı götürdü. Hb biraz çabalıyor ama n11 hep seyrediyor. 11 Kasım onlara yetiyor sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon hayal kırıklığı değil hocam, yurtdışı de ve com da baya indirim yaptılar fiyatlar eskisi gibi iniyo zaten ama saolsun paramız çok kıymetli o yüzden fırsat yok gibi geliyor. Amazon yerine kur a biraz kızmak lazmquote:
Orijinalden alıntı: kırılanhayallerYine amazon.tr yine hayal kırıklığı. Şu eski amazon konusunu o kadar çok özlüyorum ki.
O fırsatları kaçırdığıma... Bilseydim kredi çeker alışveriş yapardım o zamanlar.
kısaltılmış linkle, konuyla alakası olmayan yazınızla, ne yapmak istemektesiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 19 Mayıs 2021; 17:22:52 >
quote:
Orijinalden alıntı: 1234Rambo
kısaltılmış linkle, konuyla alakası olmayan yazınızla, ne yapmak istemektesiniz?Şikayet ettim ve blokladım. Bilinmeyen bir link bırakıyor her konuya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X