Şimdi Ara

Amazon'dan aldığım Pny 128gb usb 3.0 bellek ve hayal kırıklığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Amazon'dan 128gb Pny usb 3.0 flash disk aldım. Ancak yaptığım testte yazma ve okuma hızı 42 mb civarı çıktı. Veri kopyalama hızı da bu şekilde. Msi bilgisayara usb 3.0 bağlantı noktasından bağladım. İnternette gördüğüm diğer testlerde okuma hızı 190 yazma hızı 90 mb civarıydı. Sizce bellekte bir sorun mu var? İade mi edeyim? Testi bizzat ben yaptım değerlerde herhangi bir oynama yapılmadı, videoda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkbatur -- 24 Mart 2015; 0:24:28 >

• bende almayı düşünüyorum. 64 olanı benim için ideal fakat pek güven vermedi banada. yavaş olması kadar kısa bir süre içinde bozulması durumu da var.

kargo parası vermişken 10-15 dolar fazla verip iyisini getirmek lazım galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

bende almayı düşünüyorum. 64 olanı benim için ideal fakat pek güven vermedi banada. yavaş olması kadar kısa bir süre içinde bozulması durumu da var.

kargo parası vermişken 10-15 dolar fazla verip iyisini getirmek lazım galiba

Hocam yaptığım testte yazma hızı 42 mb civarını geçmemesine rağmen 1.5 gb boyutunda Linux imaj dosyasını atarken kopyalama hızı 80 mb civarını gördü. Testler gerçek değerleri tam olarak yansıtmıyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.