Şimdi Ara

Amazon’da Prime Alışveriş Festivali başladı: Tüm kategorilerde indirimler var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon, Prime üyelerine özel indirimlere devam ediyor. Prime üyelerine özel tüm kategorilerde indirimlerin olduğu Prime Alışveriş Festivali başladı. İndirimler 14 Ekim saat 23.59’a kadar devam edecek.

Kampanya tüm kategorilerde geçerli olduğu için elektronikten cep telefonuna, bilgisayardan televizyona, giyimden kitaba, marketten oyuncağa, kişisel bakımdan kozmetiğe on binlerce üründe indirimler dikkat çekiyor.

İndirimlerden faydalanmak için aşağıdaki kampanya sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

Prime Alışveriş Festivali İndirimleri

Ayrıca Bkz.Amazon Prime nedir? Nasıl üye olunur?

Prime Üyeliği İlk 30 Gün Ücretsiz!

Ayda 39 TL'ye Prime aboneliği başlatabilirsiniz. Daha önce Prime'a üye olmadıysanız ilk 30 gün ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Prime üyeliğiniz sayesinde aynı gün teslimat ve yarın teslimat hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Ayrıca Prime Video ve Prime Gaming servislerini ücretsiz olarak kullanma fırsatı elde edersiniz.

DH Sıcak Fırsatlar İndirim Kanalımıza Katılmak için:👇

İndirimli Ürünleri Yakalamak için Sıcak Fırsatları Takip Edin!

İndirimli ürünleri yakalamak için Sıcak Fırsatlar forumumuzdaki ana konuları takip edebilirsiniz:

• Sepetimde olan ürünlerin fiyatı artmış :)

• Takip ettiğim ürünler vardı kayda değer bir indirim görünmüyor, fiyasko.

Amazon’da ayak uydurmuş bizim ülkeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Ekim 2024; 0:20:55 >
  • amazon yonetimi ya çok salak yada ilgilenmiyorlar. Şu filterleme denen şeyden habersiz mi
    hb nin sitesi kadar bile değil ama dünya markası

• Market alışverişi dışında pek bir indirim yok. Uzun zamandır da böyle Amazon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayda deger hicbirsey yok. Yildan yila amazom da trendyol hepsiburada kafasina girmeye basladi. Gecmis olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon Prime + Editör Y.Akbaş = Baş ağrısı

14 Ekim 23:59:59'a kadar herkese istirahat yazıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amazonun fiyat algoritmasi bozulmuş galiba eskiden diğer sitelerden fiyat alip özellikle bazı ürünlerde gercek indirim olurdu. Zamanında yurtdışından neler aldık neler Amazon'un bende hatrı olduğu için 3 tane prime hesabım var :) ama bu aydan sonra tek hesaba düşüreceğim duy sesimizi bezos reis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında çok güzel indirimler var ama aynı ürün yurt dışında daha ucuza geliyor amazonda yine vergiler sağolsun Dubai'de ürün 790 TL iken Türkiye'de aynı ürün indirimle 1340 TL yani aslında Amazon indirimli satıyor fakat gümrük ve ürün farklılıklari var ne yazık ki

• Amazon içinde diğer satıcılara güvenmiyorum, satıcısı Amazon olan ürünler niyeyse gitgide azalıyor,

• Bütün tuvalet kağıtlarında indirim vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine26 M kullanıcısına yanıt
    Filtreleme var ama sağlıklı çalışmıyor. İlk aramada 2 bin ürün var iken ucuzdan pahalıya sırala dediğinde 300 kayıp yaşanıyor😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İndirim adı altında indirimsiz ürünler alma aldırma.

• Poco f6 pro aldım, 4.500 TL indirim var. Carrera digital 132 yarış arabası pisti aldım, 24 binden 14 bine düştü. Diğer sitelerde 24 bin küsür hala. Noco akü takviye cihazı aldım, 16 bin kusurden 9 bin kusure dustu. Bebek bezleri, ıslak mendillerde falan da indirim var. Daha yüksek fiyatlı ürünlerde daha yüksek oranlı indirim var. Düşük fiyatlı ürünlerdeki indirimlerin göze carpmamasi normal.

• Kasımda yine fiyasko indirimler olacak. Simdiden fiyatlar yükselmeye basladı. Tabiki böyle olacak fiyat yükselmeden düşer mi hiç.

• Yalan dolan iki gün önce sepete eklediğim ürünlerin fiyatı dün gece arttı bugün indirim diye yine eski fiyata düştü

• makine26 M kullanıcısına yanıt
    Amazonun bilinçli yaptığı bir şey o. Aradığın şeyi değil farklı şeyler de önerip aldırıyor.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Kullanıcıyı bezdirirse kaçırır.Bende hb den sipariş verdim 2 adet 32 gb ddr5 ram.Ssd alacağım ama beklemedeyim.

• Bugün birşey almak için baktım başka sitede daha uygun normal olarak diğer yerden aldım bütün şirketlerin derdi bizi düdüklemek olmuş indirim falan hikaye

• Güvenlik kamerası bakıyorum Amerika'da 4 adet alabiliyorum TR'de indirimli haliyle 2 tane imtihan gibi ülkeyiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.