Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kassatura

Sepete ekleme var. Ama adresi soruyor. Buna yolla deyip Devam et deyince tepki vermiyor. Ülkenize gönderilmiyor diye hata verse tamam da onu da vermiyor. Çok ilginç.

Aynen ben de 2 gün önce denemiştim. Continue desen bile sayfada takılı kalıyor. Sanırım gönderilmiyor desek daha doğru olur. Lakin Amazon.com gibi bir firmanın web sitesi normalde bu hatayı vermez. Verse 1 dakikada bile deli gibi zarar eder. Kısacası yine almak isteyenler için hüsran oldu diyebiliriz.
  • www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation 4 500GB Console [Old Model][Discontinued]: Electronics
    http://www.amazon.com/PlayStation-4-Console/dp/B00BGA9WK2/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1405341957&sr=1-1&keywords=playstation+4

Linkteki destinity bundle çok hoşuma gitti. Türkiyede sanırım bulunmuyor. Şuanda bunu yurtdışından getirtmek imkansız yorumunu yapabildim son 3 sayfadan. amazon.de dahil getirtemiyor muyuz arkaşlar ?

Türkiyede ithalatçı garantili ürünlere 1150 lira vermek istemiyorum bunları getirtebiliyorsak. Avrasya garantili 1200 civarında bulabilseydim türkiyede çok güzel olucaktı ama malesef bulunmuyor

• Uygun fiyata, 21 AY GARANTİLİ PLAYSTATION 4 PAL (Made in Japan) KONSOL+BATTLEFIELD 4 alma maceram.

Gitti Gidiyor da 119892307 seri numaralı ilanda 1300TL ye satılan, Sony Türkiye garantili Playstation 4 + Battlefield 4 ü satın aldım arkadaşlar. Fakat, PS4 bana 1100TL ye geldi diyebilirim.
    Cuma günü bana ulaştı ve üç gün boyunca saatlerce BF4 ve UFC demo oynayıp test edim. Cihaz canavar gibi hiç bir sıkıntısı yok.
    Üstelik cihazı almadan önce, satıcıdan seri numarasını istedim, Sony merkezi arayarak garanti sorgulaması yaptırdım. Sony Türkiye garantili gözüküyor ve alınanı daha 3 ay olmuş, hatta Sony depodan çıkalıda 3 ay olmuş, ev kur mağazasından alınmış
    Yetmedi, Yetkili Sony Servisini arayıp, daha önce tamir olmuş mu, her hangi bir şeyden servise gitmiş mi diye kontrol ettirdim. Kesinlikle servise gelmemiş ve orada da cihazın alındığı tarihden, alındığı mağazaya ve garanti süresine kadar her bilgiyi söylüyorlar.
    Ek bilgi: Sony tekili servisleri zaten, arıza yapan PS4 leri tamir etmiyorlarmış, yenisi ile değiştiriyorlarmış, Apple' ın iphone' a uyguladığı politkanın aynısı, bunuda öğrenmiş oldum.

Peki 1300TL ye satılan PS4 nasıl 1100TL ye gelmiş oldu.

Kutulu Battlefield = 130TL desek (Kutulu, kitapçıklı, çiziksiz, 2.bölge)
    Analog Koruyucu = 10TL desek (Satıcı sağ olsun analog koruyucularınıda gönderdi)
    Kargo = 10TL desek (Satıcı sağ olsun ücretsiz kargo hakkını kullanmış)
    Kredi Kartıma kazandığım World Puan = 50TL (GG' nin 1000TL üzeri alışverişe Worldpuan kampanyası var)
    TOPLAM = 200TL

1300TL den 200TL lik bu ekstra içeriği düşersek, daha 21 ay Sony Türkiye garantisi olan PS4' ü 1100TL ye almış oldum. Üstelik Made in Japon.
    Gerçekten iyi fiyata aldım. Satıcıdan Allah razı olsun, param helal olsun.

PAKET İÇERİĞİ

-BATTLEFIELD 4 (Kutulu, kitapçıklı, çiziksiz, 2.bölge)
    -SONY PS4 500 GB KONSOL PAL (Made in Japan)
    -DUALSHOCK 4
    -POWER KABLOSU
    -HDMI KABLO
    -USB KABLO
    -KULAKLIK
    -SONY TÜRKİYE EURASIA GARANTİ BELGESİ (21 ay daha garanti kapsamında)
    -ÜRÜNÜN KUTUSU, KİTAPÇIĞI, VS.
    -EV KUR MAĞAZASINA AİT ÜRÜNÜN FATURASI
    -ANALOG KORUYUCU (2 tane mavi renk)
    -ÜCRETSİZ KARGO

Ben gönlümden geçen fiyata aldım. Allah herkese gönlünden geçen fiyata almayı nasip etsin.

