Şimdi Ara

Amazon'dan Kulanık Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam.amazondan akg k450 modelini almak istiyorum.tr de çok pahalı malum.sizce mümkün mü,gönderirler mi,kargo falan ne tutar.deneyimi olan var mı?

http://www.amazon.com/AKG-K450-Premium-Foldable-Headphone/dp/B0028N78C0/ref=pd_sim_e_2

• Amazon her şeyi göndermiyor buraya. Gönderdiklerinin bazılarını da yüksek bir kargo ücretiyle gönderiyor. Bazılarınıysa da çok az..Durum biraz dengesiz yani. O yüzde en iyisi orada bir üyelik açıp sanki alacakmış gibi işlemler yapmak. Zaten bir noktadan sonra şu ürün adresinize kargolanamıyor diye uyarı alırsınız.
  • In Stock.
    We are not able to ship this item to your default shipping address.
    senin ürün.

dün klipsch in s4 vardı indirimde, tam alıyordum $32.98 ekledi sonda, hesapta kargo ücretsize gelecekti.
  • O yüzden ebay'den almak çok daha rahat. Satıcıların buraya gönderip göndermediğini baştan görebiliyorsunuz. Ve göndermeyen de az.
  • Ben Amerika'ya AKG Q460 siparişi verdim 95 dolara. Gelince detaylı incelemesini yapacagım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 40 dolar falan shipping tutuyo. ben bi denedim ne kadar tutar diye. hayır bi de kulaklık hafif küçük bişeydi. ben uzak dur derim. alıp getirecek birileri varsa o ayrı tabi. kulak içi düşünürsen re-0 var indirimde şu an üreticinin sitesinde. shipping 10$. arkadaşa aldım geldi, sorun çıkmadı. ama aradığını bulamayabilirsin bass arıyosan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    BİM’den Ürün Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.