Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurr.611

quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Orijinalden alıntı: Frue

hay maşallah gerçekten 800 tl mi yoksa ps4 dahilmi.? bide şu region nedir hocam ?

800 liraya alanlar doların kaymak olmadığı son dönemde amerika amazondan temin ettiler.onların aldığı dönemde zaten euro dolardan yüksekti amazon.de'ye göre.Bugün de euro dolardan daha yüksek fakat mart ayında 3 oyunlu ps4 bundle'ının gönderime açılmasıyla 800 değil belki ama 3 oyunun içinde olduğu bir pakete göre gayet de iyi bir fiyata alabildik bir kaç kişi amazon.de'den.

Şanslıymışım ki amazon vergiyi de almadı 20 euroluk ek tutarı da. 1280 liraya almış oldum pal ps4ümü ve 3 TÜRKÇE oyunumu

Yanında gönderdikleri oyunlarda türkçe seçenegi mevcut mu? Birde vergi ne kadar alıyorlar? Son olarak bu kargo ve vergi parası kesilmeme işi nasıl oldu hocam

Öncelikle mobilden gönderdiğim için alıntıyı sondan nasıl alındığını bulamadım kusura bakmayın.

Evet Onur gelen oyunlar türkçe ses ve altyazıya sahip. Vergi almadılar amazon vergiyi ve 19 euroluk masrafı kendi ödedi.Nedenine gelince net olmamakla birlikte bir kaç ay önce ön sipariş verip beklediğim için özür mahiyetinde vergiyi ve masrafları amazon ödedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar cahil insanlar var ve bu cahilliklerini ulu orta gösterme çabalarındalar. Bi sayfa öncesini okusalar kurtulacaklar ama yok işte, her sayfa ayrı ayrı yazmaktan ben bıktım bunlar bıkmadı. Neyse kimsenin taktığı yok zaten kendi kendilerini sinir olsunlar, çekerler giderler sonunda :)
  • Amazon.de TR'ye gönderimi tekrar açtı benim anladığım kadarıyla.
    İlgilenen arkadaşlar varsa bi bakabilir.
    Gerçi şu an 468 Euro'luk tek başna PS4'ü almak çok karlı olmuyor sanırım.
    Bundle paketleri beklemek daha iyi olabilir.
  • Killzone Knack Infamous'lu Bundle paketi de tekrar TR'ye gönderime açmış amazon.de.
    Vergilerle birlikte 515Euro'ya geliyor anladığım kadarıyla. Ki o fiyat bile 3 oyunlu PAL makinalı bundle için iyi sayılabilir TR koşullarında.
    Ki iade edilme ihtimali de olabiliyor bildiğimiz gibi. 419 Euro civarlarına kadar iade edilmesi mümkün hatta şanslıysak.
    Bilemiyorum açıkçası. Napsak alsak mı ?
  • İyi fırsat almayanlar için..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonun müşterisi için yaptıklarını ağzım açık okudum şuan bu nasıl hizmetmiş arkadaş kendi ülkemizdekiler bizi süründürüyor özürünü yediğimin amazon
    çakal türkler sayesinde yakında tüm ürünlerin gönderimini keserlerse hiç şaşırmam yalnız.satıcımız ayrı çakal alıcımız ayrı çakal bide dürüst milletiz diye geçiniriz..
  • Amazondan DS4 veya ps4 oyunları almak içinde aynı şeyler geçerli mi? Ve bunlar daha ucuz şeyler olduğundan sizce gümrüğe takılma olasılığı nedir?
  • Bence hiç mantıklı değil burdan pahalıya geliyor denedim zarar ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

Bence hiç mantıklı değil burdan pahalıya geliyor denedim zarar ettim

Hocam bir ds4(59dolar) birde 40 dolarlık oyun alırsan limit 100 dolar olacak şekilde kargo dahil 260 liraya eline geçmesi lazım burada oyun+ds4 400 lira yapacak neredeyse.siz 100 doları aştınız gümrük vergisi falan mı ödediniz yoksa beklenmedik masraf mı çıktı?ben haziran gibi bu yöntemle almayı düşünüyordum siz pahalı oldu diyince merak ettim

