Şimdi Ara

Amazon’da Prime Alışveriş Festivali başladı: Tüm kategorilerde indirimler var! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fiyatı 14 bindir o yarış pistinin zaten 24 binden 14 bine indirim olacağı mantıklı geliyor mu sana? Diğer siteler dediğin neresi abdullah oyuncakcılık, rüstem kırtasiye satıcıları mı?

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    14 değil, 2-3 haftadır takibimdeydi, normal fiyatı 24 bindi, primede 19.700 falan yazıp, 14,700'e falan indirdiler ama dediğim gibi normal fiyatı 24 bin TL. Carrera digital 132 DTM bull and horse. İnternette bakabilirsin.

Yurt dışı sitelerinde de en ucuz 380 dolar, yani 13.026,40 TL. Daha ithalat vergisi, nakliye giderleri ve kdv'ye girmiyorum bile. Her ne kadar inanmasaniz da amazon'da böyle indirimler olabiliyor. Mesela geçen baby einstein gitar ve piyano 5 bin TL yerine 2500 tl'ydi, oğluma aldım. Gayet de güzel urunler. Fiyat yine 5 bin TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 8 Ekim 2024; 16:17:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt

Poco F6 pro kaça aldıniz, link paylasabilirmisinz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Siyahı 29.500 TL. Satıcı amazon.com.tr, beyaz istiyordum fakat onu 31.700 tl'de tutmuşlar nedense. Sanırım siyah stoğu çok fazla.

Bu arada geçen aylarda amazon'da 25.5'i gormus bu telefon fakat telefonum çoğu zaman şarj olmamaya başladığı için hemen almak zorundaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaju waffle -- 8 Ekim 2024; 19:8:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu meşhur indirimler nerede abi? Net %30 %40 net indirimler nerede? ABD ingiltere ve bir çok ülkede indirim deyince etiket fiyatı üzerinden NET %20 30 40 indirimler olur. Bizde fiyat şişirmekten başka bir bok bildikleri yok ne amazonun ne hb ne trendyol ne başka e-ticaret platformları. Bizim ülkede neden her şey hep kataküle arkadaş? Ülkede neden 1 tanecik iyi bir şey yok? 1 tane olumlu şey gösterilmez şu koskoca TÜRKİYE' DE

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    hepimiz ilkokulda andımızı okuduk. doğruyum, çalışkanım, küçükleri korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu özümden çok sevmek. peki bu andı okuyanların şimdi kaçı böyle. toplumun birçok kesiminde sahtekarlık, dolandırıcılık, ahlaksızlık yaygınlaşmakta. hepimiz şundan muzdarip değilmiyiz."bir usta çağırdım sahtekar çıktı". "tesisatçı geldi yanlış takmış". "sıfır buzdolabı 3 yıldır arızalanıyor". "tüketici hakem heyetine başvurdum bana 3 yıl önce aldığım fatura bedeli ödensin dedi, halbuki şimdiki fiyatı 5 katı daha pahalı". denetimlerin artırılarak ama gerçekten cezasını vererek denetim yaparak düzelme sağlanacağı umudunu taşıyorum. en küçük usta bile denetleneceğini ve ceza alacağını bilmeli

• 4 hafta önceye göre, indirim adı altında 400₺ zamla satılan birebir aynı model Samsung M7 4k monitor var. Bu mu indirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prime değilim. Aldığım ürün yarım saat sonra prime festivaline dahil oldu. normal fiyatı iki katı yaptılar. prime fiyatını da 705'ten 634'e düşürmüşler.

Amazon’da Prime Alışveriş Festivali başladı: Tüm kategorilerde indirimler var!

Amazon’da Prime Alışveriş Festivali başladı: Tüm kategorilerde indirimler var!

• makine26 M kullanıcısına yanıt
    Gerçekten akla ziyan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.