|
Amazon’da Bahar Fırsatları başladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aslında çok bir fırsat yok yine fiyatı yükseltip düşürmüş gibi yapıyorlar. Çok can sıkıcı bir hal aldı bu
-
Çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
M21 2599 dan 2299 a düşmüş bari az indirim olsun piyasası bu zaten. 2599 a M21 görmedik zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çöp
-
B b.. yok.
-
Bazı ürünlerde güzel indirim var.
SEAGATE BRCD Q1 SSD 240GB ZA240CV1A001
205 TL
-
Bir günde %16 değer kazanan dolar karşısında herhangi bir şeyin fırsat olabileceğini düşünmüyorum şu anda
-
Koskoca amazonsun kazandığın paranının zekatının zekatını türkiye pazarı için ayırsan rakip bırakmazsın pazarda
Amazonun parasının zekatının zekatı
$240 milyon yapıyor -
Çok teşekkürler hocam
3500 tlye bu laptoptan iyisi yok amazonHP Dizüstü Bilgisayar, 15.6'', Intel Core i3-1115G4, 4 GB RAM, 256 GB SSD, Freedos, 2N2U8EAhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08THD9SSV
-
evt aslında kötü sayılmaz ama ram takviyesi şart.
-
hocam asıl tam tersi şimdi fırsat. dolar %18 arttı. 3 gün sonra herşeye %20 zam gelir en kötü. "keşke alsaydım" diye yanarsın o zaman.
-
yarın sabah uyandığında bu fiyatıda bulamazsın .ihtiyacınızı alın yoksa boşa para harcamayın
-
284 TL yazıyor :((
Piyasada 900-1200TL arası bu ürünü 712'e bulmam çok iyi oldu.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077RV4ZLY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 22 Mart 2021; 14:18:59 > -
2010 yılı için diyorsan doğru yoktu.
İndirimlere gel. Parası olana sanırım. 300den aşağı bir şey yok masallah
-
ben 300'e "einhell tc-id 720/1 e kit" darbeli matkap aldım. 390 TL'den takipteydim.
B b.. yok. |
Çöp
|
hocam asıl tam tersi şimdi fırsat. dolar %18 arttı. 3 gün sonra herşeye %20 zam gelir en kötü. "keşke alsaydım" diye yanarsın o zaman.
|
Aslında çok bir fırsat yok yine fiyatı yükseltip düşürmüş gibi yapıyorlar. Çok can sıkıcı bir hal aldı bu |
Bir günde %16 değer kazanan dolar karşısında herhangi bir şeyin fırsat olabileceğini düşünmüyorum şu anda
|
çöp |
Bahar çöpleri
|
Ben ucuz ayakkabı varmı diye girdim konuya ama yanlış geldim galiba :) |
Benzer içerikler
- whatsapp hesap silme
- twitter video indirme nasıl olur
- reddit video indir
- biyografi sözleri
- udf nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X