Şimdi Ara

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA) [ ANA KONU ] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.488
Cevap
72
Favori
283.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım Hazirana kadar İngiltere gönderimi açılır yoksa mecbur tr makinaya 1.400bayılacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frue

hay maşallah gerçekten 800 tl mi yoksa ps4 dahilmi.? bide şu region nedir hocam ?

800 liraya alanlar doların kaymak olmadığı son dönemde amerika amazondan temin ettiler.onların aldığı dönemde zaten euro dolardan yüksekti amazon.de'ye göre.Bugün de euro dolardan daha yüksek fakat mart ayında 3 oyunlu ps4 bundle'ının gönderime açılmasıyla 800 değil belki ama 3 oyunun içinde olduğu bir pakete göre gayet de iyi bir fiyata alabildik bir kaç kişi amazon.de'den.

Şanslıymışım ki amazon vergiyi de almadı 20 euroluk ek tutarı da. 1280 liraya almış oldum pal ps4ümü ve 3 TÜRKÇE oyunumu

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

hay maşallah gerçekten 800 tl mi yoksa ps4 dahilmi.? bide şu region nedir hocam ?

800 liraya alanlar doların kaymak olmadığı son dönemde amerika amazondan temin ettiler.onların aldığı dönemde zaten euro dolardan yüksekti amazon.de'ye göre.Bugün de euro dolardan daha yüksek fakat mart ayında 3 oyunlu ps4 bundle'ının gönderime açılmasıyla 800 değil belki ama 3 oyunun içinde olduğu bir pakete göre gayet de iyi bir fiyata alabildik bir kaç kişi amazon.de'den.

Şanslıymışım ki amazon vergiyi de almadı 20 euroluk ek tutarı da. 1280 liraya almış oldum pal ps4ümü ve 3 TÜRKÇE oyunumu

vay anasaını keşke aralıkta filan amazondan alsaydım

• burada 1278 tl artı peşin fiyatına eğer paypalla alırsanız 1150 ye falan geliyor. amazon falan uğraşmam derseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Yanında gönderdikleri oyunlarda türkçe seçenegi mevcut mu? Birde vergi ne kadar alıyorlar? Son olarak bu kargo ve vergi parası kesilmeme işi nasıl oldu hocam

• dolar euro üzeri çalışıyorum amazondan alsam daha mantıklı gibi ama hiç tecrübem yok çekiniyorum biraz hem daha ucuza gelicek sanırım ps4 ücreti+110$ ödüyoruz onaylıyoruz ve gerisini amozana bırakıyoruz bu kadar basitmi? yok teferruatları çokmu var?amazondan alışveriş yapmanın artı ve eksilerini bana söylermisiniz ?ne gibi çıkarlarım olacak?amazondan almak için sebebim ne olmalı?
  • Amazondan alırsanız 250-300TL arası kar ediyorsunuz herhangi bir eksi yanı yok amazon çıkan bütün sorunları üstleniyor. Türkiyeden alırsanız internetteki alışveriş sitelerini biraz araştırın 1250-1350Tl'ye ithalatçı firma garantili ps4'ler mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerulger038

Amazondan alırsanız 250-300TL arası kar ediyorsunuz herhangi bir eksi yanı yok amazon çıkan bütün sorunları üstleniyor. Türkiyeden alırsanız internetteki alışveriş sitelerini biraz araştırın 1250-1350Tl'ye ithalatçı firma garantili ps4'ler mevcuttur.

tr fiyatı ps4 ün hakkı olmadığını düşünüyorum amazondan alıncada tam hakkı fiyatla almıyorsun ama 200-300 daha dusuk fiyata alıyorsun bakalım ya duruma göre sabredemezsem tr den alırım olmadı amazonuda bı denerım .
  • Gönderimler ne durumda açıldı mı diger ülkelere?

