Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler Sony eurasia garantili ps4 e amazondan aksesuar (ps camera + dualshock 4 ve oyun (fifa14+infamous) alsak sorun olur mu? Malum 40 dolarlık fifaya 200 küsür tl fiyat çekiliyor.
  • RockStar. kullanıcısına yanıt
    amazon oyunlarda tr'Ye yollarken kıllık çıkarmasın da ..onun dışında sıkıntı çıkmazsa %20 öder alırsınız ..tabi kargo + gümrük ile ne kadar uygun gelir orası size kalmış bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

amazon oyunlarda tr'Ye yollarken kıllık çıkarmasın da ..onun dışında sıkıntı çıkmazsa %20 öder alırsınız ..tabi kargo + gümrük ile ne kadar uygun gelir orası size kalmış bir durum.

kamera + ds4 + 1 oyun türkiyede 600 tl falan tutuyor rahat. amazondan alırsam 70 dolar infamous + 60 dolar ds4 + 60 dolar kamera.

190 dolar + gümrük + 25 dolarda kargo desek. gümrük ne kadar tutar ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockStar. -- 24 Mayıs 2014; 23:52:09 >
  • Infamous, killzone , şayet almaya değer bulursanız knack oyunları Amazon.de'de türkçe arkadaşlar.Altyazı da ses de Türkçe .

Ps4 almak isterseniz amazon.de fiyat olarak şuan uygun mu bilmiyorum , alacaksanız stokta varken almayın.

Neden diyeceksiniz .Ön sipariş verip stoklara gelmesini beklerseniz amazon.de kargo masrafını hatta ve hatta gümrüğü kendisi ödüyor.

Ben ve bu forumdan bir arkadaş bu şekilde ödüllendirildik bir şekilde.Kargo+ gümrük

Ps4lerinize kavuşmanız dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Infamous, killzone , şayet almaya değer bulursanız knack oyunları Amazon.de'de türkçe arkadaşlar.Altyazı da ses de Türkçe .

Ps4 almak isterseniz amazon.de fiyat olarak şuan uygun mu bilmiyorum , alacaksanız stokta varken almayın.

Neden diyeceksiniz .Ön sipariş verip stoklara gelmesini beklerseniz amazon.de kargo masrafını hatta ve hatta gümrüğü kendisi ödüyor.

Ben ve bu forumdan bir arkadaş bu şekilde ödüllendirildik bir şekilde.Kargo+ gümrük

Ps4lerinize kavuşmanız dileğiyle...

Amazon.com dan alsak türkçe olmuyormu acaba çünkü şuan 50 lira kadar bir fark var teşekkürler.

• @Woodss

Almanya dışında Amerikada vs Tr dublaj ve altyazı yok maalesef.

• Arkadaslar! Amazondaki "Tahmini vergi" ucretini de fiyata eklemis, sanirim bir musavir atamasi var, gumruk islerini hallediyor...yeni bi sey mi? eskiden , TR ye YOK! diye kestirip atiyordu.

Ben TR de bulunmayan bir bilgisayar kasasini vesairesini almayi dusunuyorum, islemci, anakarti gondermiyor ama kasa gelebiliyor...

Kredi kartim ile, TRY moduna getirmem daha pahaliya mi patliyor?
    toplamda 600$ dolarlik bir alisveris. vergi ve shipping de 200 kadar... Artik gumruge kendim gidip ilgilenmek zorunda kalmam herhalde?

Ebay deki alisverislerim bu kadar yuksek olmuyordu, bazen paketler hic gelmiyordu.. amazon bu konularda "refund" gibi davranislarda bulunuyor mu?

