Şimdi Ara

Amazon'dan Kasım sürprizi: En iyi fiyat garantisi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
11.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Aynı gün malum sitede X ürün 2999TL değil de 1299TL. Amazon'da zaten aylardır 1199TL :)

• ReaLGz kullanıcısına yanıt
    .tr varsa kıyaslarım kardeşim , sonuçta bu firmanın amazon.com ,ile hiçbir bağlantısı yok. Oradaki çekleri burada buradakini orada kullanamıyoruz. Hizmette oradakiyle bir değil ama halk sevilmeye alıştığı için , etkisi büyük oluyor sanırım :)

• Arctic mx4 4gr termal macunu 82TL den aldım. Aynı ürün teknobiyotikte 69 TL idi. Kampanya linkinden katıldım aradaki farkı amazon hesabıma hediye çeki olarak tanımlayacak.

Cansın amazon.

Çok ilginç şekilde okuduğunu anlayamayanlar var.

OECD ülkeleri arasında okuduğunu anlamada son sıralarda çıkmamızın sebebi buradan bile belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 8 Kasım 2021; 19:58:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    İndirim istiyorsan hepsiburadaya git burda beyfendi marketi var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten ne kadar çok okuduğunu anlamayan kişi varmış. Hala yanlış söylüyorsunuz. %30 muhabbeti, aynı ürünü başka bir yerde %30'dan fazla ucuza bulmanızla alakalı. Size paranın %30'unu iade edilmeyecek.

Amazon'un 100 liraya sattığı ürünü 85 liraya bulursan (%15 ucuz) sana yine 100 liranın hepsini iade edecek. Ama aynı ürünü 65 liraya (%35 ucuz) bulursan kampanya geçersiz.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    100 liranin hepsini derken başkanim ? Bence bir daha oku 15 lirasini iade edecek. Sadece Aradaki fark

Bak şimdi kardeş şöyle anlatayim sana. Bir konuda haklısın dh anlatim bozukluğu yapmiş. %30a kadarki farkin tamami derken fark 30 liraysa 30 liranin tamami demek. Ama 40 olursa muhtemelen 30unu verecek. Paranin tamami diye birşey yok. Siteye girdim hepsini okudum boyle birsey yok. Ok ?

• Amazondan 200tl ye aldıgım ürün 177tl ye düşmüş ne yapmamı önerirsiniz? Yeni sipariş edip eskiyi iade etmeyi planlıyorum.

• En iyi fiyat garantisi deyip %30 diyerek amazonu da kendimize benzettik

Editor arkadaş kendi yorumunu katarak haber yazdığı için ortalık karışmış. Amazon'un bilgilendirme sayfasından alıntı paylaşıyorum arkadaşlar açıklık getireyim konuya.

"Müşterinin formda belirttiği diğer sitede yer alan ürünün kargo dahil fiyatının Amazon.com.tr tarafından satılan ve gönderilen ürünün fatura fiyatından düşük olması halinde müşteriye aradaki fark Amazon.com.tr’deki hesabına hediye kartı olarak yüklenir. Örneğin, 100 TL’ye alınan bir ürün diğer bir sitede 85 TL ürün fiyatı ve 5 TL kargo ücreti ile satılmaktaysa (ürün fiyatı ve kargo ücreti toplanarak – örn. 90 TL), müşteriye 10 TL (100 TL – 90 TL) değerinde hediye kartı bakiyesi tanımlanacaktır."

"Ürün başına ödenecek fiyat farkı satın alınan ürünün fiyatının %30’unu geçemez."

Yani demek istiyor ki bizden aldığınız bir ürün başka bir sitede yüzde 30'a kadar daha ucuza satılıyorsa aradaki fiyat farkının tamamını iade ediyoruz. Eğer yüzde 30'dan daha fazla bir indirim söz konusu ise biz size ürünün fiyatının yüzde 30 kadarını iade edebiliyoruz anca...

• Elitforce kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam.

Özür dilerim o zaman sadece bu konudaki yazanı okuyup ona göre yorumladım.

Editör konusunda söylenecek söz bulamıyorum, birçok haber konusunda benzer mevzular mevcut.

• Kurlar patlamış, enflasyon %40 ın üstünde, gaza gelip gereksiz harcama yapmayın, önümüz sert geçecek.

• HB'dan 1 kuruş ucuza satar, olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 9 Kasım 2021; 8:34:54 >
  • Konu tam IQ testi.

Forumun hali duman.

• keriz silkeleme.

överler şimdi

"omozon cok oyo ho"

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Hayır o şekilde demiyor. Diyelim ki 100 liralık bir ürün aldınız be 24 saat içerisinde başka bir sitede aynı ürünü 70 TL’ye buldunuz. Bunu amazona bildirirseniz size 30 TL geri iade ediyor. Aynı ürünü diyelim ki 60 TL’ye buldunuz o taktirde ancak 30 TL iade ediyormuş. O zaman sizin de ürünü geri iade etme ihtimaliniz zaten var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon.US yada DE dışından alışveriş yapmıyorum. İşlemde yapmıyorum. Zira birşeyin başına TR geldimi uzak durcaksın.

örnek binance.com vs trbinance.com :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 9 Kasım 2021; 22:5:8 >
  • Arkadaş böyle editör olunuyorsa ben de olayım. Bu nasıl bir anlatım?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.