• -Mudvayne- kullanıcısına yanıt
    Ben aldığım zaman sadece killzone 39,99$ dı ds4 ile dediğin fiyata geliyordu fakat kz ingilizce olduğundan ve Türkçesi 80-90 arası gibi fiyatlara satılıyorken forumda kol yine 160 lira gibi fiyata geldi zaten burda bu civarlarda spot piyasası bu söylediklerim

• Amazon ile abd den bir aracıyla getirmek arasında fiyat farkı var mı? Gümrük ve kargoyu çıkarırsak bir de abd deki mağazalardan uygun alınsa tahminen ne kadar fark olur?

• Acaba YapıKredi'nin kartlarında amazon için taksit seçeneği var mı ? Bir ara finansta ya da Garantide böyle bi olay varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

Amazondan DS4 veya ps4 oyunları almak içinde aynı şeyler geçerli mi? Ve bunlar daha ucuz şeyler olduğundan sizce gümrüğe takılma olasılığı nedir?

117. sayfada bi arkadaş güzel açıklamış oyunları dijital olarak indirebiliyormussun adres kısmına usa adresi yazman gerekiyormuş.Gümrük kargo falan yok indirim denk getirdin mi spot piyasadan çok daha ucuz olur
  • zamanında ps4ü dhl ile gelen arkadaşlar varmı? gümrük prosedürleri nasıldı beni aydınlatabilirmi ?

• beyler bılıyorum amazon konusu affınıza sıgınarak soruyorum merak ettımhttp://www.sanalreyonum...on-4-500gb_1009879.aspx <<<burada neden bu kadar ucuz bu urun beyler resmı dıspırıtor yazıyor musterı hızmetlerı aradım acmadı fıkrı bılgısı olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

zamanında ps4ü dhl ile gelen arkadaşlar varmı? gümrük prosedürleri nasıldı beni aydınlatabilirmi ?

Telefon açıyorsunuz ürün gümrüğe girdiğini görür görmez, kargo numaranızı adınızı soyadınızı veriyorsunuz onlar da emailinize temsil yetki formunu yolluyorlar.oraya kimlik bilgileri , ürünün adı 1 imza , kimlik fotokopisi (foto.'ını çekip yollayabilirsiniz emaille)ni ekleyip onlara emaille yolluyorsunuz. ardından emaili onaylıyorlar ve ürün gümrükten çıkıyor.

Tabi bu verginin amazon tarafından karşılandığı durumda geçerli.

Diğer türlü ödenmesi gereken bir gümrük vergisi varsa önce bunu ödeyip ardından yukarıdaki işlemleri yapıyorsunuz.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    çok sağolasın hocam cevap için monitör almıştımda vergisini zaten ödeme kısmında aldı, numara 4440040 doğrumudur ? birde maili gönderen adresmi geri gönderiyoruz ?

• Rica ederim Intrepid

Ben dhl istanbul havaalanı kısmını aradım çıkan olmamıştı.sonra çağrı merkezini aradım sanırım yazdığın numaraydı .

Karşına aynı bankalardaki gibi müşteri hiz. görevlisi çıkıyor ve kendi email adresine göndermenizi istiyor.zaten bu adres de form için size gelen adrestir.

Fakat bu personellerin birbiriyle haberleşmesi yok.Ayşe hanımla görüştüyseniz atıyorum ayse@dhl.... oluyor.2. kez telefon açarsanız karşınıza ahmet bey çıkıyor o da bana gönderin diyebilir.

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    hocam alıntılamamışsın cevap yazmadın sandım, şimdi aradım resmi tatil yüzünden yarına kaldı işlemler ilgine tekrardan çok tşk. ederim

• Ebay'den PS4 alan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.