Baska riskler varsa da, aciklarmisiniz lutfen.
  • origins O kullanıcısına yanıt
    import fee ekli sekilde gostermişse gözün kapalı al dostum ..amazonda kesinlikle paran kalmaz.
  • Arkadaşlar Fransada oturuyorum. Bu ürünü Amerika fiyatından almak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kikiru

Arkadaşlar Fransada oturuyorum. Bu ürünü Amerika fiyatından almak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

www.amazon.com çalışmıyor mu?
  • Aklıma çok takıldı Amerika'dan Playstation 4 getirticem pasaporta geçirme filan gerekiyormu ?
  • www.amazon.com
    Amazon.com: PlayStation 4 500GB Console [Old Model][Discontinued]: Video Games
    http://www.amazon.com/gp/product/B00BGA9WK2?ie=UTF8&camp=1789&creativeASIN=B00BGA9WK2&linkCode=xm2

Amazon artık Türkiye'ye göndermiyor mu? Satın alma sayfasına gelemiyorum, hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

http://www.amazon.com/gp/product/B00BGA9WK2?ie=UTF8&camp=1789&creativeASIN=B00BGA9WK2&linkCode=xm2

Amazon artık Türkiye'ye göndermiyor mu? Satın alma sayfasına gelemiyorum, hata veriyor.

açıkcası amazonun pek avantajı kalmadı burdan almanız daha iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

açıkcası amazonun pek avantajı kalmadı burdan almanız daha iyi bence

Haklısınız hocam, kredi kartı kampanyaları ile iyi fiyatlara geliyor ama Amazon'un garantisi bizim bu ithalatçılardan daha sağlam geliyor insana. Gerçi onu da Amerika'ya yollamak falan uzun iş. Şu Sony garantili PS4'ler 1200 lira seviyelerine inse harika olurdu.

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    şu sıra pek ineceğini düşünmüyorum ama yeni yıla doğru dolarda bir sürpriz olmazsa düşer diye düşünüyorum zaten almak içinde açıkçası acele etmeyin derim oynanacak çok fazla oyun yok...gtayı ps3 de oynamadıysanız büyük ihtimal bundle çıkıcaktır o zaman alırsınız
  • internasyonel mi garantisi bilen var mı?
  • Zaten gönderim alamayacaksınız ama yine de bilgilendireyim. 1 yıl US garantisi vardır ayrıca ilk ay da amazon.com garantisi vardır. Yani bir ay içinde bi probleminiz var ise amazon her şeyi ile ilgileniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Zaten gönderim alamayacaksınız ama yine de bilgilendireyim. 1 yıl US garantisi vardır ayrıca ilk ay da amazon.com garantisi vardır. Yani bir ay içinde bi probleminiz var ise amazon her şeyi ile ilgileniyor...

sağolun hocam. Türkiyede ucuzlamış fiyatlar.
    www.n11.com
    Sony Playstation 4 - PS4 Oyun Konsol - n11.com
    http://www.n11.com/sony-ps4-500gb-black-konsol-P22051152
    mesela en ucuz bulduğum bu. bunu almayı düşünüyorumda dünn beyaz ps4 tanıtıldı onu mu beklesem diyorum. daha şık ama controllerii filan kir tutabilir diye de endişeleniyorum.

• Arkadaslar konu acmistim ama buradaki arkadaslardan bilen vardir belki bana yardimci olursaniz memnun olurum

quote:

Arkadaslar lutfen doviz ile ilgilenen konuyu bilen kisilerin yardim etmesini rica rica ediyorum.

Bir zamanlar sicak firsatlarda okumustum dolar kuru haftasonlari düşer diye.ya da tam tersi hatirlayamiyorum.

Dogruluk payi var midir?

En avantajlisi ne zaman dolarla alisveris yapmak icin ve hangi bankadan?

Su anda enpara,finansbank fix,yapi kredi,ing bank kartlarim var 150 dolara amazondan bir ürün alip bir yakinimin adresine gondertecegim o gelirken bana getirecek.

Ucret kucuk gorunebilir ama ben devamli ufak tefek oyun olsun(sterlin ile) yurt disindan aliyorum o nedenle bunlari bilmek faydali olacaktir

Tesekkur ederim

• bır arkadasım bu yaz amerıkaya gıdıyor ve bende ona ps4 aldırmayı dusunuyorum kendım ıcın 400 dolar olması cazıp kılıyor amerıkadan almayı benım sorum burada calısır mı vs degıl 400 dolardan daha fazla masraf cıkmaması ıcın ne yapmak gerekır ? kutuyu acmak mı lazım kutusuz mu getırmek lazım yoksa normal sekılde bavuluna koysa getırese sorun olur mu sımdıden yardım edecek arkadaslarada tesekkur edıyorum
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.