Şimdi Ara

Amazon'dan Kasım sürprizi: En iyi fiyat garantisi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
3
Favori
11.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'dan Kasım sürprizi: En iyi fiyat garantisi başladı

Kasım indirimlerinin başlamasıyla birlikte pek çok sitede çeşitli ürünler indirime girdi. Siteleri teker teker takip edip indirimleri yakalamak zor olabiliyor. Amazon.com.tr bunun için güzel bir kampanya başlattı ve bazı ürünlerde en iyi fiyat garantisi sunmaya başladı.

Amazon En İyi Fiyat Garantisi

Kasım Sürprizi ismindeki kampanyaya göre En İyi Fiyat Garantisi etiketli ürünlerden birini satın alan müşteriler aynı ürünü 24 saat içerisinde başka sitede daha düşük fiyata tespit ederse aradaki farkın iadesini talep edebilecek. Aradaki fark hesabınıza Amazon Hediye Kartı Olarak yatıracak.

Ayrıca Bkz.Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma nedir?

Bir ürün satın aldıktan sonra onun daha düşük fiyata düştüğünü görürseniz Amazon’un kampanya sayfasındaki formu doldurarak talepte bulunmanız gerekiyor. Aradaki fiyat farkı için yüzde 30'luk sınır belirlenmiş. Yüzde 30'a kadarki farklarda tamamen iade alabilirsiniz. Kampanyanın koşullarına göre az stoklu indirimler ve 5 saatten kısa süreli flaş indirimler kapsam dışında tutuluyor.

Siz de Amazon'daki indirimleri yakından takip etmek istiyorsanız forumdaki şu konumuzu ziyaret edebilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-ve-firsatlari-ana-konu--135048063

• Aradaki farkın en fazla yüzde 30'luk kısmı değil, yüzde 30'a kadar olan fiyat farkları iade edilecek.

Örneğin senin dediğin şekliyle şöyle olurken:
    Amazondan 100 liraya aldım. X sitesi 70'e sattı. Fark 30 lira, ben yüzde 30'unu alabiliyorum. Amazon bana 9 lira iade edecek.
    Amazondan 100 liraya aldım, x sitesinde 10 liraya buldum. Fiyat farkı 90 lira. Amazon 30 lira ödüyor.

Ama Amazon'un yaptığı şu:
    Amazondan 100 liraya aldım. X sitesinde 65 lira. Fark 35 lira. Amazon yüzde 30a kadar farkı ödüyor. 100 liranın yüzde 30'u yani 30 lira alıyorum.
    Amazondan 100 liraya aldım, x sitesinde 1 lira. Önemli değil, ben yine 30 lira alıyorum

Bence asıl sorun 24 saat muhabbeti. Belki 2-3 gün sonra bulacağım. O sırada paketim bana ulaşmamış bile olacak. Ama Amazon o fiyata inmeyecegi için iade etmekle uğraşacağım
    Şimdi ben ürünü satın alıp 24 saat içerisinde daha ucuzu var mı diye araştıracağıma ürünü almaya karar verip, başka sitede daha ucuza var mı diye araştırsam ve bulursam direk oradan alsam. Yok amazondan iade talep et vs işlerle uğraşmasam.

Saçma bir kampanya. Hani iddialıysan bizden daha ucuzunu bulursan ürünün parası iade yarısı kadar iade dese anlarım.

Düzenleme : yazım hataları, imla
  • müşteri memnuniyetiyle zaten farkını gösteren amazon fiyatlarla da amazon farkını ortaya koyacaktır.

• “Aradaki farkın en fazla yüzde 30’luk kısmı geri yatırılacak.” 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her şey güzel gidiyordu lakin
    “Aradaki farkın en fazla yüzde 30’luk kısmı geri yatırılacak.!!!”
    Kısmına kadar

• Amazon'da "Aradaki fiyat farkı tutarı satın alınan ürünün fatura fiyatının %30'u ile sınırlıdır." yazıyor. Ben mi yanlış anlıyorum yoksa haberde yazanla Amazon'da yazan arasında anlam farkı mı var.
    Benim anladığım, %30'a kadar garanti veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aradaki fiyat farkı için yüzde 30'luk sınır belirlenmiş. Yüzde 30'a kadarki farklarda tamamen iade alabilirsiniz.

