İki hafta önce arkadaşıma Beats aldırdım, 1700'e aldı. 1500 civarına da bulabiliyordu da o renk için 1700 verdi. Beyaz modeli 1200 mesela şimdi. Marshall Major 3 850. Bu modelleri takip ediyorum, daha yüksek fiyata satılıyorlar. |
Amazon’da Bahar Fırsatları başladı (3. sayfa)
-
-
Link?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kullanıcı kodu varmı Amazon
-
Aldığım şeyler, kedi maması, 2 adet flash disk, 2 adet powerbank
Bende Seagate IronWolf 14 TB aldım 2130tl ye geldi piyasaya göre çok uygun geldi nefsime yenik düştüm aldım ^_^
-
Mng kargo ile gönderdikleri sürece ve başka kargo firması seçmeme izin vermedikleri sürece amazondan alışveriş yapmayacağım, mng hariç tüm kargo şirketleri adresime teslim yapıyor. Mng sistemde adres yok diye getirmiyor, amazon kendisi bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 24 Mart 2021; 14:33:50 >
Sandisk 3.1 Flash bellek çok iyi fiyat. Diğerleri fos gibi.
-
Tuvalet kağıdı bebek bezi
-
Sıcak fırsatlar bile eskide kaldi
Mobilde 100/25 vardı onu kullandım ekstra birşey yok gibi.
Sd kartı neredeyse %50 indirimli aldım. Normal dışarıdan bir dükkandan %80 fark vardı. İndirim her şeyde olmayabilir ama bir çok şeyde var.
bende bunu anlamıyorum, kişinin ilgisini çeken birşeyde indirim yoksa , yapılan genel indirime tırt diyor.
Tamam memelekette genelde yalandan indirim yapılıyor ama ben Amazondan gayet memnunum.
Yapılan indirimlerden ilgimi çeken olursa alıyorum ve Proime üyesi olduğum için kargo bile vermiyorum.
ÜStüne üstlük aynı gün teslim bile seçenekler arasında.
Geçen gün Şampuan lazım olmuştu, indirimde olunca da 4 ayrı şampuan aldım öğlen vaktiydi.
Akşam geç saatlerde teslim oldu. Yani yarım günde, takdir ettim vallahi. Üstelik kargo ücreti olmadan.
-
zaten ben bunu alacaktım sepete almıstım o zaman fiyatı 287 tl'ydi. 205'e dusunce sasırdım bırden direk atladım sımdı fiyatı 307 tl
-
Üzdün bizi Amazon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X