Bildirim
Amazon'da iPhone 12 ve iPad bu akşama özel indirime girdi: Bu akşama özel tüm indirimler!
Giriş
-
İndirime giren ipadi aynı fiyata hepsiburadadan 2024 versiyonunu alabiliyorsunuz... -
Resmî sitede 24.000 yalnız bu modellerde sim kart yok sadece Wi-Fi. Aynı modelin sim kartlısı 31.000tl. Yine de Wi-Fi olan 2024 modelini tercih ederim.
ıphone 12 de o para etmez. iPhone 13ler 34.000 seviyesine inmişken manası yok 12 almanın.
-
16 plus %7 indirimde. Çok düşmedi ama hiç yoktan iyidir. İphone 12’ye gelince n11’de 13 128 gb olanı 34.500 e satılıyor. 3500 tl farkla 13 almak daha mantıklı. -
şey yapsaydınız ya iphone 5s kampanyası
-
İndirim istemiyoruz bindirim yapmayın yeter -
Almayın paranıza yazıktır. iPhone 11-12 bunlar artık elektronik çöp. -
quote:
Amazon'da iPhone 12 ve iPad bu akşama özel indirime girdi: Bu akşama özel tüm indirimler!
iPhone 6 indirimini sabırsızlıkla bekliyorum. -
Rezil rüsva bir indirim sepeti olmuş 😁 -
Kılıf almıştım . İndirime girmiş. Aradaki farkı iade ederler mi acaba -
Hocam Merhabalar
Satıcı Amazon.com.tr ise ve Kasım ayında aldıysanız aradaki fark otomatik olarak 20 Aralık ta iade edilecektir -
Yüz yıllık iPhone 12 indirime girmiş süper!! Muhteşem fosil fırsatları -
iPad Pro 13 inç wifi M4 işlemcili ürünlerinde hep 1TB ve 2TB WiFi versiyonu var. Bu mu indirim, 256 ve 512 niye gelmiyor. İndirimden önce birton stok vardı şimdi kayboldu. Herkes 1 ve 2 tb alabiliyor mu indirim olsa ne olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 6 Kasım 2024; 22:58:32 > -
Başka marka olsa haklsın ama iPhone öyle değil 12 ile 16 arasında benim gözümde çok fark yok iPhone da mesele İOS iPhone 8 bile halen stabil
-
ciktigindan beri kullaniyorum sarj olayi 0, isterseniz bataryayi degistirin yine sarj yok. hele video falna cekerseniz hic. ilk aldigimda masallah hic bitmiyordu. full guc tasarrufunda kullaniyorum, evden cikip ofise gidince 20% gidiyor, kullanirsam 40. eski modelleri ovmeyi birakin. ha ayrica surekli arkada uygulama kapatiyor.
evet bunlar onemsizse 12 alabilirsiniz,
ha ayni paraya samsung alirsaniz 120hz ekran 10 kat daha iyi batarya yine 0 kasma olur. ios da mac airtagb kullanmayacaksaniz bi farki yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 6 Kasım 2024; 23:15:8 > -
Ben çok eski ürünlere yapılan indirime yönelik sitem ediyorum hocam, güncel ürünlerin neredeyse hiçbirinde indirim yok.
-
Eski donanımlı iPhone cihaz alıp uzun süre performans almayı bekleyenler, maalesef çok beklersiniz. Verdiğiniz paraya yazık olur. Mesela benim durum biraz öyle oldu. Elimdeki 2,5 senelik rezil performanslı iPhone 11'i de buna delil gösteriyorum. 2 sene içinde bu kadar çabuk yavaşlayan bir telefon daha önce görmedim ben. Evet kamerası iyi belki (2024 yılı için ortalama düzey) ama telefonun içindeki A13 Bionic'ten tam verim alamadıktan sonra s_okuyum kamerasına da yazılımına da. Telefonda yapacağım ne kadar iş varsa %90ını bilgisayardan yapıyorum ki sinirlenip iPhone 11'i parçalarına ayırmayayım. Telefonun batarya ömrü %84 bu arada, gayet normal seviyede. Bence yeni bir batterygate skandalı var ama bizim haberimiz yok. Diğer ülkelerde hakkını arayan insanlar biraz zorlarsa yine altından bir şeyler çıkacaktır. iPhone 12 veya 13 almayı düşünen arkadaşlara samimi tavsiyem aynı fiyat bandındaki Samsung cihazlara bakın. Çoğu kullanıcı gerçekten telefonun iyi performans verip vermediğini bile anlamaktan aciz ve bu şekilde telefon seçimi yapıyor. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanızda fayda var.
şey yapsaydınız ya iphone 5s kampanyası |
İndirime giren ipadi aynı fiyata hepsiburadadan 2024 versiyonunu alabiliyorsunuz...
|
Resmî sitede 24.000 yalnız bu modellerde sim kart yok sadece Wi-Fi. Aynı modelin sim kartlısı 31.000tl. Yine de Wi-Fi olan 2024 modelini tercih ederim. ıphone 12 de o para etmez. iPhone 13ler 34.000 seviyesine inmişken manası yok 12 almanın. |
Almayın paranıza yazıktır. iPhone 11-12 bunlar artık elektronik çöp.
|
16 plus %7 indirimde. Çok düşmedi ama hiç yoktan iyidir. İphone 12’ye gelince n11’de 13 128 gb olanı 34.500 e satılıyor. 3500 tl farkla 13 almak daha mantıklı.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X