Şimdi Ara

Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
11
Favori
27.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

:)

evet. 3 farklı bilgisayarda, tek mail ile aktivasyon,

ömür boyu inşallah :D

• 5 tane de ben aldım daha göndermedi 1 paket sigara parası

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Hocam bu keyler nasıl birden fazla cihaz da çalışabiliyor? Mesela Vatan da satılan keyi 5 arkadaş ortaklaşa alsak hepimiz bunu kullanabilir miyiz?

• Normal kullanıcı için performans için win 10 home daha iyi değil mi sağlam lisans diye bir siteden almıştım zamanında 50 lira civarına.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 adet aldim, 3 key göndermişler.

• Doğrudan temiz kurulum windows 11 de kullanabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Bireysel kullanıcı için hwid dijital lisansın (crack) bunla ne farkı var?

Ayrıca Aldığınız ürün de faturasız. Yasal bir geçerliliği yok.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

bunu sistemimde denedim retail key çıktı ki en iyi lisans türüymüş yeni öğrendim, eski samsung laptopumdaki windows 7 yi ücretsiz windows 10 a yükseltmiştim

• Crack yaparak girilen keylerden ne farkı var denilmiş veya kafalarda o tarz soru işareti bırakmış olabilir. Şöyle 5 lira 10 lira veriyorsun crack programında virüs varsa virüs bulaştırmamış oluyorsun. Ben sırf o sebeple alıyorum. Gitti gidiyor dan almıştım son format attığımda pc 2 yıldır format görmedi ve hiç bir lisans sorunu yok. Mail adresimde tanımlı Microsoft hesabımda da bazı ilişkilendirme ve programlar var hiç bir sorun yaşamadım. Buradan da aldım 1 adet kod sonraki formatımda sorun yaşarsam kullanırım diye (eski keyi yedekledim ve mail ile ilişkili ama olsun) 5 lira sonuçta.

5 liraya beklentilerinizi minimumda tutmanızı tavsiye ederim.

• daquied kullanıcısına yanıt

Hocam dijital lisansı yaptınız diyelim. Ardından hemen format atın tekrar win 10 pro kurun mesela.

Cihazı internete bağladığınız zaman otomatik lisans alıyor. Program vs. istemiyor.

Ben sanırsam 2 sene önce falan lisansladım. Hiç problem yaşamadım. Her formatta otomatik gelir.

Güvenilir kaynaklarda (lisans mephistooo2 gibi) virüs vb problemi yaşanmaz. Tercih meselesi tabiki.

• bu keyi windows 11'e update edebiliyor muyuz sonra

• update ücretsiz zaten. Edilir.

• 1 adet alkdim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi beyler ben bu kodu aldım diyelim şu an mevcut cracklı kullanıyorum onu windows 10 pro linsans format çekmeden yapabilir miyim

• dün akşam benim keyi yolladılar. konuyu açana teşekkürler

• bilgisayarda windows 11 var, bunu direk windows 11 de aktif edebilirmiyiz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 1 Şubat 2022; 11:44:13 >
  • mdiler27 kullanıcısına yanıt
    Mevcut crackı kaldır. Kaldıran programcıklar var. Lisansız duruma düşsün, öyle dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaştan aldığım ürün anahtarı ile etkinleştirdim. google dan arattığımda bu kodun Mart 2021 de yabancı bir sitede paylaşıldığını gördüm. Yorum sizin.

• lisansım mesaj ile geldi, aktif oldu. şuan fiyatı 15 tl olmuş, teşekkür ederim tekrardan.

• 5 tane aldım da bana gelen giden yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.