Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce stok acilmasini beklemelimiyiz..bir de turkiye ye gonderimin acildigini siteden nerden anlayabiliriz?
  • Posmort3m kullanıcısına yanıt
    Benim tahminlerime göre temmuz gibi açılır. Edecekleri karı etmiş olacaklar zaten.Talebi de karşılamış olcaklar.Kemik kesim zaten aldı konsolu. Artık TR'de fiyatlar da düşüyor. Size kalmış bekleyip beklememek. Ben olsam amazon.de'den alırdım en azından...

Ürünün sayfasında aşağıya indiğinizde detayları yazar ürünün orda Currently only shipping in USA yazar. Eğer açık olsaydı Shipping Worldwide yazardı. Oyunlarda kontrol edebilirsiniz...
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi cesaret edemiyorum ilk alisverisim olacak amazondan, Turkiye de sadece makinaya 1550 lira vermek zoruma gidiyor..
    Siz degerli arkadaslarin amazon ile ilgili olumlu yorumlari okudukca cesaretim artiyor..bir skinti yasarsam amazon.de ile almanca iletisim kuramam gerci ingilizce destek verirlerse problem olmaz..
    Amazon.de nin Tr ye gonderimi acikmi acaba google translate kullansam da karisik geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

Acikcasi cesaret edemiyorum ilk alisverisim olacak amazondan, Turkiye de sadece makinaya 1550 lira vermek zoruma gidiyor..
    Siz degerli arkadaslarin amazon ile ilgili olumlu yorumlari okudukca cesaretim artiyor..bir skinti yasarsam amazon.de ile almanca iletisim kuramam gerci ingilizce destek verirlerse problem olmaz..
    Amazon.de nin Tr ye gonderimi acikmi acaba google translate kullansam da karisik geliyor :)
    Arkadaşlar ben Amazondan almıyorum ps4'ü , Amerikada dayım var ona para yollucaz o da bize ps4 alıp geri yollucak ve onun yanında watchdogs, infamous ss ve bf4te isticem ek olarak oyunların paralarınıda yollucaz ama merak ediyorum oradan alınan oyunlar burda sorun çıkarır , DLC leri çalışmaz gibi duyumlar aldım nedir aslı astarı + burdan headset ve ds4 alıcam amerikadan gelme cihaza uyum sorunu filan olmaz umarım ?*?

• :)) tabi kimsenin kargo parasından haberi yok. 800 liradan aşagi tutmaz amerikadan gönderilen ps4 kargosu. Burdan o masrafla bir yıllık oyun ihtiyacını karşılarsin. Oyunlar region free. Hepsi çalışir ama dlc yüklemek istediğin de oyun ve ps4 aynı region olmalı. Yoksa dlc yukleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastiko_92 -- 28 Nisan 2014; 16:24:03 >
  • Posmort3m kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk alışverişimi ps4 ile yaptım ama son olmadı. Sürekli bişeyler alıyorum artık. Şimdi de ps eye alicam. Amazon.de'de açık gönderim. Mobildeyim su an kontrol edemicem ama ıngilizce desteği de var chatte. Kontrol etmek için bağlan sor. Bi dakkani almaz....
    hay maşallah gerçekten 800 tl mi yoksa ps4 dahilmi.? bide şu region nedir hocam ?
  • Kargo ücreti...
    NTSC ürün alıcaksın sen amerikadan alırsan. Tr'den oyun alırsan onalr PAL oyunlardır. Oyunları oynarsın ama oyun nette DLC yayınladığında o DLC'yi yükleyemezsin. Pek takılacak bi nokta değil ama. Zira Oyunlar da yurtdışından hem daha ucuza geliyor hem de DLC çıkaran oyun pek fazla yok.
  • Beyler, ben ABD'deki bir arkadastan
    Ps4 400 $, , Fifa14 40 $, Inf:SS 60 $ ve bir ekstra ds4 60 $ isteyecegim
    Fakat arkadaş amazondan sipariş edebilirim dedi.Tax fee diye birşey varmış bu nr kadar tutar bunlar için? (Virginia'da yaşıyor)
  • Overstock.com da var gönderiyor Türkiye ye toplam 1370 falan geliyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekene

Overstock.com da var gönderiyor Türkiye ye toplam 1370 falan geliyor galiba

N11'de 1269 TL 111 lira da puan var.Çeklerle daha da uyguna gelebilir.
  • 2.el hesap 2 kullanıcısına yanıt
    Normal vergi işte hocam. Amerika'da eyalet sistemi olduğu için her eyaletin farklı vergileri var. o yüzden tüm ülkeye gönderen sitelerde vergisiz yazılır. eyaleti koyunca vergiyi ekler. KDV gibi ;) Adresi kayıt edip satın alma sayfasına girince zaten vergili toplam fiyatı yazar. Benim bildiğim %2 vergi var Virginia için. Yani toplam 10 dolar.500+10=510 öder(kargo dahil değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Normal vergi işte hocam. Amerika'da eyalet sistemi olduğu için her eyaletin farklı vergileri var. o yüzden tüm ülkeye gönderen sitelerde vergisiz yazılır. eyaleti koyunca vergiyi ekler. KDV gibi ;) Adresi kayıt edip satın alma sayfasına girince zaten vergili toplam fiyatı yazar. Benim bildiğim %2 vergi var Virginia için. Yani toplam 10 dolar.500+10=510 öder(kargo dahil değil)
    Amazon kredi kartımdan aynı ürünün ücretini 2 defa kesti yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MezarKabul77

Böyle mesaj yazarsan kimse yardım etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: MezarKabul77

Böyle mesaj yazarsan kimse yardım etmez.

Ayın 25 inde ücretini kestiler ürünü işleme koyup

Fakat ayın 26 ında bir ücret daha kestiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemalAtaturk -- 30 Nisan 2014; 17:00:59 >
  • canlı yardıma yazmayı denesen önce? hemen hallederler paniğe gerek yok.
  • quote:

canlı yardıma yazmayı denesen önce? hemen hallederler paniğe gerek yok.

Hocam linkini atabilirmisin canlı yardımın bilmiyorum kusura bakma

• sorunun seç start chaT de
  • quote:

https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?ie=UTF8&skip=true
    sorunun seç start chaT de

Allah razı olsun konusuyorum suan

1 er gün arayla aynı parayı çektiler hocam

Serverlarında sorun var sanırım.
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.