Şimdi Ara

BİM’den Ürün Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİM yarın Apple Airpods 2.nesil satacağını duyurdu lakin internette araştırma yapınca 2018de sahte ürün olduğuna dair bilgiler var sizce sahte ürün satar mı birde Apple servislerine götürüldüğünde ürünü Apple servislerinin kabul etmediğine dair bilgiler var, ocak ayında da satış yapmıştı alıpta sorun yaşayan oldu mu hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün ben bununla alakalı apple’ın sayfasından destek bölümüne göre girdim. Airpods u seçtim. Numaranızı bırakın biz sizi arayalım vardı onu seçtim bıraktım numarayı. Apple’dan bi eleman aradı. Dedim böyle böyle bimde satılıcak alsak orjinalmıdır felan. Birebir şöyle dedi ne eksik ne fazla; “Valla orjinal mi değil mi bilmiyorum ne desem yalan olur, bimden alan arkadaşlarım var. Memnunlar” dedi 🙂
    Ya peki dedim aldığımızda fiş verecekler fatura yok bu garanti yerine geçicekmi fiş dedim. Evet geçerli dedi.

Peki sarjı kaç saat gidiyor felan şöyle böyle sordum. “Bu konuda size yalan söyleyemem, ben apple çalışanıyım ama airpods kullanmıyorum. Hiçte kullanmadım o yüzden yönlendirme yapamayacağım” dedi. Arkadaşları kullanıyormuş memnunmuş 😄 böyle bi konuşma geçti. Sanki apple çalışanı değilde arkadaşımla konuşuyor gibiydim. Acaba gerçekten appledan mı aradılar acaba diye düşündüm sonra 🙂🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumluc4 -- 19 Haziran 2020; 9:16:9 >

• Yaklasık 4 ay önce aynı ürün satıstaydı bimde 850 liraya.aldım ben seri no vs sorguladım orjinal ürün sıkıntı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dumluc4 kullanıcısına yanıt
    İşte sizde bırakmak istedikleri etki bu, sanki şirketten bir elemanla değil de arkadaşınızla konuşuyormuş gibi sorunları halletmeniz. bir nevi yapay samimiyet. sinirli müşteriyi bastırmakta çok efektif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

İşte sizde bırakmak istedikleri etki bu, sanki şirketten bir elemanla değil de arkadaşınızla konuşuyormuş gibi sorunları halletmeniz. bir nevi yapay samimiyet. sinirli müşteriyi bastırmakta çok efektif.
    Ben şu açıdan düşündüm hocam, konuya uzaklık. Sanki apple çalışanı değil. Net bi cevap veremedi çoğu şeye. Orjinalmi diyorum bilemem diyor, şöyle kontrol edebilirsiniz felanda yok. Anlaşmanız varmı diyorum bilgisi yok.

Sanırım anlatırken yanlış yakıştırma yapmışım :)

• Apple şirketinin müşteri ile konuşma tarzı hep öyle aslında arkadaşın da dediği gibi yapay samimiyet,gerçi yapay da olsa böylelikle insan rahat rahat konuşabiliyor. Bim konusuna gelirsek zamanında kablo satmıştı çakma mı değil mi diye bu tartışma olmuştu bim de daha sonra belgelerle çakma olmadığını kanıtlamıştı diye hatırlıyorum. BİM’e galiba 879 TL den gelmiş aslında çok da uygun değil zaten her yer de aşağı yukarı aynı fiyat Turkcell,mediamarkt,hepsiburada,Amazon gibi yerlerden de alabilirsin

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    ben yardımcı olmaya çalışayım

airpods'un etiketinde seri numarası olacak. onu şuraya girerseniz orijinalliğini sorgulayabilirsiniz:https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

ben yardımcı olmaya çalışayım

airpods'un etiketinde seri numarası olacak. onu şuraya girerseniz orijinalliğini sorgulayabilirsiniz:https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
    Sorguladım numarayı orjinalmiş hocam, bugün aldırdım bi yakınıma benim gidip alma şansım olmadığından. Pazartesi teslim alacağım kendisinden.

• Ben Aralık ayında 2. Nesil airpods aldim.

Gaye memnunum, Apple kendi sitesinden sorgulattım, sıkıntı yok.

• Yapay samimiyet olabilir
    Ama bana iyi hissettiriyor
    Zaten bu yüzden kazanıyorlar bence

iphone 11 için renk tavsiyesi sordun konuşmadan sonra

Sonra yanlış karar vermek istemiyorum
    Genel bi renk olsun siyah olsun madem dedim

Burada yanlış karar olmaz, gibi bir şey dedi. 14 gün içinde istediğiniz renkle değişim yapabilirsiniz dedi.
    İster istemez insan kendini farklı hissediyor, mutlu oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    yapay samimiyet kötü bir şey demiyoruz ki

sonuçta tamamen yabancı birisiyle ne kadar samimiyet kurabilirsin ki? ben de çok konuştum, kötü bir deneyim değil ama sonuçta yapay.
  • Bende Aralık ayında almıştım. Gayet memnunum. Hiçbir sıkıntısı yok. Apple ile de görüşüp sorgulattım. Ve şunu belirtmemde fayda var: ben Apple ile görüşüp garanti kaydını da yaptırdım. Sanırım ekstra Apple ile görüşmek gerekiyor garanti için. Hatta ürünün fişinin fotoğrafını çekip yollamamı istemişlerdi. Ondan sonra garanti kapsamına girdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.