Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'dan oyun siparişleri kaç günde geliyor? FIFA15'i pre-order yapmayı düşünüyorum, daha önce bir iki başlıkta daha sormuştum ancak cevap alamadım, sanırım en doğru konu ve cevap bu başlıkta verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen1903

Amazon'dan oyun siparişleri kaç günde geliyor? FIFA15'i pre-order yapmayı düşünüyorum, daha önce bir iki başlıkta daha sormuştum ancak cevap alamadım, sanırım en doğru konu ve cevap bu başlıkta verilir.

Sputçulardan al gitsin hocam günü geldiğinde
  • Beyler Amazon'dan alınca garanti oluyor dimi ?
  • egemen1903 E kullanıcısına yanıt
    Ödeme şekline bağlı, 25 dolar verirsen 2 gün diğer türlü 10-12 güne geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikadan ps4 getirtmek için ne kadar gerekli? 400 konsol buna gümrük ve kargo eklersek ne ücret ne olur

• Ben amerikadan getirttirdim fakat 120v yaziyor sadece, 220v da calistiran varmi bu cihazi direk. Okadar sayfa gezdim duzgun cvp bulamadim

• Bende mi burdan alaydım ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisi varmi? Yoksa degmez ugrasmaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: xymox

Ben amerikadan getirttirdim fakat 120v yaziyor sadece, 220v da calistiran varmi bu cihazi direk. Okadar sayfa gezdim duzgun cvp bulamadim

sadece 120 Volt yazamaz, cihazlar tüm dünya gerilim değerlerini destekleyecek sekilde üretiliyor.
    AC Input 100 - 240 V AC olması lazım.
    Bu da cihazın Amerika'da (110 V AC) ve Avrupa, Türkiye,vs.. (220 V AC) her yerde sorunsuz, baska ekstra bir aparata gerek kalmadan çalısabilecegini gösterir.
    Yani ister Amerika'dan al ister Uganda'dan ister Gaziosmanpaşa'dan tak elektriğe sorunsuz çalışır.

Eger sadece 120 V yazıyor diyorsan, SS yüklede bi bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Ben amerikadan getirttirdim fakat 120v yaziyor sadece, 220v da calistiran varmi bu cihazi direk. Okadar sayfa gezdim duzgun cvp bulamadim

sadece 120 Volt yazamaz, cihazlar tüm dünya gerilim değerlerini destekleyecek sekilde üretiliyor.
    AC Input 100 - 240 V AC olması lazım.
    Bu da cihazın Amerika'da (110 V AC) ve Avrupa, Türkiye,vs.. (220 V AC) her yerde sorunsuz, baska ekstra bir aparata gerek kalmadan çalısabilecegini gösterir.
    Yani ister Amerika'dan al ister Uganda'dan ister Gaziosmanpaşa'dan tak elektriğe sorunsuz çalışır.

Eger sadece 120 V yazıyor diyorsan, SS yüklede bi bakalım.

Buyur kardeşim yalan yok :)

• xymox kullanıcısına yanıt
    valla hocam helal olsun, nerden bulup getirdin bunu ya..
    dünya kadar foruma baktım ama kesin bir yanıt bulamadım, resmi PS forumunda da senin sorunun aynısını sormuslar ama kitap dolusu laf yazmıslar bir kişi de dogru cevabı vermemiş anasını satayım.
    ben bilemedim lakin Amerika direkt 120 Volt ve 60 Hz Frekans kullanıyor, yani bu ürün sadece amerika pazarı için üretilmiş olabilir.. Ayrı bir ekipman alıp kullanman gerekebilir.
    Bende Amerika'dan getirdim fakat benimkinin voltaj aralıgı 100 - 240 Volt oldugu için direk kabloyu takabildim, bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

valla hocam helal olsun, nerden bulup getirdin bunu ya..
    dünya kadar foruma baktım ama kesin bir yanıt bulamadım, resmi PS forumunda da senin sorunun aynısını sormuslar ama kitap dolusu laf yazmıslar bir kişi de dogru cevabı vermemiş anasını satayım.
    ben bilemedim lakin Amerika direkt 120 Volt ve 60 Hz Frekans kullanıyor, yani bu ürün sadece amerika pazarı için üretilmiş olabilir.. Ayrı bir ekipman alıp kullanman gerekebilir.
    Bende Amerika'dan getirdim fakat benimkinin voltaj aralıgı 100 - 240 Volt oldugu için direk kabloyu takabildim, bir sıkıntı yaşamadım.

