Şimdi Ara

Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
11
Favori
27.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki adet aldım teşekkürler. Kod nereye geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zooe kullanıcısına yanıt

baktım oraya henüz gelmedi

• Zooe kullanıcısına yanıt
    CMD'ye slmgr -dli yazıp lisans türüne bakabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

bende öyle diyerek aynı satıcıdan 5-6 ay önce almıştım şimdi lazım oldu çalışmıyor Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL 

• Bunlar sanırım tek kullanımlık.

• Çünkü MAK key satıyorlar. Her MAK keyin lisanslama sayısı vardır. Siz alıp kenara koyduğunuzda o key satılmaya devam ediliyor ta ki lisanslama hakkı bitene kadar.

• bu kodlar nasıl temin ediliyor hala mantıklı cevap bulamadım gitti

microsoft çalışanları arasında köstebek var galiba el altından

keyleri patlatıyor

birileri çıkıyor işte şirket bunları toptan alıyor diyor

eee alıyor güzel kardeşimde alınan cihazlara aktive edilmesi gerekmiyor mu bu kodların

• 5 tl, 1 ekmek parasına aldım bakalım, burada ağlamaya gerek yok.

• Benmki geldi etkinleştirdim bile

• Ben aldım ve laptopa kurulum yaptım çalışmakta daha önce de lazımbana sitesi üzerinden çok windows key aldım hiç sıkıntı yaşamadım.

Yalnız bu keyler bios'a işlenen türden yani tek pc de kurulum yapılıyor. anakart değişirse key yanıyor tek farkı bu onun dışında aynı pcye defalarca kez kurulum yapabilirsiniz.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

Merhaba dediğiniz gibi yaptım ''mak volume '' gibi birşeyler yazıyor. Mak key denilen şeyi satıyor bu satıcı.İptal edelim mi sizce?Belli bir süre sonunda iptal mi olacak bu key?

• Etkinleştirme olduktan sonra iptal olan key görmedim ben hiç. Aynı cihaza yeni kurulumlarda da "ürün anahtarım yok" deyip geçmeniz yeterli. Otomatik etkinleşiyor. Yani bu aldığınız anahtara da bir daha ihtiyacınız olmayacak. Yalnız ileri yönelik saklama amacıyla almayın. Anahtarın etkinleştirme sayısı dolarsa sonraki kurulumlarda işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 31 Ocak 2022; 2:29:25 >
  • Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL

İade etmeli miyim?

Format sonrası tekrar kullanabilecek miyim bu key'i?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baydin.21 -- 31 Ocak 2022; 2:41:0 >
  • Cihaz etkin. Sorun görünmüyor. Format sonrası key kullanmayacaksınız. Kurulum sırasında "ürün anahtarım yok" seçip devam edeceksiniz. Sistem otomatik etkinleşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 31 Ocak 2022; 2:47:3 >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, o zaman iadeye gerek yok.

• 2 sene önce Gittigidiyordan 5 e 10 50 e satanda vardı. Satış sayısı cok diye 90 tl lik olandan almıştım yalan yok 2 senedir sorunsuz çalışıyor ama bu 5 tl ile 90 tl arasında fark yoksa giden bizim 85 olmuş :)

• Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL
    Etkinleştirildi ama bu Windows kopyası felan diyo normal mi arkadaşlar patlarmıyız

• Daha önceden böyle ucuza almistim başka yerden sorun çıkmamıştı başka cihazda kullanılmıyordu

• farklı yerlerden defalarca aldım bu şekilde sorunsuz etkinleştirdim.
    sadece cihaza özel bunlar. cihaz arızalanırsa vs başka cihazda işe yaramaz .

• Fırsatavcısı F kullanıcısına yanıt

Hepimiz zaten windows kopyası kullanmıyor muyuz hocam🫶😅

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.