• Hayır mesela ürün 140 liraya aldın başka bir yerde 100 TL ye buldun 30 TL sini iade edecek diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradaki farkı alacaksam, gider ucuz olan yerden alırım. Neden ugrasayim ki.

• Aman iade etmesin umrumda değil.Kargosuyla müşteri hizmetleriyle sorun yaşamadığım bir firma helali hoş olsun.

• 5 tl lik indirim cümbüşüne hoşgeldiniz…

• Şimdi ben ürünü satın alıp 24 saat içerisinde daha ucuzu var mı diye araştıracağıma ürünü almaya karar verip, başka sitede daha ucuza var mı diye araştırsam ve bulursam direk oradan alsam. Yok amazondan iade talep et vs işlerle uğraşmasam.

Saçma bir kampanya. Hani iddialıysan bizden daha ucuzunu bulursan ürünün parası iade yarısı kadar iade dese anlarım.

Düzenleme : yazım hataları, imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 8 Kasım 2021; 20:12:40 >
  • Aradaki fark %30 geçerse fazlasını iade etmiyor. Zaten alan herkes her yere bakıp alıyor. Düşük fark varsa amazondan almaya özen gösteriyorum. Diğer sitelerde çok mağdur edildim amazon bu konuda hiç üzmedi.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Valla öyle hic sorun yaşamadım çok sükür inşallah da yaşamam

• Çok eskiden hepsiburada da böyle bir uygulama yapmıştı hatta daha sonra 14 gün içersinde hepsiburada da fiyatı inerseye dönmüştü kanpanya

Tüketici hakem heyetinden dava açıp kazandığım ve kurumsal fatura kesmeyen bir platform olduğu için ben kullanmıyorum zaten hepsiburada üniversite öğrencilerine her üründe kargoyu bedava yaptı ama böyle kampanyaları görmek güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 8 Kasım 2021; 13:26:9 >
  • Al dana Amazon farkı

• Yaptıkları mükemmel bir şey. Amazon sırf %30 iade edecek diye gidipte bilerek %40 fazlasına satacak bir firma değil, bizim ahlaksız türk e-ticaret siteleriyle kıyaslamayın.

• deluxx kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkın en fazla yüzde 30'luk kısmı değil, yüzde 30'a kadar olan fiyat farkları iade edilecek.

Örneğin senin dediğin şekliyle şöyle olurken:
    Amazondan 100 liraya aldım. X sitesi 70'e sattı. Fark 30 lira, ben yüzde 30'unu alabiliyorum. Amazon bana 9 lira iade edecek.
    Amazondan 100 liraya aldım, x sitesinde 10 liraya buldum. Fiyat farkı 90 lira. Amazon 30 lira ödüyor.

Ama Amazon'un yaptığı şu:
    Amazondan 100 liraya aldım. X sitesinde 65 lira. Fark 35 lira. Amazon yüzde 30a kadar farkı ödüyor. 100 liranın yüzde 30'u yani 30 lira alıyorum.
    Amazondan 100 liraya aldım, x sitesinde 1 lira. Önemli değil, ben yine 30 lira alıyorum

Bence asıl sorun 24 saat muhabbeti. Belki 2-3 gün sonra bulacağım. O sırada paketim bana ulaşmamış bile olacak. Ama Amazon o fiyata inmeyecegi için iade etmekle uğraşacağım

• Arayüz kötü, ürün çeşitliliği kötü. Farkın iadesinde de kullanıcı dostu olmayan ilginç seçenekler vs. Hayırlı işler amazon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 30 diye yazarsan editör kardeş insanlar bunu bir oran olarak algılar. Onun yerine farklı bir ifade kullanabilirdin. Anlatım bozukluğu yapmışsın resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Kasım 2021; 5:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.