Müşteri hizmetlerini arayip sordum yardımcı olmuyorlar ama müşterilerimizden kullanan var diyor acayip bişi..Teknik servis aradım oda anlamıyormuş :D
    Hiç bir yerde cevap yok anlıyacağın..Sonynin kendi forumunda bile o kadar kişi sormuş ama bir yetkili dahi cevaplamamış.

Mesala bu konu.
    http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/Will-us-ps4-work-on-220v/td-p/42497437

Amazondan bunu mu siparis etsek ne aleti daha acamadık bile :D
    www.amazon.com
    Amazon.com: Goldsource 500W Step Up & Step Down Voltage Transformer Converter, STU-500 Heavy Duty Continuous AC 110-120V to 220-240V Converter with US Standard & Universal Outlets and DC 5V USB Port, 500 Watt: Everything Else
    http://www.amazon.com/Goldsource%C2%AE-Voltage-Converter-Transformer-ST500/dp/B0022QOSDK/ref=pd_sxp_f_pt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xymox -- 2 Temmuz 2014; 22:32:43 >

• Ups
  • quote:

Ups

sıkıntı olmayacaktır direkt prize takıp oynayabilitsin.
    içindeki güç kaynağı 100-240V aralığında çalışmakta.

Sana garanti veriyorum,
  • Ben hizlial.com'dan 1100 TL'ye satın aldım PS4'ü. bence bu saatten sonra ABD'den getirtmek anlamsız. Çek takas bölümünden 10 TL'ye 150 TL'lik indirim çeki aldım, 100 TL'de maxipuan geldi. Toplamda 1111 TL çıktı cebimden kargo dahil.

ABD'ye göre biraz daha pahalı ama 2 yıl garanti + risksizlik + 220 volt uyum derdi olmaması için değdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Ben hizlial.com'dan 1100 TL'ye satın aldım PS4'ü. bence bu saatten sonra ABD'den getirtmek anlamsız. Çek takas bölümünden 10 TL'ye 150 TL'lik indirim çeki aldım, 100 TL'de maxipuan geldi. Toplamda 1111 TL çıktı cebimden kargo dahil.

ABD'ye göre biraz daha pahalı ama 2 yıl garanti + risksizlik + 220 volt uyum derdi olmaması için değdi.

10 TLye 150 TLlik indirim çeki alma sürecini anlatabilir misiniz?
  • kroato kullanıcısına yanıt
    Forumda ikinci el bölümünün altında çek satış ve takas diye bir bölüm var. Oradan bakabilirsiniz.
  • quote:

Ben hizlial.com'dan 1100 TL'ye satın aldım PS4'ü. bence bu saatten sonra ABD'den getirtmek anlamsız. Çek takas bölümünden 10 TL'ye 150 TL'lik indirim çeki aldım, 100 TL'de maxipuan geldi. Toplamda 1111 TL çıktı cebimden kargo dahil.

Yorum

Hocam hizlial.com da ki yorumların birinde cihazın NTSC-J olduğu ve bu yüzden onaylama tuşunun X yerine O olduğundan bahsediyor.

NTSC-J ler Japon makineler olduğu için X ve O tuşları bir birinin tersi işler yapar..

Sizin aldığınız makine NTSC mi PAL mı?
    Sony Türkiye garantili mi? İthalatçı garantili mi?

Gerçekten güzel fiyata almışsınız, kafamdaki soru işaretleri netleşirse bende almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 19 Nisan 2016; 16:48:28 >

• Ntsc j hocam. X ve O nun yerleri farkli. Ama bu fiyata isterse ucgen ile kare de yer degistirebilir

• quote:

Ntsc j hocam. X ve O nun yerleri farkli. Ama bu fiyata isterse ucgen ile kare de yer degistirebilir

Anladım. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.