• onurr.611 kullanıcısına yanıt
    Henüz açılmadı. Az önce denedim ama kapalııı malesef
  • Okadar basit degil.
    Ürünün türkiye gümrüğüne geldigi vakit UPS firmasına noterden tasdikli vekaletname faxlıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MezarKabul77

Okadar basit degil.
    Ürünün türkiye gümrüğüne geldigi vakit UPS firmasına noterden tasdikli vekaletname faxlıyorsun.

Yeni mi isteniyor bu noterden onaylı vekaletname ? Biz alırken noter olayı yoktu. Karalıyıp eksik bile yolladık sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Okadar basit degil.

Yeni mi isteniyor bu noterden onaylı vekaletname ? Biz alırken noter olayı yoktu. Karalıyıp eksik bile yolladık sorun çıkmadı.

Amazon'dan PS4 - Satın Alma, Kargo, Gümrük vs(REHBER ILK SAYFADA)  [ ANA KONU ]

Evet yeni.

• quote:

Evet yeni.

O ibare hepsinde var hocam bana gelen maili açtım baktım şimdi aynı yazılar.

Sizden direk notere gitmenizi mi istediler ? Notersiz işlem yapmadılar mı ?

• Arkadaşlar gelen o mesaj otomatiktir, gönderisi gelen herkese otomatik geliyor.
    Şahsi gönderilerde dikkate almaya gerek yok.
    Sadece buraya tıklayın ve yetki belgesini doldurup imzalayın ardından sgurcay@ups.com ve esade@ups.com adreslerine mail olarak gönderin. Ulastıgınının da konfirmasyonunu isteyin.
    Bundan sonra cihaz size baska bir islem gerekmeden gelecektir.
    ilk sayfada herşey en detaylıca yazıyor. Ticari bir işletme vs.. degilseniz noter felan işiniz yok.

• Eskide kaldı o güzel günler....Forumda zamanında çok yazdık, çok uyardık ama kendini uyanık sanan üçkağıtçılar sayesinde amazon yavaştan yollamayı bıraktı...Geçmiş olsun...

Amazondan getireyim, posta, gümrük isteyeyim, buradada karla satayım diye, 2-3 kere aynı işlemi yapanlar sayesinde bugünleri gördük...Islak odunluk adamlar bunları yapanlar..
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    ya hocam sony durumu çakınca amazona engel koydurdu hiç beklemiyordu.
    bozulma durumları kargo ücretleri vergiler iadeler derken amazonda pes etti.
    Tr satışlarını büyük ölçüde engelledi hariç kendine alıp satıp tekrar tekrar ülkeye sokanlar yüzünden şuan sorun yaşıyoruz amazonla göndermezler tabii

edit:buna sebep verenlerin kulağının arkasına böyle sağlam indireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 5 Mayıs 2014; 15:41:28 >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    bi bitmediniz bi siz biliyonuz herşeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSM

ya hocam sony durumu çakınca amazona engel koydurdu hiç beklemiyordu.
    bozulma durumları kargo ücretleri vergiler iadeler derken amazonda pes etti.
    Tr satışlarını büyük ölçüde engelledi hariç kendine alıp satıp tekrar tekrar ülkeye sokanlar yüzünden şuan sorun yaşıyoruz amazonla göndermezler tabii

edit:buna sebep verenlerin kulağının arkasına böyle sağlam indireceksin.

Sony ile ilgili değil sadece, sadece ps4 degil, amazon.de bile sony harici bazı ürünlerde göndermeyi bıraktı şu an...Böyle forumlara bu tip başlık açıp, nasıl gümrük parası alınır, nasıl posta iadesi alınır diye açmamak lazım...İyi niyetli yapılmış ama böyle yerlerde suistimalci tipler çok, karaborsacı uyanıklar çok...

Bırak al kendin geç, millete iyilik olsun diye açmışsın ama zararı daha fazla oldu..Geçmiş olsun...Artık ABD den gelecek yakın, arkadaş vs kovalamaya baksın herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 5 Mayıs 2014; 16:37:15 >

• takip

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.