Gitti Gidiyor alışveriş sistemi son derece güvenilir. Ürünü teslim aldıktan sonra, test etmeniz için 3 gün vakit tanıyor.

Aldığım ilanın linki

Şunu da yazmadan geçemeyeceğim;
    PS4 de beni, 1080p den ziyade 60 FPS' nin akıcılığı mest etti. 60 FPS bambaşka bir deneyim, bambaşka bir duygu

• Arkadaşlar 1200TL nakidim var. Amerika'daki tanıdığıma göndereceğim. O gelirken getirecek. Herhangi bir bundle beklemeliyi miyim önümüzde çıkacak bundlelar var mı? Yoksa kol + oyun tarzında bişey mi yapayım ?
  • arkadaslar amerikadan bestbuydan gamestoptan ps4 u alsak sonra ulkeye geri donsek uc dort ay sonrada ps miz bozulsa biz bu ps yi onlara kargolayip ps nin garantisinden faydalanabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'ye gönderim açıldı arkadaşlar.Fakat pek bir esprisi kalmadı gibi.Yavaş kargo seçeneğiyle bile 1195 liraya geliyor.

N11,GG sitelerinde daha uygun ve taksitle alınabiliyor.
  • Merhaba.
    1. Amazon'dan Xbox One Gamepad alıcaktım ama şuan köydeyim. Bize yakın bir Ptt şubesi var. Onun adresini versem şubeye gelir mi ve hiç bir sorun çıkmadan alabilir miyim?
    2. Birde gümrükte vs. gibi sorunlar çıkabilir mi?
    3. Direk Amazon'da yazan parayı vericem di mi başka ücret yok? Yurt dışından ürün getiriyoruz diye vergi filan alınıyor mu?

• Bu amazondaki son sayfada çıkan gümrük tutarı miktarını ben de merak ediyorum. Acaba alan arkadaşlar bu konuyu açıklayabilir mi, bu paradan başka bir yere para veriyor muyuz eve gelene dek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patientx

Bu amazondaki son sayfada çıkan gümrük tutarı miktarını ben de merak ediyorum. Acaba alan arkadaşlar bu konuyu açıklayabilir mi, bu paradan başka bir yere para veriyor muyuz eve gelene dek?

merhaba,
    odediginiz gumruk vergisi ile Amazon sizin adiniza gumruk vergilerini odeyerek paketinizin gumrukten sorunsuzca gecmesini sagliyor.odediginiz urun+kargo+gumruk vergisi disinda hicbir ucret odemeniz gerekmiyor.alinan gumruk vergisi tahmini oldugu icin eger gumruk vergisi sizden alindigindan az ise paketiniz size teslim edildikten sonra 60 gun icinde farki size iade ediliyor.eger gumruk odediginizden fazla ise Amazon sizden farkini almayacagini garantiliyor.paketiniz adresinize sorunsuzca teslim ediliyor.

****iyi alisverisler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arke9

www.amazon.com
    Amazon.com: SteelSeries Siberia v2 Full-Size Gaming Headset with Built-In USB Sound Card (Frost Blue): Computers & Accessories
    http://www.amazon.com/gp/product/B008LT5MFA/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B008LT5MFA&linkCode=as2&linkId=X4VMVNJZYJN4LT7F

Kulaklığın linki bu. Siyah olan kulaklık 70 dolar onu gümrük için fazladan para ödemeden alabilirsin. 104 dolarlık olan var onun için ekstra gümrük parası verirsin. Zaten amazonun en son place order sayfasına gelince sana gümrük için ne kadar para ödeyeceğini veya ödemeyeceğini sana gösteriyor.

Kulaklik ucuzlamis 100 dolarin altinda artik vergisiz alinabilir

www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation Gold Wireless Stereo Headset - Jet Black [Old Model]: Wireless Stereo Headset: Video Games
    http://www.amazon.com/gp/product/B00HVBPRUO/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00HVBPRUO&linkCode=as2&linkId=O2COLCKMJMJ6FAME

Ayrica bu kulaklik da guzel bir alternatif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924F1980 -- 27 Temmuz 2014; 12:22:07 >

• Arkadaşlar GG de gayet uygun fiyata satılıyor. Yani sizin yurtdışından aldığınız üründe ne gibi bir artı oluyor?

• Teknosada ps4 fiyatlari 100tl geri cekildi arkadaslar fiyatlar yavas yavas ucuzlayacak.
    Ps4 kullanicilarina bir sorum.var logitech f710 kablosuz gamepad ps4te kullanilabiliyor mu?

• quote:

quote:

Kulaklığın linki bu. Siyah olan kulaklık 70 dolar onu gümrük için fazladan para ödemeden alabilirsin. 104 dolarlık olan var onun için ekstra gümrük parası verirsin. Zaten amazonun en son place order sayfasına gelince sana gümrük için ne kadar para ödeyeceğini veya ödemeyeceğini sana gösteriyor.

