|
Bildirim
Her şey güzel gidiyordu lakin
“Aradaki farkın en fazla yüzde 30’luk kısmı geri yatırılacak.!!!” Kısmına kadar |
Aman iade etmesin umrumda değil.Kargosuyla müşteri hizmetleriyle sorun yaşamadığım bir firma helali hoş olsun.
|
“Aradaki farkın en fazla yüzde 30’luk kısmı geri yatırılacak.” 😅
|
Aradaki farkın en fazla yüzde 30'luk kısmı değil, yüzde 30'a kadar olan fiyat farkları iade edilecek.
Örneğin senin dediğin şekliyle şöyle olurken: Amazondan 100 liraya aldım. X sitesi 70'e sattı. Fark 30 lira, ben yüzde 30'unu alabiliyorum. Amazon bana 9 lira iade edecek. Amazondan 100 liraya aldım, x sitesinde 10 liraya buldum. Fiyat farkı 90 lira. Amazon 30 lira ödüyor. Ama Amazon'un yaptığı şu: Amazondan 100 liraya aldım. X sitesinde 65 lira. Fark 35 lira. Amazon yüzde 30a kadar farkı ödüyor. 100 liranın yüzde 30'u yani 30 lira alıyorum. Amazondan 100 liraya aldım, x sitesinde 1 lira. Önemli değil, ben yine 30 lira alıyorum Bence asıl sorun 24 saat muhabbeti. Belki 2-3 gün sonra bulacağım. O sırada paketim bana ulaşmamış bile olacak. Ama Amazon o fiyata inmeyecegi için iade etmekle uğraşacağım |
Hayır mesela ürün 140 liraya aldın başka bir yerde 100 TL ye buldun 30 TL sini iade edecek diyor
|
Şimdi ben ürünü satın alıp 24 saat içerisinde daha ucuzu var mı diye araştıracağıma ürünü almaya karar verip, başka sitede daha ucuza var mı diye araştırsam ve bulursam direk oradan alsam. Yok amazondan iade talep et vs işlerle uğraşmasam.
Saçma bir kampanya. Hani iddialıysan bizden daha ucuzunu bulursan ürünün parası iade yarısı kadar iade dese anlarım. Düzenleme : yazım hataları, imla |
Yaptıkları mükemmel bir şey. Amazon sırf %30 iade edecek diye gidipte bilerek %40 fazlasına satacak bir firma değil, bizim ahlaksız türk e-ticaret siteleriyle kıyaslamayın. |
5 tl lik indirim cümbüşüne hoşgeldiniz…
|
Aradaki farkı alacaksam, gider ucuz olan yerden alırım. Neden ugrasayim ki.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 8 Kasım 2021; 20:12:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 8 Kasım 2021; 13:26:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yaptıkları mükemmel bir şey. Amazon sırf %30 iade edecek diye gidipte bilerek %40 fazlasına satacak bir firma değil, bizim ahlaksız türk e-ticaret siteleriyle kıyaslamayın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Kasım 2021; 5:10:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |