:) evet. 3 farklı bilgisayarda, tek mail ile aktivasyon, ömür boyu inşallah :D |
Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL (5. sayfa)
-
-
5 tane de ben aldım daha göndermedi 1 paket sigara parası
-
Hocam bu keyler nasıl birden fazla cihaz da çalışabiliyor? Mesela Vatan da satılan keyi 5 arkadaş ortaklaşa alsak hepimiz bunu kullanabilir miyiz?
-
Normal kullanıcı için performans için win 10 home daha iyi değil mi sağlam lisans diye bir siteden almıştım zamanında 50 lira civarına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4 adet aldim, 3 key göndermişler.
Doğrudan temiz kurulum windows 11 de kullanabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar,
Bireysel kullanıcı için hwid dijital lisansın (crack) bunla ne farkı var?
Ayrıca Aldığınız ürün de faturasız. Yasal bir geçerliliği yok.
bunu sistemimde denedim retail key çıktı ki en iyi lisans türüymüş yeni öğrendim, eski samsung laptopumdaki windows 7 yi ücretsiz windows 10 a yükseltmiştim
-
Crack yaparak girilen keylerden ne farkı var denilmiş veya kafalarda o tarz soru işareti bırakmış olabilir. Şöyle 5 lira 10 lira veriyorsun crack programında virüs varsa virüs bulaştırmamış oluyorsun. Ben sırf o sebeple alıyorum. Gitti gidiyor dan almıştım son format attığımda pc 2 yıldır format görmedi ve hiç bir lisans sorunu yok. Mail adresimde tanımlı Microsoft hesabımda da bazı ilişkilendirme ve programlar var hiç bir sorun yaşamadım. Buradan da aldım 1 adet kod sonraki formatımda sorun yaşarsam kullanırım diye (eski keyi yedekledim ve mail ile ilişkili ama olsun) 5 lira sonuçta.
5 liraya beklentilerinizi minimumda tutmanızı tavsiye ederim.
Hocam dijital lisansı yaptınız diyelim. Ardından hemen format atın tekrar win 10 pro kurun mesela.
Cihazı internete bağladığınız zaman otomatik lisans alıyor. Program vs. istemiyor.
Ben sanırsam 2 sene önce falan lisansladım. Hiç problem yaşamadım. Her formatta otomatik gelir.
Güvenilir kaynaklarda (lisans mephistooo2 gibi) virüs vb problemi yaşanmaz. Tercih meselesi tabiki.
-
bu keyi windows 11'e update edebiliyor muyuz sonra
update ücretsiz zaten. Edilir.
-
1 adet alkdim teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi beyler ben bu kodu aldım diyelim şu an mevcut cracklı kullanıyorum onu windows 10 pro linsans format çekmeden yapabilir miyim
-
dün akşam benim keyi yolladılar. konuyu açana teşekkürler
-
bilgisayarda windows 11 var, bunu direk windows 11 de aktif edebilirmiyiz acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 1 Şubat 2022; 11:44:13 > -
Mevcut crackı kaldır. Kaldıran programcıklar var. Lisansız duruma düşsün, öyle dene.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaştan aldığım ürün anahtarı ile etkinleştirdim. google dan arattığımda bu kodun Mart 2021 de yabancı bir sitede paylaşıldığını gördüm. Yorum sizin.
-
lisansım mesaj ile geldi, aktif oldu. şuan fiyatı 15 tl olmuş, teşekkür ederim tekrardan.
-
5 tane aldım da bana gelen giden yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X