Şimdi Ara

Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
11
Favori
27.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Anakart değiştireceğim için deneme amaçlı 1 tane aldım key in ilk 2 satırını google a yazınca direkt pdf formatında bir sitede ortaya çıktı. Mesaj olarak ekran görüntüsüyle beraber pingu denen satıcıya gönderdim ve pardon yanlış olmuş dedi ve yeni bir key gönderdi tabi ki güven vermedi. Tamam orijinal olmasını beklemiyorum ama en azından google da aratınca çıkmasın. Forumda konuları okuyunca 3 aylık key vs dediler iade oluşturdum 10 kuruş olarak geri iade almışlar amazon a yazdım evet eksik iade yapmışlar dedi tekrar bildirime aldılar.Sorun 5 lira değil vermese de olur ama google da gezen keyleri amazon gibi bir sitede satmak iade diye de 10 kuruş göndermek hiç güven vermiyor.

Resmi windows satışı olmadığını herkes biliyor zaten arkadaşlar ilan baltalamanın amacı ne? Resmi fiyatlardan haberiniz yok galiba. Çalışsın, o "Activate Windows" yazısı gitsin yeter.

www.vatanbilgisayar.com
    Microsoft işletim sistemleri vewindows yazılımları, 32 bit 64 bit windows 10 ve daha fazla işletim sistemi taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemleri/
  • Aldım, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiği lisans anahtarını

google amcada aratın satıcıların %95 sahtekar internette gezinen keyleri millete satıyorlar

örnek

HXMGW-MVW9X-JG9B6-Y8PKC-VRBVT - Google'da Ara

Satıcı: Nets Markt

Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TL

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    İptal mi etsem? Bilemedim şimdi.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Forumdakiler bu konuda daha güvenilir geliyor bana. Devamlı forumdan alırım.

• xweser X kullanıcısına yanıt

iptal etme fakat verdiği lisansı google amcada arat bulursan kişiye adam gibi lisans anahtarı yolla de anlayacağı dilden

• 3 adet alayım dedim. Hediye çeki olarak 15.03 TL yazdı. Devam dedim ücret çıkarmadı, sıfır TL yazıyor. Ama almış görünüyorum. Bu işte bir terslik var ama anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • murtigur M kullanıcısına yanıt

Amazon da hesabınızdan kuponla alışveriş yapıp bir kısmı kaldıysa ondan düşmüştür

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    İptal etmiştim, tekrar aldım. Dediğin gibi yapacağım.

• Almayın herkese aynı keyi veriyor

• Herkese aynı key verse zaten windows kullandırmaz

• ertanboyer kullanıcısına yanıt

Nasil anladınız aynı ley olduğunu, arkasında amazon var a.dan z ye alışveriş koruması var merak etmeyin amazon iade eder sorun olursa, benzeri alışveriş yaptım bir saticidan satici topuk yaptığı halde amazon ucreti tamamıyla iade etti, 5 tl icin bence fazla düşünmeye değmez, 4 key aldim hepsi de çalışıyor

• Amazon olduğu için aldım. Google'dan aratacam, çıkarsa sağlam key veya iade isteyecem.

• yenfiz kullanıcısına yanıt

4 aldınız hepsi farklı mıydı?

• yenfiz kullanıcısına yanıt

Bi arkadaş bazı no lari ni attı aynı idi ama amazon iade etti tabiki

• Resmi windows satışı olmadığını herkes biliyor zaten arkadaşlar ilan baltalamanın amacı ne? Resmi fiyatlardan haberiniz yok galiba. Çalışsın, o "Activate Windows" yazısı gitsin yeter.

Amazon'da Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 5,01TLwww.vatanbilgisayar.com
    Microsoft işletim sistemleri vewindows yazılımları, 32 bit 64 bit windows 10 ve daha fazla işletim sistemi taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemleri/
  • Faydalandık teşekkürler...

• Ben her yeni sistem topladığımda gittigidiyor'dan ucuz 15-20tl lik lisanslardan alıyorum. 2 sene kullandığım da oldu hiçbir sorun yaşamadım açıkçası.

• 2 yıl önce GG' den yine "Sahtekar bunlar, sakın almayın" denilen satıcidan 5₺' ye satın aldığım enterprise key hala sorunsuz çalışıyor...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.