Şimdi Ara

Amazon'dan monitör getirten var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AOC monitör almayı düşünüyorum. TR ile arada 700 tl fark var ama monitör olduğu için çekiniyorum kargoda hasar görmesinden vs. Monitör alıp da bu tür durumlarla karşılaşan oldu mu?

• Merhabalar, Viewsonic XG2401 sipariş verdim ve ölü piksel çıktığından dolayı yenisini istedim, ikisi de yurtiçi kargoyla gelmesine rağmen ilginçtir kutusunda ezik bile yoktu. Müşteri memnuniyeti ust düzey olduğundan gozunuz kapalı alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biostrike kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler
  • amazon üzerinden tabi monitör alınabilir, şahsenn bende buradan almadan önce oradan almayı düşünüyordum ve yaklaşık 800 lira fark vardı burada yaşadığım ölü piksel sorunlarından dolayı amazondan almaya cesaret edemedim açıkcası, ışık sızması ve ölü piksel takıntınız eğer yoksa amazondann gönül rahatlığı ile alınabilir. 30 gün içerisinde her hangi bir sorunda da zaten amazon iade/değişim işlemi gerçekleştiriyor. (buna ölü piksel ve ışık sızması dahil, bir arkadaşım sayesinde sağolsun tecrübe edindik amazon da monitör konusunda)
  • Ben de amazondan monitör getirtmiş biri olarak sorun yaşamadım. hele kargoda paketlemede hiç... Zaten kendi kolisini bir koliye daha koyuyorlar genelde. Benim aldığım monitör 27" dev bişeydi... Şüphen olmasın. Sen ölü piksel vs olursa ne yaparım diye düşün
  • Amazondan AOC i2369vm monitörünü satın aldım. Kendi kutusunun üzerine kargo bilgilerini yapıştırıp yollamışlar. ikinci bir kutu falan yoktu. Tam 6 günde elime ulaştı.
  • Gümrük vergisi olmuyor mu? amazon uk dan mı de den mi aldınız.6 günde geldi demiş arkadaş gerçekten bu kadar kısa sürede gelir mi.AOC G2460PF modele amazon güvenilir bir satıcı linki verebilecek arkadaş varmıdr.Teşekkürler.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Amazon Almanya'dan aldım. Vergiyi zaten onlara ödüyorsun. Cumartesi günü sipariş verdim. Pazartesi kargoya verildi ( Ups express saver). Salı günü ürün ülkedeydi. Ama ups sağolsun anında vekaletname vermeme rağmen cuma günü ürünü getirdi. Normalde hemen gümrükten çekseler 3 günde elimdeydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.Vergi içinde derken örneğin AOC G2460FQ bu monitör 256,93 euro görünmekte.Vergi bu fiyatın içinde mi yoksa bu fiyata vergi + kargo da ekleniyormu.Herhalde kredi kartıyla ödeme yapmışsınızdır.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Gördüğün fiyat içinde vergi olan fiyat. Kargo 49 euro üzerine bedava. Yalniz ödeme ekranına geldiğinde gördüğün fiyattan birkaç euro eksik göreceksin. Bunun sebebi Almanyadaki %20 verginin çıkarılıp ülkemiz için %18 vergi eklenmesi. Banka karti ile alışveriş yaptim. Yalniz dikkat et euro olarak cekilmiyor para en azindan kuveytturk ve yapi kredide boyle. Ben yapi kredi ile yaptim alışverişi. Euro komisyon ve kart cikaran kurulusun capraz kuruyla dolara, dolar ise yine komisyonla tl ye donusturuluyor. Ben 467 tl hesapladim alisveris oncesi. Para cekilince 3,49 önce cekildi (1 dolar sanirim) sonra da 474 çekildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok teşekkür ederim Kardeşim Elllerin dert görmesin güzel açıklamışsın.Geriye sadece cesaret edip almak kalıyor.
  • amazon.de de türkiye kargo vergi fiyatları nerede çıkıyor ben göremedim
    hocam bende bu monitörü amazon.de den almak istiyorum nasıl memnunmusunuz kargo ve gümrük bedelinisitede göremedim yardımcı olur musunuz?
  • melancholy861 kullanıcısına yanıt
    Siteye girdiğinde fiyatı 129 euro yazıyor. Ödeme kısmına gelince o 127,91 euro oluyor. Vergi ve kargo dahil 127,91 ödedim ben. Monitör güzel ve şık. Yalnız siyah seviyeleri önceki tn panel monitörüm gibi değil. Tüm ipslerde siyah seviyeleri o kadar iyi değil. Pahalı olanları bilemem. Renklere gelince monitör coşuyor. Gerçekten harika renkleri var. İncelemesine buradan bakabilirsiniz:

https://pcmonitors.info/reviews/aoc-i2369vm/

PWM aydınlatma kullanıyor bunu da belirtiyim. Eğer çok hassas gözleriniz varsa ve en ufacık titreşimi bile görebilirim derseniz rahatsız edebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.