< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
baktım oraya henüz gelmedi
-
CMD'ye slmgr -dli yazıp lisans türüne bakabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende öyle diyerek aynı satıcıdan 5-6 ay önce almıştım şimdi lazım oldu çalışmıyor
-
Bunlar sanırım tek kullanımlık.
-
Çünkü MAK key satıyorlar. Her MAK keyin lisanslama sayısı vardır. Siz alıp kenara koyduğunuzda o key satılmaya devam ediliyor ta ki lisanslama hakkı bitene kadar.
-
bu kodlar nasıl temin ediliyor hala mantıklı cevap bulamadım gitti
microsoft çalışanları arasında köstebek var galiba el altından
keyleri patlatıyor
birileri çıkıyor işte şirket bunları toptan alıyor diyor
eee alıyor güzel kardeşimde alınan cihazlara aktive edilmesi gerekmiyor mu bu kodların
-
5 tl, 1 ekmek parasına aldım bakalım, burada ağlamaya gerek yok.
-
Benmki geldi etkinleştirdim bile
-
Ben aldım ve laptopa kurulum yaptım çalışmakta daha önce de lazımbana sitesi üzerinden çok windows key aldım hiç sıkıntı yaşamadım.
Yalnız bu keyler bios'a işlenen türden yani tek pc de kurulum yapılıyor. anakart değişirse key yanıyor tek farkı bu onun dışında aynı pcye defalarca kez kurulum yapabilirsiniz.
-
Merhaba dediğiniz gibi yaptım ''mak volume '' gibi birşeyler yazıyor. Mak key denilen şeyi satıyor bu satıcı.İptal edelim mi sizce?Belli bir süre sonunda iptal mi olacak bu key?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etkinleştirme olduktan sonra iptal olan key görmedim ben hiç. Aynı cihaza yeni kurulumlarda da "ürün anahtarım yok" deyip geçmeniz yeterli. Otomatik etkinleşiyor. Yani bu aldığınız anahtara da bir daha ihtiyacınız olmayacak. Yalnız ileri yönelik saklama amacıyla almayın. Anahtarın etkinleştirme sayısı dolarsa sonraki kurulumlarda işe yaramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 31 Ocak 2022; 2:29:25 >
-
Cihaz etkin. Sorun görünmüyor. Format sonrası key kullanmayacaksınız. Kurulum sırasında "ürün anahtarım yok" seçip devam edeceksiniz. Sistem otomatik etkinleşecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 31 Ocak 2022; 2:47:3 >
Teşekkür ederim hocam, o zaman iadeye gerek yok.
-
2 sene önce Gittigidiyordan 5 e 10 50 e satanda vardı. Satış sayısı cok diye 90 tl lik olandan almıştım yalan yok 2 senedir sorunsuz çalışıyor ama bu 5 tl ile 90 tl arasında fark yoksa giden bizim 85 olmuş :)
-
-
Daha önceden böyle ucuza almistim başka yerden sorun çıkmamıştı başka cihazda kullanılmıyordu
farklı yerlerden defalarca aldım bu şekilde sorunsuz etkinleştirdim.
sadece cihaza özel bunlar. cihaz arızalanırsa vs başka cihazda işe yaramaz .
Hepimiz zaten windows kopyası kullanmıyor muyuz hocam🫶😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X