Kulaklik ucuzlamis 100 dolarin altinda artik vergisiz alinabilir

www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation Gold Wireless Stereo Headset - Jet Black [Old Model]: Wireless Stereo Headset: Video Games
    http://www.amazon.com/gp/product/B00HVBPRUO/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B00HVBPRUO&linkCode=as2&linkId=O2COLCKMJMJ6FAME

Ayrica bu kulaklik da guzel bir alternatif

Verdiğim link trye gönderim yapmıyor . Yapanı

• İlgili arkadaşlar bakabilir mi lütfen? Konunun geçmişini kontrol ettim zaman zaman amazondan getirtmişsiniz ps4ü zaman zaman gönderilmemiş çeşitli aksaklıklar yaşanmış. (vergi değişimi, adresi kabul etmeme, stok sorunu gibi) Şu an ben sipariş verebilir miyim sorunsuz şekilde? Eğer ki verebilirsem avantajlarım neler olur? Şuan çeşitli sitelerde ithalatçı firma garantisi adı altında 1150 tl gibi bir fiyat biçiyorlar bu da yaklaşık olarak amazon fiyatına denk geliyor. Ne yapmalı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosovalii

İlgili arkadaşlar bakabilir mi lütfen? Konunun geçmişini kontrol ettim zaman zaman amazondan getirtmişsiniz ps4ü zaman zaman gönderilmemiş çeşitli aksaklıklar yaşanmış. (vergi değişimi, adresi kabul etmeme, stok sorunu gibi) Şu an ben sipariş verebilir miyim sorunsuz şekilde? Eğer ki verebilirsem avantajlarım neler olur? Şuan çeşitli sitelerde ithalatçı firma garantisi adı altında 1150 tl gibi bir fiyat biçiyorlar bu da yaklaşık olarak amazon fiyatına denk geliyor. Ne yapmalı sizce?

Suanda amazonun fazla esprisi kalmadi gibi turkiyeden rahat rahat ayni fiyata alinabiliyo

• direk amazon yerine amerikada sanal adres verip oradan türkiyeye kargo gönderen sitelerin biri kargo parası olarak $76 istiyor, doları 2den alırsak düz hesap 960 TL iyi değil mi, hesap yaptığım sitede daha önceki alışverişimde gümrüklük işim olmamıştı meblağ yüksek olmasına rağmen yine de mesaj attım ilgilenen varsa sonucu yazayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosovalii

İlgili arkadaşlar bakabilir mi lütfen? Konunun geçmişini kontrol ettim zaman zaman amazondan getirtmişsiniz ps4ü zaman zaman gönderilmemiş çeşitli aksaklıklar yaşanmış. (vergi değişimi, adresi kabul etmeme, stok sorunu gibi) Şu an ben sipariş verebilir miyim sorunsuz şekilde? Eğer ki verebilirsem avantajlarım neler olur? Şuan çeşitli sitelerde ithalatçı firma garantisi adı altında 1150 tl gibi bir fiyat biçiyorlar bu da yaklaşık olarak amazon fiyatına denk geliyor. Ne yapmalı sizce?

merhaba, Amazondan satin alirsaniz Turkiyeye gonderiyor.

urun fiyati $399.00

kargo $53.67

gumruk vergisi $117.27

toplam $569.94

buda yaklasik 1223.95 liraya denk geliyor.

gorunuse gore Turkiyede satilanlardan daha pahaliya geliyor.satin aldiginiz takdirde urun evinize kadar sorunsuzca geliyor.

Not:Amerikada yerel adres satan firmalardan birini kullanip paketinizin o sirket uzerinden gonderdiginiz taktirde Amazon hicbir sorumluluk kabul etmiyor.(kirilmis yada farkli bir urun)

• arkadaşın dediği gibi amazon benim dediğim yolu kullanırsanız sadece amerika adresine kadar sorumlu.
  • Merhaba arkadaşlar. Dün ps3ümü sattım bügünde ps4 almaya gittim. Istanbulda khalkedon veya kardeşler elektronikten yapıyorum alışveriş fakat bugün kapalılar diye Kadıköy'e gittim almak için. Ama adamları görünce vazgeçtim dedim bildiğim yerden alıyım. Pek güvenilir gelmedi bana oraları bi sorun çıksa gitsem döverler gibime geldi:)) yarın gidip khalkedondan alıcam spot olanını 1100tlye fakat alırken dikkat etmem gereken şeyler varmıdır?pal veya ntsc olması veya başka bunun gibi noktalar varmı acaba?

• avedist A kullanıcısına yanıt
    spot olanına 1100 lira verillir mi ya? fırsatlar forumunu takip et orda spotları 850 liraya bile alan arkadaşlar vardı parana yazık
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.